İstanbul'da Fal - Falcılar

Canim ben yigit, burak takiliyorum bu sira, memnunum simdilik. Eskiden la porte ayhana giderdim hep cikardi son fali cikmadi. Bakalim yigit ve burak cikiyor bende bozarsa onlar baskasina bakicaz artik

yıgıt bakırkoydekı dımı?eger oysa onada gıtmıstım.bana hıcbır dedıgı cıkmadı
burak nerde?onu bılmıyorum

Bakirkoyde 2 yigit var, biri dejavuda biri bizimki:) neyse burak disarda bulusup bakiyor veya telde. O da cok iyi bana gore. Karalama bakiyor 40 tl.

benım gıttıgım yıgıt telve cafedeydı ama ordan ayrılmış.evde yada telde bakıyor.sen o yıgıtten mı bahsedıyorsun?
buragın telefonunu verebılır mısın?ne tarafta bakıyor
telefonda baktırmak ıstemıyorum

Eski üyeyim ben de yorum yapmak istedim.Bir defa baktırmıştım bakırköyde emelim cafede yanından ayrılırken bırakın 32 yi 97 diş gülümseyerek çıkmıştım anda iyiydi evet ama gelecek bende çıkmamıştı ne iş ne aşk ne ailevi hiçbir şey.sonuçta fal enerji olayı :) umarım size çıkar :) ama güvenebilirsiniz çok tatlı çok da iyidir kendisi.bol şans :)

ben d fal baktırdım defalarca geleceği bilen birini pek aramadım güzel şeler duymak güzel oluyor tabi... an ı biliyorlarr tabi... ama fal baktırınca genelde tam tersi çıkıyorr...bence çok kötüüü bişiii....takıntı yaratıyor...

aslinda konu su:) fal aurandaki enerjinin okumasiyla olan bisi. Karsi tarafin enerjisiyle uyumlanman lazim.. Eger bu iyi olursa gelecek tahminleri cikar, eger o gun siz veya falci gununde degilse ve enerjisi dusukse tutmayacaktir o yuzden cafe falcilarinda ihtimal daha dusuk cunku gunde 40 kisiye bakiyorlar bazen

Bakirkoy Almira Café' de Enfal de Enfal dediler diye gittik. Adamla zerre uyusmadik, kastira kastira bana birseyler soylemeye calisiyor ama yok. Hic mi ici isinmaz insanin. bir cumle soyluyor ardindan 'okey miii' diye soruyor. Bir cumle soyluyor 'okey miiii' diye soruyor. Aklimdan gecen seyleri soyledi. Onlari da zorla ite kaka soyledi adeta. Hayatimda olmayan 2-3 isim verdi. Suan hayatinda var ve bunlar seni cekemiyor klisesinden de 1 isim verdi ama o isimde biri yoktu.

Onun disinda hep bilindik seyleri soyledi. Sen soylesin sen boylesin. Adinda e var mi a var mi klişesi. Şu harfle mi bitiyor muhabbeti. 30 lirayi verdik ciktik, elde hic veri yok :/ustune de soru sordum cevap alamadim. Ne zaman evleniyorum diyorum; daha erken, hazir degilsin, 2 yil evlilik goremiyorum diyor. Hayir yani bir de laf almak icin huyuna gitmeni bekliyor.

Ben hic uyusamadim. Aksine hayatimla ilgili soyledigi birkac seye de ciddi manada kafayi taktim, uzuldum. Olacagini zannetmiyorum ama ille de cikiyor dedikleri icin bosubosuna acabalarda kaldim..Giden varsa cok da takmasin diye yazdim bunu buraya.Herkes herkesle uyusamiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…