Babypink yigite sen baktirmistin dimi
Dunden beri okuyorum bakiyorum canim yigite baktirmaya karar verdim ben
Yok saklamıyorlar hatta geçmiş sayfalarda yazıyorlar ama ben tekrar gündeme getirmeyeyim dedim sanırım swetlanaya da çıkmıştı. Bir de bir çok arkadaş şu yiğit kavgasından sonra özelden msj attı, biz çok memnun kaldık ama kavga çıkmasın diye yazmak istemiyoruz diye böyle de yazan 5-6 kişi oldu bana, tercih meselesidir:)
yani burak derim.
burak ve yiğit :)
Binnaz topictede yazdım çok sevindim canım ya.Înşallah geriside gelir.bende onlara katıldım yiğite 2-3 gün önce fal baktırdım bu hafta içinde işle ilgili bir durum söylemişti (benim yaklaşık 1 yıldır olmasını beklediğim ) sonunda gerçek oldu :)
Bende iki kez aradım iksinde de ulaştım.Banka hesap nosu için mesaj attım onada hemen cevap aldım.Minik merakla bekliyorum ,sabırsızlıkla.nasıl ulaşılmaz bu çocuk anlamadım ki
aradım ikinci çalışta açtıakşamda baktırıcam.
hiç acelem yok istediğin saatte didim , eve gelmek isterim ama zamanım yok didim.
10'da baktırırım muhtemelen, performansı nasıl söylerim size.
eskisi gibi mi , daha mı iyi , yoksa vasatlamışmı :)
Aa hayâl kırıklığına uğradım şimdi.evde de boş kaldığını sanmıyorum , beyin gene sulanıyordur.
ama akşam kankamlarda olcam. nasıl kaççam o saate bilmiyorum poff . olmadı gitmem
verginin son günü minik falcı peşinde peh
Bende bu ay onlinede işin ucunu kaçırdım.Faturayı düşünemiyorum.Ama bi dahaki ay belki bi Burak yaparım.Yada Mart ayını beklerim sabırla yiğit in yorumu için.Evet şimdi diğer yorumlarıda okuyunca yigitten daha iyi yok gibi duruyor belki 1-2 haftaya tekrar ona baktiririm :)
yiğit sadece tahminsel fal bakıyor ama dediklerinin cıktıgını görmedim emelim de gitmiştim asagı katta bakıyordu..çokta kaprisli
Enerjiniz tutmamış olabilir,ancak bu Yiğit 'in kaprisli olduğu anlamına gelmez.ikisi çok başka şeyler.Şeker gibi çocuk ya Yiğit.bu benim görüşüm kötülemek değil ayrıca dogruuu..yiğit enerjim tutmuyo diye kac kişiyi geri gönderen biri size öyle yapmamış olabilir..
bu akşam benden haber beklemeyim :)
zira internet şifrelerimi evde unutmuşum , havaleyi yapamadım.
fırsatım olursa p.tesi baktırıcam.
belki salı evine giderim :)
evren bana mesaj yolluyor sanırım fala bulaşma diye :)
tabi sorumlu bi kişilik olarak yiğitede haber verdim
Ben telde baktırdım,Babypink eve gitmişti sanırım.O konuda sana daha doğru değerlendirme yapacaktır.Yanlış hatırlamıyosam çekinilecek bir durum olmadığını yazmısti.Yiğitin evine gidenler korkulcak bise yok dimi evde bakiyorum dedi banada bi cekindim niyeyse
Ben telde baktırdım,Babypink eve gitmişti sanırım.O konuda sana daha doğru değerlendirme yapacaktır.Yanlış hatırlamıyosam çekinilecek bir durum olmadığını yazmısti.
Minik bu arada biliyorsundur belki de eft zamanı geçince ilgili banka atmsinden kartsız da nakit yatırılabiliyo daha önce baktırmak istersen.. Bende o bankanın kartı yoktu, öyle yapmıştım aklında olsun, haftasonu da baktırabilirsin daha önce baktırayım dersen canım..bu akşam benden haber beklemeyim :)
zira internet şifrelerimi evde unutmuşum , havaleyi yapamadım.
fırsatım olursa p.tesi baktırıcam.
belki salı evine giderim :)
evren bana mesaj yolluyor sanırım fala bulaşma diye :)
tabi sorumlu bi kişilik olarak yiğitede haber verdim
Bencede telefon aldığım elektrik çok düzgün,iyi bir insanı yansıttı bana.Yok ben hiç bir sıkıntı olacagını düşünmüyorum çok düzgün biri bana göre:)) ben yalnız gitmiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?