İstanbul'da Fal - Falcılar

ben de pek inanamadım...anlayamadım da kötülemek istemem...asmin cafe ergin bir damlalar cafe sevinç var...

Cogu falcı tarot bakanlar özellikle ya dogum tarihi sorar ya da burc. Onun sebebi tarot kartlarında sizi simgeleyen court arcana kartını bulup ona gore yorum yapmak için. Falcının iyisiyle kötüsüyle alakası yok bence...

arkadaşlar merhaba sitede yeni olduğum için özelden mesaj atamıyorum mümkünse özelden yiğitin numarasını gönderebilir misiniz şimdiden teşekkür ederim.

Kızlar benimki fal dan biraz farklı ama kurşun döken yaşlı kuran okuyan bi teyze bilen varmı ?

Evet kizlar, az once Burak a telefonda baktirdim. Durum analizinde basarili mi sizce? Adamla ilgili bilmedigim seyler soyledi cunku, dogru mu degil mi dedikleri hicbir fikrim yok.

1 ay verdi, cikarsa yazarim.

kızlarrrrrr yiğitin dediği bişey bugun oldu

ben bahsedilen yiğite arzuhal kafedeyken baktırmıştım falı normaldi syledikleride pek olmadı öyle çok etkilenmemiştim yani...asmin kafe ergn şeker ve iyi biri ve durum tespiti iyi yeni baktı gelecek için dedikleri çıkarmı bilmem...damlalar sevinç o an etkiliyo ama falı hiç çıkmıyor ordaki tubada aynı biliyo ama gelecek çıkmıyor...bıde şu facedek en iyi falcılar nerede sayfasındaki Belkıs ve ezel sürekli reklam yaptırıyolar belkısa baktırmıştım geçen sene hatta burda bahsi geçerken yazmıştım anı biliyor ama karışık anlatıyo gelecek konusu hiç çıkmıyor ezelse telde geçen sene arkadaşıma baktı eskiden Kadıköy civarında kafede çalışan biriymiş hep büyü var diyip hocaya yönlendiriyo anıda bilemiyo olaylarıda çok başarısızdı yani orda çok reklam var ve çok kandırmaca bunlar engellenmeli ama nasıl

SIMDIDE yıgıt cıktı pıyasaya haftalarcada bu konuşulup fos olduğu ortaya çıkar sonra

canım elbette herkes e söylediği çıkıcak %100 garantili demiyoruz sadece paylaşıyoruz, sevincimizi çıkınca

SIMDIDE yıgıt cıktı pıyasaya haftalarcada bu konuşulup fos olduğu ortaya çıkar sonra

Yubile hanım yigit piyasaya yeni çıkan biri değil eski forum üyelerinin baktırıp tavsiye ettiği biri. Acıkcası bayagı gecmişi var. Fakat calıstıgı yerler degistiği için izini kaybetmişler.. Sonrasında tüm forumu tarayınca hakkında en az olumsuz yorum yapılan insanlardan biri, bu yüzden baktırdım büyük ölçüde çıktı, sadece o değil burak da tutturdu. Burak nispeten bilinen biri, denemeyenler yigiti denemek istiyor, konu bu. Her adı konuşulanın fos cıkması diye bir şey zaten olamaz, kimine çıkar kimine çıkmaz, kîmse allah değil. Ama bu forumdaki negatif temennileri anlamak da güçlük çekiyorum. Adetten midir birileri bîraz beğenilince böyle yorum yapmak? Herhalde burda ismi geçen insanların büyük kısmına baktırdım, yigit enerjisi yüksek, güzel bakan sempatik genç bir çocuk. Yarın başka biri çıkar, ona baktırırız onun hakkında yorum yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…