Lutfen buragin nosunu ozel msj olarak yazarmsnz
Bakirkoy Almira Café' de Enfal de Enfal dediler diye gittik. Adamla zerre uyusmadik, kastira kastira bana birseyler soylemeye calisiyor ama yok. Hic mi ici isinmaz insanin. bir cumle soyluyor ardindan 'okey miii' diye soruyor. Bir cumle soyluyor 'okey miiii' diye soruyor. Aklimdan gecen seyleri soyledi. Onlari da zorla ite kaka soyledi adeta. Hayatimda olmayan 2-3 isim verdi. Suan hayatinda var ve bunlar seni cekemiyor klisesinden de 1 isim verdi ama o isimde biri yoktu.
Onun disinda hep bilindik seyleri soyledi. Sen soylesin sen boylesin. Adinda e var mi a var mi klişesi. Şu harfle mi bitiyor muhabbeti. 30 lirayi verdik ciktik, elde hic veri yok :/ustune de soru sordum cevap alamadim. Ne zaman evleniyorum diyorum; daha erken, hazir degilsin, 2 yil evlilik goremiyorum diyor. Hayir yani bir de laf almak icin huyuna gitmeni bekliyor.
Ben hic uyusamadim. Aksine hayatimla ilgili soyledigi birkac seye de ciddi manada kafayi taktim, uzuldum. Olacagini zannetmiyorum ama ille de cikiyor dedikleri icin bosubosuna acabalarda kaldim..Giden varsa cok da takmasin diye yazdim bunu buraya.Herkes herkesle uyusamiyor.
Cok tesekkuredrm cnm...siz memnun kalmismiydnz?Yolluyorum simdi cnm
enfale bir kaç kez baktırdım o an için aklımdakilerle uyumlu şeyler söyledi hatta hayatımdan da net isimler verdi ama gelecek için dedikleri çıkmadı :)Bakirkoy Almira Café' de Enfal de Enfal dediler diye gittik. Adamla zerre uyusmadik, kastira kastira bana birseyler soylemeye calisiyor ama yok. Hic mi ici isinmaz insanin. bir cumle soyluyor ardindan 'okey miii' diye soruyor. Bir cumle soyluyor 'okey miiii' diye soruyor. Aklimdan gecen seyleri soyledi. Onlari da zorla ite kaka soyledi adeta. Hayatimda olmayan 2-3 isim verdi. Suan hayatinda var ve bunlar seni cekemiyor klisesinden de 1 isim verdi ama o isimde biri yoktu.
Onun disinda hep bilindik seyleri soyledi. Sen soylesin sen boylesin. Adinda e var mi a var mi klişesi. Şu harfle mi bitiyor muhabbeti. 30 lirayi verdik ciktik, elde hic veri yok :/ustune de soru sordum cevap alamadim. Ne zaman evleniyorum diyorum; daha erken, hazir degilsin, 2 yil evlilik goremiyorum diyor. Hayir yani bir de laf almak icin huyuna gitmeni bekliyor.
Ben hic uyusamadim. Aksine hayatimla ilgili soyledigi birkac seye de ciddi manada kafayi taktim, uzuldum. Olacagini zannetmiyorum ama ille de cikiyor dedikleri icin bosubosuna acabalarda kaldim..Giden varsa cok da takmasin diye yazdim bunu buraya.Herkes herkesle uyusamiyor.
Cok tesekkuredrm cnm...siz memnun kalmismiydnz?
Gercekten tatsiz bir deneyim olmusenfali bilmiyorum ama tabii mutlaka dedikleri cikacak diye bisi olamaz zaten cafede bakilan fallari cok da ciddiye almamak lazim bir noktada bence bir kisi gunde 10 dan cok fal bakmamali. Belli ki enerjiniz de tutmamis zaten.
enfale bir kaç kez baktırdım o an için aklımdakilerle uyumlu şeyler söyledi hatta hayatımdan da net isimler verdi ama gelecek için dedikleri çıkmadı :)
aslinda konu su:) fal aurandaki enerjinin okumasiyla olan bisi. Karsi tarafin enerjisiyle uyumlanman lazim.. Eger bu iyi olursa gelecek tahminleri cikar, eger o gun siz veya falci gununde degilse ve enerjisi dusukse tutmayacaktir o yuzden cafe falcilarinda ihtimal daha dusuk cunku gunde 40 kisiye bakiyorlar bazen
Burakin nosunu yolluyorum cnm
Kizlar salih hoca hakkinda fikri olan yok mu? Cikmazsa direkt eleyecegim kendisini:)
Balattaki salih hocadan mı bahsediyorsun..eğer o ise yıllar önce bir kez gitmiştim....eski sayfalarda da çok bahsedilmiş, kadınlar kulubunden gidenler olmuş ona..ne dediğini hatırlamıyorum,çok yorum yapmamıştı sanırım...iyi mi kötü mü bir fikir oluşmadı kafamda ...
tesekkurler canım
burak nasıl bakıyor dedıklerı cıkıyor mu?ve nerede bakıyor
buarada aynı yıgıtten mı bahsedıyoruz?
tesekkurler canım
burak nasıl bakıyor dedıklerı cıkıyor mu?ve nerede bakıyor
buarada aynı yıgıtten mı bahsedıyoruz?
Niguhi slm nerde kaça bakar, biraz detay verebilir misin sen ne zaman baktırmıştın?
Bana numarasını yollarmısın rica etsem???merhaba ben ona aralıklarla belli bir süredir baktırırım genelde dediklerini yaşarım tarihlerdede çok iyidir falı net ve doyurucudur ve gerçekçidir denemenizi öneririm telde bakıyo elli lira bu en son yazdığım çıkan şeyleri birkaç hafta önce sylemişti oldu dediği gibi ve dediği zamanda
Bana numarasını yollarmısın rica etsem???
elbette ama mesaj hakkım yok sanırım burdan yazıyorum 0532 368 18 70 gündüz ararsanız ulaşırsınız kısa sürede...
Çok teşrkkür ederim sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?