ben kaç kez gittim emre hiç birşey bilemedi bence emreye verilen paraya yazık[/ polemiğe girmek değil niyetim yanlış anlaşılmasın ve kimsenin savunucusuda değilim emreye gidip beğenip yazanlardan biride benim acaba kötü olduğnu ona verlen paranın yazık olduğnu anlamak için bir kez fal baktırmak yetmedimi size birkaç defa gittiğnize göre baya beğenmişsiniz ve birkaçkez gitmişsiniz kimse ilkinde beğenmediği kişiye ikinci kez gitmez bunun mantığı budur...şöyle olmuş olabilirmi hani biraz doğrucudurya kendisi vakit kaybı yaşanmasın ister pembe tablo çizeyim derdi yoktur ve genelde dedikleri çıkarya sanırım sizede çok istediğniz bişeyde olmayacak dedi hıncını burda alıyosunuz gibi gelyo bana burda fikir sylemek serbest elbette ama acımasız olmamalı ölçülü olmalı sanki
bana da damlalar cafe sevinçç hakkında bilgi verecek olan yok mu?
ben de pek inanamadım...anlayamadım da kötülemek istemem...asmin cafe ergin bir damlalar cafe sevinç var...
gittiğim her falcı üzerimde çok büyü olduğunu ve bu yüzden her işimin ters gittiğini söylüyor baana yardım edebilecek beni bu büyülerden kurtaracak bi hoca var mı ???
kızlarrrrrr yiğitin dediği bişey bugun oldu
canım tarot mu bakıyor kahve mi bir de ne kadara bakıyor ona göre arayıp giderim
selam kızlar bana da yiğitin telefon numarasını verebilir misiniz ?
Ben baktırmıştım, cıkmadı maalesef. Ama anda iyidir o da ilk falı..
Ben baktırmıştım, cıkmadı maalesef. Ama anda iyidir o da ilk falı..
SIMDIDE yıgıt cıktı pıyasaya haftalarcada bu konuşulup fos olduğu ortaya çıkar sonra
SIMDIDE yıgıt cıktı pıyasaya haftalarcada bu konuşulup fos olduğu ortaya çıkar sonra
asmin cafe ergin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?