İstanbul'da Fal - Falcılar

kendi dönse daha makbule geçerdi belki ama o kısmı düşünmemeye çalışıyorum

Bazı kimseler büyünün günah olmadığını, hatta bazen bunun iyilik sayılabileceğini iddia ederler. Ama gerçek böyle değildir. Herkesin bir kaderi vardır. Allah herkesin kaderini çizmiş ve ona irade gücü vermiştir. Bir insan doğar ve kaderine göre bir ömür sürer. Bu arada iyiyle, kötüyü ayırmak için vicdanından yararlanır ve doğru yolda yürüyebilmesini de iradesi sağlar.

Bir insana büyü yapıldığı zaman onun doğru yolda gitmesini sağlayan iradesi elinden alınmaktadır. Yani kendisi savunmasız bırakılmaktadır. Bu da Allah'a karşı gelmek demektir.

Din kitaplarının hepsinde de büyünün çok ağır bir suç olduğu yazılıdır. Hatta Allah'ın gerektiğinde her türlü suçu bağışlayacağı belirtilmekte fakat büyü yapanı asla bağışlamayacağı belirtilmektedir.

Bütün bunlardan da anlaşılacağı gibi büyü yapmak, ve yaptırmak günahtır! Bir insanın kaderini değiştirmek, iradesini elinden almak, kendisine acı çektirmek gerçekten çok büyük bir suç ve günahtır.

Büyünün İyisi Var mıdır?

Bazı kimseler kısmet açmak için veya buna benzer nedenlerle büyü yapmanın sevap olduğunu iddia ederler. Mesela evde kalmış bir kıza büyü sayesinde koca bulmanın iyilik olduğunu söylerler. Bu da yanlış bir düşüncedir. Allah, herkesin kaderini ayrı çizmiştir. O isterse evde kalmış kuluna uygun bir eş de verebilir. Böyle bir durumda o genç kızın hayırlı bir eş için dua etmesi daha doğrudur ve aynı zamanda sevaptır.

Ancak Allah'nın işine karışarak, alın yazısıyla oynamak yine onun dualarından, kitaplarından, sıfatlarından yararlanarak, büyü yapmak büyük hatadır.

nyse ben diyeceklerimi dedim. zaten önerdiğm bişi değil. ama illa ben gibi kontrolden çıkacaklar olursa paralarını bu işten anlamayan dolandırıcılara kaptırmasınlar. herkese iyi akşamlar. polemiğe girmeyeceğm artık

Evet eline bakarak bir şeyler söylüyor :) Ben fala bakandan ziyade baktıranın yıldızının yüksek olmasına inanıyorum. çok arkadaşımı götürdüm ona kimi çok beğendi kimi bi gittiğinde beğenmedi ikinci gidişinde beğendi. Ama hepsi müşterisi olmuştu:) Umarım hala orda çalışıp çalışmadığını bilen biri vardır :)

Majestik Emre denmi bahsediyosunuz?

Olaya surdan bakin, Allah kuluna ozgur irade vermistir ve secimlerinde ozgur birakmistir. İnsani diger tum canlilardan ustun kilan ozellik budur. Buyu yapmak ise direkt onun iradesine karsi gelmektir. Bunun bir affi olabilir mi sizce?

En son cümleni şu an farkettim.Sapık olduğuna göre Majestik Emre bu.Eşinin ve kîzının olması adamın sapık olmadığını göstermez.Dış görünüşe çokta fazla aldanmayın bence.Yıllardır gitmem Emre ye .Fal bakarken dil çıkarmak bir insanın ahlâki değerlerinin ne seviyede olduğunu,insan olarak ne derece aşağılık olduğunu gösterir.Ben hiçbir falcı için bunu söylemem.Bu Emre ilk yıllarda böyle değildi herkes gibi normal tavırları olan bi falcıydı,sonra sapıttı ne olduysa.Birde bu Emre nin evinde bir bayana fal baktığını düşünebiliyormusunuz?Emin olmasam burda bunu yazmazdım ama eminim.Lütfen tavsiye ettiğimiz falcılar konusunda daha dikkatli olalım.Nede olsa burda tavsiye alıp o falcıya giden herkes bir bayan olacak.

Ben kaç kere Majestiğe uçurtmaya gittim bir kere bile yanlış bir hareketine şahit olmadım. kendisinde numaramda vardı. evinde baktığınıda bilmiyordum. ki bir çok insanı önerdim hepsi gitti hepsi çok memnundu. belki tanıdığım 30 kişi gitmiştir ona kızlı erkekli hepsi bi kez daha giden insanlar. çok şaşırdım şimdi. polislerin bile fal baktırdığına şahit oldum ona. ama gerçekten şaşırdım.

tavsiye etmemin sebebi bende fal bakıyorum çok yerden teklif geldi ticarete dökmeye karşıyım. falın nasıl bakılabiliceğini ve nası tatmin ettiğini çok iyi biliyorum kendimce ve emre bunları karşılayan tek insandı. Kadıköyde angels papago acıbademde yiğite symbolde levente bir çok yere gittim hiç biri fal bakmıyor..

