Bitanelerim neler oluyor burda sonunda bi falcı mı bulduk yoksa ? Bana da numarasını verebilirmisiniiiizzz .. Kaça bakıyor telefonda acabaa
Merhaba bende yeni uyeyim bodoslama girdim sanirim nereye be yaziliyo bilmiyorum :)))
Babypink 100 bna yardimci olurmusun
Hosbulduk valla acemiyim burda biraz) bnde fal meraklisiyimdir bana bu konuda yardimci olabilirmisin :)
Hosbulduk valla acemiyim burda biraz) bnde fal meraklisiyimdir bana bu konuda yardimci olabilirmisin :)
yiğit sadece tahminsel fal bakıyor ama dediklerinin cıktıgını görmedim emelim de gitmiştim asagı katta bakıyordu..çokta kaprisli
Başkasının reklamını yapıp, 2 dk sonra yiğiti kötülüyorsunuz komik oldu bu:)) geçiniz...
Bise yazdim ama nereye gondeerdm bilmiyirumben bu yigit için bilgi alcaktim ya da daha iyi fal bakan biri
Oncelikle forumu nasil kullanacagmi bilmiyrm bu bir smdi yaziyrm sen bana cevap verince nereye bildirim geliyo u iki bide temiz ama gercektn guzel fal bakan birine ihtiyacim vat buda 3((
bu benim görüşüm kötülemek değil ayrıca dogruuu..yiğit enerjim tutmuyo diye kac kişiyi geri gönderen biri size öyle yapmamış olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?