İstanbul'da Fal - Falcılar

ben geçen ay nişanlıydım düğün tarihimiz alınmış evimizde döşenmişti.bu bayan bana bir hafta içerisinde ayrılıyorsun dedi öyle bir şey kesinlikle olamayacağını düşündüğüm için inanamadım devamına da baktırmadım ve bir hafta sonra gerçekten ayrıldık kızkardeşime dediği herşey de çıktı numarasını isteyen varsa özelden ulaşın

Canım aslıyı yıllardır tanırım, dedikleri 85% bende cıkmıştır. Cok olumsuz konusmaz, diğer falcılar gibi cok sasırtmayabilir ama gelecek tahminleri bende cok tutarlıydı.

Ben de yeni baktırdım sayılır da falını beğenmiştim çıkıyo mu diye merak ettim canım :)

Eveeeeeeet o zaman hemen sorayim :

Ne kadara bakar?

Telefonda bakar mi?

Telefonunu vermek isteyen var mi? :2:

Canım Kadıköyde Makara cafede bakıyo Aslı. Fal 20 tl kahve 5 tl :) Telefonda bakıyo mu bilmiyorum ama, numarası yok bende

haftaya geleceğim turkiyeye tekrar batırıp sonuçları yazarım numarası 0553 567 53 89 baktıran olursa sonuçları yazın lütfen bayan pendikte ikamet ediyor adı nadine

haftaya geleceğim turkiyeye tekrar batırıp sonuçları yazarım numarası 0553 567 53 89 baktıran olursa sonuçları yazın lütfen bayan pendikte ikamet ediyor adı nadine

adı nadine mi ?pendikte nerde medyummudur ? orda birini denemiştim çok kötüydü ve medyumdu acaba o mu diye merakettim

medyum değil kahve falı bakıyor.annesi hint babası Türk .ama berlinden çok ziyaretçi si var.20 tl ye bakıyor sanırım ama randevu almak zor biraz

açıkçası burç soran falcilara ben inanmıyorum burç zaten kişi hakkinda bir çok şey ele verir bide melekler kafeye gittim taximde berbattt

bende pendiktekine baktırmıştım adı nadine 2 çocuğum vardı üçüncüyü düşünmüyordum erkek olacak dedi ve gerçekten şuan üç çocuğum var vede erkek herşeyi söyledi şiddetle tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…