Olaya surdan bakin, Allah kuluna ozgur irade vermistir ve secimlerinde ozgur birakmistir. İnsani diger tum canlilardan ustun kilan ozellik budur. Buyu yapmak ise direkt onun iradesine karsi gelmektir. Bunun bir affi olabilir mi sizce?

Yediğim kaziklari düşünürsek ,büyüyle yatıp kalkmam gerekirdi.Hayatta uğraştığım hiçbir şeydilediğim gibi sonuçlanmadı.Rabbime şükürler olsun sadece dua ve Allah ın güzel isimleri esmaül hüsna dır tek başvurduğum mercii.Allah ıma yine şükürler olsun ki kendi mutluluğum için kimseyi sihirle boyun eğdirecek bilinci ve yüreği bana vermediği ićin.

Demek ki öyle düşünen tek kişi ben değilmişim. :) Çok rahatsız olmuştum, bi de arka tarafta bi yerde bakmıştı hoşuma gitmemişti ortam.

Benim en cok uzuldugum sey, belli bir bilinc seviyesinde olmasi gereken insanlarin bu yola basvurmasi.. Ne kadar yazik..

İrade sahibi olmak gerekiyor işte, insanlar ne dertlerle uğraşıyor aşk acısının mı üstünden gelinmeyecek. Kimse aşk acısından ölmez, büyü yaparak kendi değerlerini de düşürüyolar farkında değiller. Umarım kimse onların sözüne inanıp da büyü işine bulaşmaz.

Emre nin fala nasıl baktığı ve falcılığı beni zerre kadar ilgilendirmiyor.Size yapmaması,30 kişiye yapmaması,değil polisler ,tüm adalet teşkilatı Emre ye fal baktırsada yine diyorumki söylentiler doğru adamın sapık tarafı var,güvenilir değil.Emre Nostradamus ta olsa kıymeti yok benim için.Yüce Rabbim kimse kalmadı da gelecek öngòrüsünü sapık bir adama bahşedecek değil.Siz memnunsanız gitmeye devam edersiniz,yada o 30 kişi ,polisler gitmeye devam etsin.1000 kişiye de olsa normal davranmak 1001.kişiye yapmaması anlamına gelmez.Bakın sizde duymuşsunuz sapık dendiğini yazmıştınız ben söylemeden.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Tüm memlekette gitse ben burda bir üyeyım ve tavsiye edilen falcının fal bakarken dil çıkarma gibi sapıkça bir terbiyesizliği varsa,burda bu kadar insan burayı okuyosa ,ben bunu yazar ve gitmeyi düşüneni uyarırım.Burda Emre nin tavsiye edildiğini görüp bildiğim şeyi yazmasam vicdanım rahat etmez.

Demek ki öyle düşünen tek kişi ben değilmişim. :) Çok rahatsız olmuştum, bi de arka tarafta bi yerde bakmıştı hoşuma gitmemişti ortam.

Evet canım yıllar oldu hayâl meyal hatırlıyorum ama bana baktığı yerde de perde vardı.

Benim en cok uzuldugum sey, belli bir bilinc seviyesinde olmasi gereken insanlarin bu yola basvurmasi.. Ne kadar yazik..

Ne diyelim kızlar Allah ıslah etsin.

tabiki haklısın. ben burda sapık olduğunu okudum daha önce duymadığım içinde söyledim. bu kadar eminsin bende kimseye gidin demem önermem. ben falından çok memnundum. onun sayesinde çok büyük bi kötülükten kurtuldum. oyüzden tavsiye etmiştim yazdıklarını okuyunca hak verdim. bilgilendirdiğin için teşekkür ederim :)

Canım bak sende dikkat et,seni tanımıyorum ama asla yanlış bi davranışına maruz kal istemem.Bak daha önceden de burdan okumuşsun sapık olduğunu nasıl güvenirsin?Kaç yaşındasın bilmiyorum ama beni bi arkadaş ,kardeş kabul et ve irtibatını sürdürme.Güvenini kazanmaya çalışıyor olabilir.Lütfen dikkatli ol.

Son düzenleme:
Gulu eledim simdi anladigim kadariyla sadece telepat.. Emre de sapikmis zaten:) bildiklerimizle devam kizlar:) bir ara su salih beyi deneyecegim ama:))

Ben 4 sene önce gittim ona arkadaşlarımla birlikte majezikteyken ve 2 sene boyunca 2 3 ayda bir gitmeye devam ettim. gidemediğim zamanlarda arardım tarot bakardı. en son uçurtamaya geçtiğinde 2 kere gittim sonra hiç fal baktırmamaya başladım kendime bakıyordum sadece. benden sonra çok arkadaşım gitmeye devam etti. güvenimi kazanıp kazanmamasını bilmem doğru söylüyor olabilirsin. uyarılarını tabi ki dikkate alacağım. dediğim gibi bugün arkadaşım gitmek istediğini ulaşmamızın mümkün olup olmadığını sordu bende bu siteyi bulup belki bulurum diye okudum. yazılanları görüncede arkadaşıma ilettim. ben gitmek yerine aramayı tercih ederim şu saatten sonra zaten.

Ben bana düşeni görevimi yaptım,içim rahat.Gerisi senin bileceğin şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…