İstanbul'da Fal - Falcılar

Gercekten tatsiz bir deneyim olmus enfali bilmiyorum ama tabii mutlaka dedikleri cikacak diye bisi olamaz zaten cafede bakilan fallari cok da ciddiye almamak lazim bir noktada bence bir kisi gunde 10 dan cok fal bakmamali. Belli ki enerjiniz de tutmamis zaten.

enfale bir kaç kez baktırdım o an için aklımdakilerle uyumlu şeyler söyledi hatta hayatımdan da net isimler verdi ama gelecek için dedikleri çıkmadı :)

mutlaka bir yerlerde adı geçmiştir ama bu kadar sayfayı taramak zor geldi :) avcılar nesibe için bilen baktıran yada fikri olan var mı acaba?

Mutlaka bilen falciya ben de oyle cok inanmiyorum zaten, cidden olayi cozenin tenezzul edecegini zannetmiyorum ama birkac kişiye kelimesi kelimesine durum cok olasiliksiz oldugu halde dedigi seyler ustuste cikinca adamin agzindan cikan sey yasanacak diye bi bilincalti olusmustu bende :)

enfale bir kaç kez baktırdım o an için aklımdakilerle uyumlu şeyler söyledi hatta hayatımdan da net isimler verdi ama gelecek için dedikleri çıkmadı :)

Bunu birinden daha duyduguma sevindim, bosubosuna mis gibi cocugun kafasini yiyiyordum bak fal soyle dedi boyle dedi diye yav

bilmiyorum an ı bilenlere rastladım ama geleceği bilen insanlara rastlamadım...buna da pek inanmak istemiyorm..Allah geleceğimizi sürekli değiştryr ben fal ın kötü enerji verdiğini düşünyrm o yüsden Allah ceza veriyor...baktırmıcaksın en temizi..fala takılmasan bile sonuçta baktrdın mı baktrdın...

Kizlar salih hoca hakkinda fikri olan yok mu? Cikmazsa direkt eleyecegim kendisini:)

Balattaki salih hocadan mı bahsediyorsun..eğer o ise yıllar önce bir kez gitmiştim....eski sayfalarda da çok bahsedilmiş, kadınlar kulubunden gidenler olmuş ona..ne dediğini hatırlamıyorum,çok yorum yapmamıştı sanırım...iyi mi kötü mü bir fikir oluşmadı kafamda ...

Herhalde odur ben de bilemedim simdi. Fikir olusturamadim ben de:)

tesekkurler canım
burak nasıl bakıyor dedıklerı cıkıyor mu?ve nerede bakıyor
buarada aynı yıgıtten mı bahsedıyoruz?

Canim yigit ayni yigit ama sahsen ben dediklerini gunu gunune yasadigim icin farkli dusunuyorum senden. Henuz bu da cikmadi dedigim bisi olmadi. Cafede bakarken enerjisi dusmustur belki bilemem o an ama bende cok iyi. Ben de maalesef cok fal baktirmis biriyim, su an favorim yigit)

Niguhi slm nerde kaça bakar, biraz detay verebilir misin sen ne zaman baktırmıştın?

merhaba ben ona aralıklarla belli bir süredir baktırırım genelde dediklerini yaşarım tarihlerdede çok iyidir falı net ve doyurucudur ve gerçekçidir denemenizi öneririm telde bakıyo elli lira bu en son yazdığım çıkan şeyleri birkaç hafta önce sylemişti oldu dediği gibi ve dediği zamanda

Bana numarasını yollarmısın rica etsem???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…