yiğitin sana dedikleri çıkmışmıydı?
kizlar yigite baktirip dedigini yasayan var mi ? benim merak ettigim memnun kalip kalmamak degil bu forumda reklamcilardan memnun kalan falzedeler bile gorduk ne kadar cok fal tecrubemiz olsa da bazen yanilabiliyoruz.kimimiz olumlu konusan falciya iyi diyor kimimiz isetakinti ettigimiz adam icin bosver bunu deyince vaay dobra deyip goklere cikariyoruz.50 tl de az degil 15 dk bakiyormus sanirim hele bide burakla tarzlari benziyorsa enerjim tutmayabilir buragin bana dediginin tersini yasadim cunku.
Bu arada yiğitin nosunu ezberlediğimi farkettim.
bu yıgıt daha once telve cafede mı bakıyordu bılıor musn
yiğitin numarasını ben de alabilir miyim rica etsem..
yiğitin numarasını ben de alabilir miyim rica etsem..
kizlar yigite baktirip dedigini yasayan var mi ? benim merak ettigim memnun kalip kalmamak degil bu forumda reklamcilardan memnun kalan falzedeler bile gorduk ne kadar cok fal tecrubemiz olsa da bazen yanilabiliyoruz.kimimiz olumlu konusan falciya iyi diyor kimimiz isetakinti ettigimiz adam icin bosver bunu deyince vaay dobra deyip goklere cikariyoruz.50 tl de az degil 15 dk bakiyormus sanirim hele bide burakla tarzlari benziyorsa enerjim tutmayabilir buragin bana dediginin tersini yasadim cunku.
Al benden de o kadar:))
Verdiği tarihlere göre cıktı. Bir de mart nisan dönemi için bir şey var zamanı gelmedi daha
tarihleri çıkıyorsa iyi walla..tarih tutturamazlar pek..ya bu yiğit, olumsuz gördüğü şeyleride söylüyor mu acaba? sürekli olumlu konuşup umut tacirliği yapmaz değil mi? bıktım valla umutlandırmalarından
selam bana olumsuz gördüğü bi kaç şeyi dedi.. :98:
hımm öylemi.. yiğit ne bakıyor? tarot mu?
Bana var arada olumsuz yorumu.Bide baktırırsan istediğin kadar soru sor en güzel tarafı bu zaten.Vallaha ben dibine kadar sordum.Öyle kısa bi falıda yok.Benim falım 45 dk falan sürdü.Sen nasılsın bu arada canım?Uzun zamandır yoktun.tarihleri çıkıyorsa iyi walla..tarih tutturamazlar pek..ya bu yiğit, olumsuz gördüğü şeyleride söylüyor mu acaba? sürekli olumlu konuşup umut tacirliği yapmaz değil mi? bıktım valla umutlandırmalarından
Bana var arada olumsuz yorumu.Bide baktırırsan istediğin kadar soru sor en güzel tarafı bu zaten.Vallaha ben dibine kadar sordum.Öyle kısa bi falıda yok.Benim falım 45 dk falan sürdü.Sen nasılsın bu arada canım?Uzun zamandır yoktun.
Tavsiye ederim yiģiti canìm.Biliyosun telefonda da bakìyo yiģit,evde de nasìl istersen.Sorularìnì hazırla tabiki rahatlìk olur sana.Bende bìraktìģın gibiyim canım vasat.Bu arada sen falsepetinde taha yì denemißmiydin?Kısıtlı sürenin olmaması iyi. Giderken sorularımı hazırlayayım bari. Ben iyiyim işte cnm, umarım sende iyisindir. Bu fallardan gına gelmişti, işteki streste üst üste binince.. Bir müddet fal baktırmak istemedim.. Ama şu yiğiti de merak ettim bu arada. offf..sanırım bunu da deniyecem.
*Bora yı yazan benim canım.Muhabbetimiz baktığı falın önüne geçince ve fal fallıktan çıkıp arkadaş yorumuna dönünce Bora yı bıraktım.Çok uzun zaman gittim ona ben.Önce taksim semboldeydi,sonra beşiktaş sembole geçti.Şu an hiçbir bağlantım yok.Sembol de çalışıyosa illaki bulursun.Şubelerinden birinde çıkar.Başka yere geçmişse bişey diyemem.
Tavsiye ederim yiģiti canìm.Biliyosun telefonda da bakìyo yiģit,evde de nasìl istersen.Sorularìnì hazırla tabiki rahatlìk olur sana.Bende bìraktìģın gibiyim canım vasat.Bu arada sen falsepetinde taha yì denemißmiydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?