İstanbul'da Fal - Falcılar

Bitanelerim neler oluyor burda sonunda bi falcı mı bulduk yoksa ? Bana da numarasını verebilirmisiniiiizzz .. Kaça bakıyor telefonda acabaa

Selam canım bu sıralar favorimiz yigit, eski arzuhal ve emelim sonra da telwede calisan:)) surekli reklam yapar gibi olduk ama su ana kadar en begendigim falci oldu umarim bozmaz. Evinde veya telde bakiyor, evde bakarsa 50, telde bakarsa 60. Evi bakirkoyde, telini yolluyorum simdi sana da. Baktırırsan yorum yaparsın iti mi kötü mü:) svgler

Hosbulduk valla acemiyim burda biraz ) bnde fal meraklisiyimdir bana bu konuda yardimci olabilirmisin :)

Biz burda genelde falcı tecrübelerimizi paylaşıyoruz, beğendiğimiz biri olursa öneriyoruz, baktırıp beğenmediğimiz biri olursa onu da yazıyoruz. Öğrenmek istediğin falcı tavsiyesi mi, yoksa belli falcıyla ilgili bilgi mi?

yiğit sadece tahminsel fal bakıyor ama dediklerinin cıktıgını görmedim emelim de gitmiştim asagı katta bakıyordu..çokta kaprisli

Oncelikle forumu nasil kullanacagmi bilmiyrm bu bir smdi yaziyrm sen bana cevap verince nereye bildirim geliyo u iki bide temiz ama gercektn guzel fal bakan birine ihtiyacim vat buda 3 ((

Oncelikle forumu nasil kullanacagmi bilmiyrm bu bir smdi yaziyrm sen bana cevap verince nereye bildirim geliyo u iki bide temiz ama gercektn guzel fal bakan birine ihtiyacim vat buda 3 ((

Yukarda msjlar bölümü var, ben alıntı yaptığım zaman orda görebilirsin ama 50 msj hakkın dolana kadar özelden msj atamazsın üyelere.. Ama diğer üyeler sana gönderebilir.. Son olarak forumları okumanı tavsiye ederim cok falcı önerisi var, bizim son zamanlardaki favorimiz bakırköyde evinde veya telde bakan yiğit. Evde 50, telde 60 tl ye bakar. Telini istersen özel msjla yollarım. Onun haricinde burak diye bir çocuk var telde veya bir yerde buluşup bakıyor, 40 tl. Sen bilirsin, istersen foruma da göz at baska bir ismi denemek istersen yardımcı olmaya calısırım, biliyorsam:)

bu benim görüşüm kötülemek değil ayrıca dogruuu..yiğit enerjim tutmuyo diye kac kişiyi geri gönderen biri size öyle yapmamış olabilir..

Görüşünüze saygı duyuyorum ama dedikleri çıkmadı demişsiniz sonra da enerjim tutmuyo diye yolladı demişsiniz. Söyle 20-30 sayfa bile olsa forumu tararsanız burda ne kadar cok kişiye baktıgını ve genel anlamda cok cıkan falı olduğunu ve memnuniyetin cok yüksek oldugunu görürsünüz..

TAmam canim ozelden yiğitin numarasini atabilmisin gerci bn 1sene once bi kadina baktirdim 75 tl ye tam bir felaket tellali ve en son olmus biri hakkinda soru sordum ve gecistrdi ) denedim onu cunku soyledikleri cok kotuydu coj sukur hic biride olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…