sırf yorumlara istinaden üye oldum yazmak istedim. tam aradığım özelliklere yakın biri ilk aşama çok eğlenceli ve tatmin edici geçti. şimdi bir de mevcut sıkıntılara istinaden bir ufak çaplı büyü seansına giricem:) hayırlısı olsun sonucu anlatırım , umutluyum ilk aşamadan sonra:) ozan candır:)
ay sanane be. terbiyesiz. gayet de mutluyuz. sen mutlu değilsin ki yeni kısmetler için fal baktırıp duruosun. yazık
buranın seviyesi iyice düşmüş anlaşılan
Basiniz sagolsun(
Ah canım benim.Başın sağolsun.Allah o yattıkça sizlere uzun ömürler versin.Yiğit'in falının çıkmasına ilk defa üzüldüm.Bu durumunda bile paylaştığın için teşekkür ederiz.
Selam,
Gulun nereye gectigini bilmiyorum ama degistirmediyse numarasi var bende . Ozel mesaj atamiyorum mail adresinizi verirseniz gonderebilirim. Gulu bakirkoyde calisirken bulmustum daha sonra yesilkoydeykende baktirdim ama cok kisa bakiyor 50 tl olmustu en son baktirmigimda ki 2 yil falan olmustur. Gelecege dair soyledigi hicbirseyi yasamadim. Tabi bu fal isi biraz enerjiyle alakali denemek istersen numarasini verebilirim.
acı çekiyordum artık acı çekmiyorum:) Daha ne olsun. herkese de önerirm özellikle benm gibi hayatı kabuslara dönmüş olanlara. kendi ifadesinde de olduğu gibi BİR TILSIM DAHA ÖNCE BAŞKASI TARAFINDAN BAŞARIYLA TAMAMLANMIŞSA BEN DE YAPARIM , DAHA ÖNCE YAPILMAMIŞSA Bİ DENERİM. ELBET HALLEDERİM:) demişti:) haklıymş:)
ulaşmak isteyenler https://www.facebook.com/ozan.kok.50
bende biraz burukluk var açıkçası kendiliğinden dönmediği için. sende o yok mu ya?
kendi dönse daha makbule geçerdi belki ama o kısmı düşünmemeye çalışıyorum
arkadaşım bana reklam yüzünden yüklenmiş olsa idiniz tamam anlarım. ayrıca inanın reklam amaçlı filan değil. zaten tılsımı yaptırdığım kişiyle farklı şehirdeyiz şu anda. görüşmüyoruz da öyle sık sık. 2.si siz reklam olayına değil de büyü yaptırdım diye benimle dalga geçtiniz. Allah kimseyi bu zorunluluğa düşürmesin. başka çarem kalmamıştı ve yaptırdım. olumlu sonuç da aldım. benim durumumda olanlara da faydası olabilir diye düşündüm ve yazdım. ayrıca iyi bi bankada iyi bir pozisyonda çalışıyorum. maddi durumum da iyi ve birilerinin reklamını yaparak birilerinden komisyon almaya ihtiyacım yok. insanları tanımadan suçlamayın
öncelikle herkese günaydın ve yakınını kaybeden arkadaşımıza da başsağlığı dilerim
uzun zamandır burayı takip ediyorum ve hemen her gün bakarım ama bgunkü yazılardan sonra ben de üye olup yazmak istedim. biraz geç onay verilince üyeliğime , olayların akabininde anca yazabiliyorum. ozan dostu ben de burada ağustos ya da temmuz ayında görmüştüm. facebooktan ekleyip uzun süre bekledim. sonra son çare ona başvurmuştum. başımda hem aşk hem de işle ilgili sorunlar vardı. yardımını istedim. 