Bende bu ay onlinede işin ucunu kaçırdım.Faturayı düşünemiyorum.Ama bi dahaki ay belki bi Burak yaparım.Yada Mart ayını beklerim sabırla yiğit in yorumu için.
Bu arada yiğit bence de çok iyi ama burakla yiğit aynı falı bakmıştı bana, deneyebilirsin onu da. Cok şirin bir şey o da:)
Tamam yiğit olayını fazla ayyuka çıkarmış olabiliriz ve biliyoruz burda reklam veren ve reklam mecrası olarak gören çok falcı var.. Doğrudur yanlıştır tartışmıyorum tabii en doğrusu baktıranların referans olması. Burdan duyup da baktırdığım insanlar oldu kimi tamamen fiyaskoydu kimi eh işte diyebileceğim kişilerdi. Ama durduk yere başkasını kötülemeyi de anlamıyorum, zaten biri birini beğenmişse ona baktırmaya ve buraya yazmaya devam edecektir. Ama reklamı yapılan kişi kötüyse o da 1-2 kişi baktırdıktan sonra ortaya çıkar zaten.. Böyle adı dolanıp da forum sayfalarında tarihe gömülen çok kişi var. O yüzden bırakın iyi mi kötü mü biz karar verelim yazalım.. Doğrusu bu.. Sabahtan akşama kadar yazsanız da tutmaz iyi değilse.. Bu demek değildir ki yiğit ve burak mükemmel ama şu an için ben memnunum ikisinden de.. Hasret kaldık tarihinde çıkan fallara, bekle bekle ömür geçti. Surda iki mutlu oluyoruz birilerine çıkınca, mani olmayın lütfen. Yarın onlar da bozarsa bozar, onu da yazarız.Yiğit mi kaprisli?Yok artık.Ben bu yazı karakterini sanki çıkarıcam gibi.
Babypink beni oraya sen gotururmusun(
Olur ozelden numarani ver kaydedim canim ben yazamiyormusum ya
Tamam yiğit olayını fazla ayyuka çıkarmış olabiliriz ve biliyoruz burda reklam veren ve reklam mecrası olarak gören çok falcı var.. Doğrudur yanlıştır tartışmıyorum tabii en doğrusu baktıranların referans olması. Burdan duyup da baktırdığım insanlar oldu kimi tamamen fiyaskoydu kimi eh işte diyebileceğim kişilerdi. Ama durduk yere başkasını kötülemeyi de anlamıyorum, zaten biri birini beğenmişse ona baktırmaya ve buraya yazmaya devam edecektir. Ama reklamı yapılan kişi kötüyse o da 1-2 kişi baktırdıktan sonra ortaya çıkar zaten.. Böyle adı dolanıp da forum sayfalarında tarihe gömülen çok kişi var. O yüzden bırakın iyi mi kötü mü biz karar verelim yazalım.. Doğrusu bu.. Sabahtan akşama kadar yazsanız da tutmaz iyi değilse.. Bu demek değildir ki yiğit ve burak mükemmel ama şu an için ben memnunum ikisinden de.. Hasret kaldık tarihinde çıkan fallara, bekle bekle ömür geçti. Surda iki mutlu oluyoruz birilerine çıkınca, mani olmayın lütfen. Yarın onlar da bozarsa bozar, onu da yazarız.
hiç acelem yok fal konusunda kızlar :)
yiğitede haber verdim. bu akşam kankalarlayım.
1 ayı geçiktir baktırıcam diyorum.
önceden olsa kimse tutamaz o gün bi şekilde baktırırdım :)
ne paralar akıttım fal uğruna :)
birde aynı falcıya çok üst üste baktırmayın, bi süre sonra ahbap - çavuş ilişkisine dönüşüyor.
ben bire bir yaşadım bunu :)
Doğru diyosun vallahi hasret kaldık iyi falcıya.Hayır ama kötüyü olumsuzu yazıyoruz da iyiyi niye yazmayalım?Sonra bi de şu var,bi falcı herkese bilemez ki.Bana tutturur,diğerine tutturamaz.Önemli olan çoğunluktur.İyi olan falcıdan insanlar niye rahatsız olur anlamıyorum.Tabiki herkes fikrini açıkça belirtecek kimse beğenmek zorunda da değil.Ama beğenene gösterilen tepkiyi benim kafam basmıyo.Taksim ve civarında her falcı bilir beni,verdiğim paralarla daire alırdım.Medyum Zodyak'tan (200 tl) Şebnur kuran Balcı ya (10 yıl önce 50 tl)Ruyanız hayrolsun Emine den(en ucuz kahvesi 3 yıl önce 50 tl)Medyum Atusa ya(Yıldızname 3 yıl öne 100 )tl ve daha niceleri.Sonuç:sıfır.Falının bu kadar çok çıktığını gördüğüm birini bulmuşken niye övmiyim,neden çıkan falına mutlu olmayayımm?Kötü falcılardan halen mi usanmadık.
Katılıyorum .Çok samimi olunan falcı bi süre sonra duygusal yorum yapıp olumsuzu söyleyemiyo.Sembol Bora 'da yaşadım bu tecrübeyi.
sadece söyleyemiyo değil , fal sıradanlaşıyor.
bütün süreçleri beraber yaşıyorsun sonra pöfff.
fal değil yorum alıyorsun.
elmirada yaşadım bunu ben , buraklada yaşamak üzere iken falı bıraktım.
burak bende süperdi mesela
Hepimiz fal mağduruyuz:) al benden de o kadar. Ne para harcadım sonuç sıfır. Önüne gelen herkes fal bakıyor artık, ne yalan ne değil baktırmadan anlayamıyorsun; iyi ki bu site var da biraz fikrimiz oluyo cnm
sadece söyleyemiyo değil , fal sıradanlaşıyor.
bütün süreçleri beraber yaşıyorsun sonra pöfff.
fal değil yorum alıyorsun.
elmirada yaşadım bunu ben , buraklada yaşamak üzere iken falı bıraktım.
burak bende süperdi mesela
Elmira ya dört yıl önce evinde baktırdım.Tek bir dediği çıkmadı.Ve 75 tl.Evini arama çabalarımda cabası.Birde Ella vardı, o dönem yere göğe sığdırılamayan Elmira ile kıyaslanırdı da onunda tek bi dediğini yaşamadım.Burak 'ı denicem inşallah.Ben bu falcılardan çok doluyum çoookk.
Minik depresif symbol daki boradan bahsetmissin o nerde ben onu bulmak ocin gitmistim symbol cafeye ama ayrilmis ve oraya giderken herhangi birine cafeyi sordum fal için dedim direk boraya baktir dedi ama bora ortalarda yok. Baskasina baktirayim orda dedim otururken bi cocuk geldi 1sene once boraya baktirmis onin icin yurt disindan gelmis bu borayi bulabilirmiyiz
bende ilk zamanlar oldukca iyiydi , zamanla zamanla arkadaş ilişkisine dönüştü.
ona en son 2012 kasım mı ekim mi ne baktırdım yanlıs hatırlıyoda olabilirim.
75 tl az para değil.
fala amma para harcıyomusum be.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?