Yolladim az once bakarsan
tamamdır,çok teşekkür ederim.. önümüzdeki hafta baktırabilirim sanırım,, yazarım buradan.
çok teşekkür ederim..
Canim ben yigit, burak takiliyorum bu sira, memnunum simdilik. Eskiden la porte ayhana giderdim hep cikardi son fali cikmadi. Bakalim yigit ve burak cikiyor bende bozarsa onlar baskasina bakicaz artik
yıgıt bakırkoydekı dımı?eger oysa onada gıtmıstım.bana hıcbır dedıgı cıkmadı
burak nerde?onu bılmıyorum
yasemin şimdiki zaman dışında hiçbirşey bilememişti.teli bende yok.ama bulmaya çalışırım.
Rica ederim ne demek?
alcanzar bana da yazabilir misin yiğit in nosunu cok merak ettim.
Bakirkoyde 2 yigit var, biri dejavuda biri bizimki:) neyse burak disarda bulusup bakiyor veya telde. O da cok iyi bana gore. Karalama bakiyor 40 tl.
benım gıttıgım yıgıt telve cafedeydı ama ordan ayrılmış.evde yada telde bakıyor.sen o yıgıtten mı bahsedıyorsun?
buragın telefonunu verebılır mısın?ne tarafta bakıyor
telefonda baktırmak ıstemıyorum
Kerim i melekler dòneminden biliyorum bana dedikleri çıkmadı.Vasat bir kafe falcısı.Bunc cafe de Kerim i deneyen oldu mu? Eskiden melekler kahvesindeymis.
ben d fal baktırdım defalarca geleceği bilen birini pek aramadım güzel şeler duymak güzel oluyor tabi... an ı biliyorlarr tabi... ama fal baktırınca genelde tam tersi çıkıyorr...bence çok kötüüü bişiii....takıntı yaratıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?