Canım aslıyı yıllardır tanırım, dedikleri 85% bende cıkmıştır. Cok olumsuz konusmaz, diğer falcılar gibi cok sasırtmayabilir ama gelecek tahminleri bende cok tutarlıydı.
Eveeeeeeet o zaman hemen sorayim :
Ne kadara bakar?
Telefonda bakar mi?
Telefonunu vermek isteyen var mi? :2:
Eveeeeeeet o zaman hemen sorayim :
Ne kadara bakar?
Telefonda bakar mi?
Telefonunu vermek isteyen var mi? :2:
haftaya geleceğim turkiyeye tekrar batırıp sonuçları yazarım numarası 0553 567 53 89 baktıran olursa sonuçları yazın lütfen bayan pendikte ikamet ediyor adı nadine
haftaya geleceğim turkiyeye tekrar batırıp sonuçları yazarım numarası 0553 567 53 89 baktıran olursa sonuçları yazın lütfen bayan pendikte ikamet ediyor adı nadine
medyum değil kahve falı bakıyor.annesi hint babası Türk .ama berlinden çok ziyaretçi si var.20 tl ye bakıyor sanırım ama randevu almak zor biraz
medyum değil kahve falı bakıyor.annesi hint babası Türk .ama berlinden çok ziyaretçi si var.20 tl ye bakıyor sanırım ama randevu almak zor biraz
açıkçası burç soran falcilara ben inanmıyorum burç zaten kişi hakkinda bir çok şey ele verir bide melekler kafeye gittim taximde berbattt
bende pendiktekine baktırmıştım adı nadine 2 çocuğum vardı üçüncüyü düşünmüyordum erkek olacak dedi ve gerçekten şuan üç çocuğum var vede erkek herşeyi söyledi şiddetle tavsiye ediyorum
uzun yıllar yurt dısında bu ısı yapmıs ve assagı yukarı 5 yıldırda türkıyede yapıyor bu işi.annesi yabancı sanırım.numarası 0553 567 53 89nadine hakkında bana bilgi verebilir misin?
Nasılsın geçmiş şimdi gelecek
ne kadar sürdü bakımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?