İstanbul'da Fal - Falcılar

Niguhi slm nerde kaça bakar, biraz detay verebilir misin sen ne zaman baktırmıştın?

işini iyi yapana her işte iyi para var.
ben daha işin başındayım , zamanla gelirimde artacaktır
Minik bende Yiğit e üç gün önce baktırdım ve memnun kaldım.Burda önce Babypink ve Cansucuk'a falı çıkınca hem onlar adına çok sevindim hemde kendi adıma heyecanlandım.Sende bu kadar memnun kaldığına göre mutlaka sana dedikleri olmuştur.Bana en yakın mart dedi.Sonrası Nisan ,Mayıs.Bir Yiğit sever olarak geleceği sende tarihiyle bildimi canım?Ha bu arada çok tatlı çok iyi bi insan Yiğit.Burda ara ara yazılmıstı yok tersliyo falan diye.Hiç ama hiç öyle biri değil.Terslemişsede eminim damarına basılmıştıe.Yiğit ede söyledim falı çıkarsa evine gidip baktırıcam.

işini iyi yapana her işte iyi para var.
ben daha işin başındayım , zamanla gelirimde artacaktır

Bizide yanına alır yetiştirirsin artık.Bak bizde reklama katkıda bulunanlar olarak fenada değiliz hani.Daha çabuk yayılma açısından bir elden başarılı reklamlara koşarız.

tarihe takılmamak gerek , hele hele oturup söylenen tarihi hiç beklememek gerek.
yiğitin durum tespitleri çok iyiydi. özel hayatımla ilgili kimsenin söylemediği , söylensede umursamayacağım , umursamak işime gelmeyen bir şeyi satır arasında söylemişti. Hıh yapmıştım çocuğa
oldu mu dersen oldu :)
çıkan olaylar var tabi , ama günü gününe mi sanmam :) birde bana çok belirli tarih vermiyordu.
şu gün diye başladı mı hiç hatırlamıyorum :)
tersleme işine gelince , terslerse beni cırlarım valla . ona ben en son sanırım nisan gibi gitmiştim.
hiç bi fal %100 tutmaz , tutamaz.
Kaderimiz her yıl yeniden yazılıyor :)
GElecek konusunda cok takılmayın derim nacizane ama sorunlarınız varsa takılacağınız kesin.
Ben paranoyak gibi 1,5 yıl geçirmiştim çünkü.

Bizide yanına alır yetiştirirsin artık.Bak bizde reklama katkıda bulunanlar olarak fenada değiliz hani.Daha çabuk yayılma açısından bir elden başarılı reklamlara koşarız.

ben yetiştirmem çok asabiyim , gelen kaçar benim ofisten
sırf asabi olduğum için işi kendi kendime öğrendim , kimseye sormadım
tebi tebi reklam şart , ben nası çaktırmadan yapıyorum

Alcanzarcım bildiğim kadarıyla 1-2 üye daha var falı çıkan da ben şimdi onların ismini zikretmeyeyim:)
Canım benim insanlar niye çıkan falı saklarlarki inan anlamıyorum.Tam tersi olmalı halbuki,bu kadar foss falcının içinde iyiyi ortaya çıkarmamız doğru olan.Yemin ederimki sana ben genelde Binnaz topiğindeyim ve binde bir bi falım çıksa ilk işim onu yazmak oluyor.

Yigit terslemez ya:)) sadece hemen ulaşılamıyor bazen, bir de telde şu saat bakıcam deyip biraz rötar yapabiliyor. Bana en son 2 gün enerjisini toplamak için hiç fal bakmadığını söylemişti, şeker gibi bir çocuk.

ben yetiştirmem çok asabiyim , gelen kaçar benim ofisten
sırf asabi olduğum için işi kendi kendime öğrendim , kimseye sormadım
tebi tebi reklam şart , ben nası çaktırmadan yapıyorum

Anladım canım.Bana net tarihler vermiş, bakalım çok zaman yok.Ay ben o tarihi beklemeden de yapamamki atamam aklımdan.Minik çim depresifçim varmı başka aklınızın bi köşesinde dursun dediğin falcı.Olurda bigün Yiğit olmaz vs.Reklam konusunda takipçinim vallah.

Yok saklamıyorlar hatta geçmiş sayfalarda yazıyorlar ama ben tekrar gündeme getirmeyeyim dedim sanırım swetlanaya da çıkmıştı. Bir de bir çok arkadaş şu yiğit kavgasından sonra özelden msj attı, biz çok memnun kaldık ama kavga çıkmasın diye yazmak istemiyoruz diye böyle de yazan 5-6 kişi oldu bana, tercih meselesidir:)

Alcanzarcım bildiğim kadarıyla 1-2 üye daha var falı çıkan da ben şimdi onların ismini zikretmeyeyim:)

bende onlara katıldım yiğite 2-3 gün önce fal baktırdım bu hafta içinde işle ilgili bir durum söylemişti (benim yaklaşık 1 yıldır olmasını beklediğim ) sonunda gerçek oldu :)

yani burak derim.
burak ve yiğit :)

nasıl ulaşılmaz bu çocuk anlamadım ki
aradım ikinci çalışta açtı akşamda baktırıcam.
hiç acelem yok istediğin saatte didim , eve gelmek isterim ama zamanım yok didim.
10'da baktırırım muhtemelen, performansı nasıl söylerim size.
eskisi gibi mi , daha mı iyi , yoksa vasatlamışmı :)

Umarım daha iyi bulursun malum cafede fal bakarken bi süre sonra insanın beyni sulanabiliyo:))

Umarım daha iyi bulursun malum cafede fal bakarken bi süre sonra insanın beyni sulanabiliyo:))

evde de boş kaldığını sanmıyorum , beyin gene sulanıyordur.
ama akşam kankamlarda olcam. nasıl kaççam o saate bilmiyorum poff . olmadı gitmem
verginin son günü minik falcı peşinde peh

Burak ve Ayhan kararsızlığımı?Bence canım Yiğit bu kadar bilmişken onunlada devam edebilirsin.Ama Yiğit ten iyi çıkma olasılığı var dersen bişey diyemem tabi.

Evet şimdi diğer yorumlarıda okuyunca yigitten daha iyi yok gibi duruyor belki 1-2 haftaya tekrar ona baktiririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…