2sinde de başarı sağladı fakat ben iş değil de aşk kısmında biraz vicdan azabı çekiyorum. ben de bu şekilde işlemden sonra gelmesini pek istemezdim. bende değişik bir huzursuzluk yaratmadı değil. sonuçta büyü ya da tılsım adına ne derseniz deyin son çaredir. ve bu şekilde boranın bana dönmesi çok içime sinen bir şey olmadı. ama gururumu çok incitmiş ve beni kullanmıştı. köpek gibi pişman olup geri dönüp kapımda köle olmasından daha çok istediğim bir şey yoktu. bunu da başardım.yine bu yönteme başvuracaklara söylüyorum. bu son çareleri olsun. şu an mutlu muyum evet. eskisi kadar bana bağlı mı? belki eskislinden de fazla. ama keşke kendisi dönseydi. hala içimde huzursuzluk sebebidir. ozan konusunda ne dersem bana reklamcı diyeceksiniz belki ama:) sözün özü verdiği sözleri tutabiliyor ve çok bilgili. ama dediğim gibi son çareniz olsun:)
arkadaşım bana reklam yüzünden yüklenmiş olsa idiniz tamam anlarım. ayrıca inanın reklam amaçlı filan değil. zaten tılsımı yaptırdığım kişiyle farklı şehirdeyiz şu anda. görüşmüyoruz da öyle sık sık. 2.si siz reklam olayına değil de büyü yaptırdım diye benimle dalga geçtiniz. Allah kimseyi bu zorunluluğa düşürmesin. başka çarem kalmamıştı ve yaptırdım. olumlu sonuç da aldım. benim durumumda olanlara da faydası olabilir diye düşündüm ve yazdım. ayrıca iyi bi bankada iyi bir pozisyonda çalışıyorum. maddi durumum da iyi ve birilerinin reklamını yaparak birilerinden komisyon almaya ihtiyacım yok. insanları tanımadan suçlamayın
Sebep her ne olursa olsun insanin kaderine mudahale etmektir arkadasim bu. Hepimiz terkedilip mutsuz olmusuzdur bi donem. Hic bir gerekce bu yaptiginizi hakli cikaramaz. Mazur gosterilecek hic bir boyutu ve gerekce yok. Forumdan buyu ile yorumlarin silinmesi icin admini goreve cagiriyorum..
tabii ki silinmesinde sakınca yok. zaten dikkat ettiyseniz ben arkadaşları bu yola yönlendirmiorum aksine huzursuz olduğumu da söylüyorum. mümkün mertebe bu yolu seçmemeye çalışsınlar
tabii ki silinmesinde sakınca yok. zaten dikkat ettiyseniz ben arkadaşları bu yola yönlendirmiorum aksine huzursuz olduğumu da söylüyorum. mümkün mertebe bu yolu seçmemeye çalışsınlar
Millet ben taksim deki Emrenin numarasını kaybettiğim için bu konuyu okuyordum. Bir kaç yazı gözüme çarptı.
Emreyi baya kötüleyen olmuş. Ben kendimde fal bakıyordum oyüzden onun enerjisini kimseden alamadım. Çok falcıyada gittim ama hiç biri Emre gibi olmadı.
Size Emreyle ilgili bir kaç anımı anlatayım,
- ilk karşısına oturduğumda bana nereden geldiğimi söylemişti. ağzım açık dinlemiştim.
- hayatımdaki herşeyi harfi harfine söylemişti. (en büyük özelliği iyi bir iletişim kurdun mu faldan çok öğüt verir gibi konuşuyor ve her dediği gerçek oluyor)
- okulumu işimi ailemi herşeyimi tek bilen insan.
- eski sevgilimle fal baktırmaya giderken bi ayrılık yaşadığımda yolda ayrılmışınız diye soran bir insandı.
- tarih isim net ve kesin söyleyen biriydi.
ve daha bir sürü şey..
Ben Emreyi arardım da giderdim de ama o kadar beni bilen biri olduğu halde her gittiğimde farklı şeyler söyleyen biridir.
Mutlaka bulup gitmenizi tavsiye ediyorum.
Ben 2 senedir gidemiyorum numarasını kaybettim. eğer bulan olursa lütfen banada iletsin. En son uçurtmadaydı hala ordamı bilmiyorum.
Bir de sapık olduğundan şüphelenen olmuş :) bi gittiğimde ufak kızı ve eşi oradaydı tanışmıştım çok tatlı bir aileler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?