*
sembol cafe toprak nasıl
slm kızlarr
yiğiti çok merak ettim nereden nasıl fal baktırabilirim we fiyatı nekadar
taha ya ekim gibiydi sanırım. baktırmıştım. hepte olumlu yazmıştı hiç biri çıkmamıştı..memnun kalan da var sanırım baya, birşey diyemiyecem o yüzden.
Ístersen atiyim nosunu???50tl
yiğitin sana dedikleri çıkmışmıydı?
özeldn yazdım yiğitin nosunu cnm.. baktırdıktan sonra yorumunu bekliyoruz cnm :129:
kadıkoyde rezene cafede başak hanıma baktıran var mı?
Ben baktirdim ani guzel soyledi ama dediklerinin tam tersini yasadim. Bos umut verdi
hadi yaaa
ne falına baktırmıstın?
ve bu basak hanım daha once nerde calısıyordu bılıyor musun
sewinirim cnm
herzaman arayabiliyormuyuz
La portede canim. La portenin sahibesini tanirim, ayhan yokken o vardi, sahibesinin yalancisiyim ama insanlara buyu var bozarim diyormus, disarda bulusma ayarlaniyormus, musteriler cafe sahibesine sikayet etmisler, o da isten cikarmis. Ben ayhana gelmistim o yoktu o zaman 1 kere baktirmistim. Begenmistim o an, ama cikmadi tam tersi oldu bana. Sonra duydum rezeneye baslamis..
hadi yaaa
ne falına baktırmıstın?
ve bu basak hanım daha once nerde calısıyordu bılıyor musun
bende seneler once concon cafede baktırdım dıye hatırlıyorum basak hanıma ama emın degılım.
o yuzden daha once hangı cafede bakıyordu dıye sordum sana.
ben bugun gıttım rezene cafeye.butun dedıklerı dogruydu.tarıhte verdı
ve ben randevusuz gıttıgım ıcın araya aldı benı.bana randevulu gel sana cok derın uzun uzun bakayım dedı.gıdecegım tarıhı kendı sectı.
su tarıhte gelebılırmısın dıye.bende tamam dedım.sana taaa derınlere ınıp cok detaylı bakacagım dedı.ve butun dedıklerı psıkolojık acıdan nasıl durumda oldugumu nerde oturdugumu vs vs %99 bıldı
sen ne zaman baktırmıstın
buyuyu nasıl bozuyormus pekı?hıc bozduran olmus mu
bende seneler once concon cafede baktırdım dıye hatırlıyorum basak hanıma ama emın degılım.
o yuzden daha once hangı cafede bakıyordu dıye sordum sana.
ben bugun gıttım rezene cafeye.butun dedıklerı dogruydu.tarıhte verdı
ve ben randevusuz gıttıgım ıcın araya aldı benı.bana randevulu gel sana cok derın uzun uzun bakayım dedı.gıdecegım tarıhı kendı sectı.
su tarıhte gelebılırmısın dıye.bende tamam dedım.sana taaa derınlere ınıp cok detaylı bakacagım dedı.ve butun dedıklerı psıkolojık acıdan nasıl durumda oldugumu nerde oturdugumu vs vs %99 bıldı
sen ne zaman baktırmıstın
buyuyu nasıl bozuyormus pekı?hıc bozduran olmus mu
Son sorun ciddi mi:))) Canim ben buyu isine girmem, nasi acilir hic bilmem:) la portede 2 yil kadar onceydi baktirdim.. Ayrica buyuyu nasil aciyor hic bilmem; la porteye 8 yildir giderim sahibesi ahbabim, kadin bana boyle anlatti basak hanimi. Bilemicem artik. Sen memnun kaldiysan bence devam etama ben de ani bilip gelecegl fena salladi )
Forumda büyü hakkında konuşmak yasak zaten, çok merak ediyorsan kendisine sorarsın bu sorunu arkadaşım.
Ha başak için yorum yapabilirim ama, bana dediği hiçbi şey çıkmadı.
aynen bende buyu işine asla girmem.cok tehlıkelı ve gunah.
evet aynaya dokerek bakıyor.
ben bugun baktırdım bılemıyorum tabıı suan ıcın ne desem yalan olur.verdıgı tarıhte bırkez daha gıdecegım bakıım ne dıyecek.ondan sonra karar verırım.ama bugun herseyı soyledı.
sen kıme gıdıyorsun?baktırdıgın ve memnun kaldıgın sabıt bırı var mı
özeldn yazdım yiğitin nosunu cnm.. baktırdıktan sonra yorumunu bekliyoruz cnm :129:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?