kendi dönse daha makbule geçerdi belki ama o kısmı düşünmemeye çalışıyorum
Emre'ye bi kez baktırdım, beni tek şaşırtan pat diye okuduğum okulun ismini söylemişti. Sapık gibi geldi de demiştim, elimi tutarak bi şey yapmaya çalışması çok rahatsız etmişti beni açıkçası. Yine de kimsenin günahını almak istemem, siz memnun kaldıysanız umarım tekrar bulursunuz kendisini. :)
Millet ben taksim deki Emrenin numarasını kaybettiğim için bu konuyu okuyordum. Bir kaç yazı gözüme çarptı.
Emreyi baya kötüleyen olmuş. Ben kendimde fal bakıyordum oyüzden onun enerjisini kimseden alamadım. Çok falcıyada gittim ama hiç biri Emre gibi olmadı.
Size Emreyle ilgili bir kaç anımı anlatayım,
- ilk karşısına oturduğumda bana nereden geldiğimi söylemişti. ağzım açık dinlemiştim.
- hayatımdaki herşeyi harfi harfine söylemişti. (en büyük özelliği iyi bir iletişim kurdun mu faldan çok öğüt verir gibi konuşuyor ve her dediği gerçek oluyor)
- okulumu işimi ailemi herşeyimi tek bilen insan.
- eski sevgilimle fal baktırmaya giderken bi ayrılık yaşadığımda yolda ayrılmışınız diye soran bir insandı.
- tarih isim net ve kesin söyleyen biriydi.
ve daha bir sürü şey..
Ben Emreyi arardım da giderdim de ama o kadar beni bilen biri olduğu halde her gittiğimde farklı şeyler söyleyen biridir.
Mutlaka bulup gitmenizi tavsiye ediyorum.
Ben 2 senedir gidemiyorum numarasını kaybettim. eğer bulan olursa lütfen banada iletsin. En son uçurtmadaydı hala ordamı bilmiyorum.
Bir de sapık olduğundan şüphelenen olmuş :) bi gittiğimde ufak kızı ve eşi oradaydı tanışmıştım çok tatlı bir aileler
Size biri büyü yapsa, sizin hayatınızı değiştirse onu affeder miydiniz? Böyle bi şeyin size yapılmasını ister miydiniz? Hepimiz aşk acısı çekebiliriz, ayrılabiliriz, kötü şeyler yaşayabiliriz ama bunun çözümü büyü mü olmalı? Kabullenmeyi deneyin bi kez de, demek ki hayırlı değilmiş sizin için. Tamam yaptırmışsınız dönmüş, ki ben bunun uzun süreli bi dönüş olacağını da düşünmüyorum, peki sonu daha kötü olursa, daha çok acı çekmeyecek misiniz? Fal baktırmak da günah, biliyorum ama büyüden bahsediyoruz birinin kaderine müdahale etmektir bu, Allah'a karşı gelmektir. Siz yaptırmışsınız artık ama en azından diğer insanları buna teşvik etmeyin.
Majestik Emre denmi bahsediyosunuz?
Millet ben taksim deki Emrenin numarasını kaybettiğim için bu konuyu okuyordum. Bir kaç yazı gözüme çarptı.
Emreyi baya kötüleyen olmuş. Ben kendimde fal bakıyordum oyüzden onun enerjisini kimseden alamadım. Çok falcıyada gittim ama hiç biri Emre gibi olmadı.
Size Emreyle ilgili bir kaç anımı anlatayım,
- ilk karşısına oturduğumda bana nereden geldiğimi söylemişti. ağzım açık dinlemiştim.
- hayatımdaki herşeyi harfi harfine söylemişti. (en büyük özelliği iyi bir iletişim kurdun mu faldan çok öğüt verir gibi konuşuyor ve her dediği gerçek oluyor)
- okulumu işimi ailemi herşeyimi tek bilen insan.
- eski sevgilimle fal baktırmaya giderken bi ayrılık yaşadığımda yolda ayrılmışınız diye soran bir insandı.
- tarih isim net ve kesin söyleyen biriydi.
ve daha bir sürü şey..
Ben Emreyi arardım da giderdim de ama o kadar beni bilen biri olduğu halde her gittiğimde farklı şeyler söyleyen biridir.
Mutlaka bulup gitmenizi tavsiye ediyorum.
Ben 2 senedir gidemiyorum numarasını kaybettim. eğer bulan olursa lütfen banada iletsin. En son uçurtmadaydı hala ordamı bilmiyorum.
Bir de sapık olduğundan şüphelenen olmuş :) bi gittiğimde ufak kızı ve eşi oradaydı tanışmıştım çok tatlı bir aileler
En son cümleni şu an farkettim.Sapık olduğuna göre Majestik Emre bu.Eşinin ve kîzının olması adamın sapık olmadığını göstermez.Dış görünüşe çokta fazla aldanmayın bence.Yıllardır gitmem Emre ye .Fal bakarken dil çıkarmak bir insanın ahlâki değerlerinin ne seviyede olduğunu,insan olarak ne derece aşağılık olduğunu gösterir.Ben hiçbir falcı için bunu söylemem.Bu Emre ilk yıllarda böyle değildi herkes gibi normal tavırları olan bi falcıydı,sonra sapıttı ne olduysa.Birde bu Emre nin evinde bir bayana fal baktığını düşünebiliyormusunuz?Emin olmasam burda bunu yazmazdım ama eminim.Lütfen tavsiye ettiğimiz falcılar konusunda daha dikkatli olalım.Nede olsa burda tavsiye alıp o falcıya giden herkes bir bayan olacak.
Olaya surdan bakin, Allah kuluna ozgur irade vermistir ve secimlerinde ozgur birakmistir. İnsani diger tum canlilardan ustun kilan ozellik budur. Buyu yapmak ise direkt onun iradesine karsi gelmektir. Bunun bir affi olabilir mi sizce?
En son cümleni şu an farkettim.Sapık olduğuna göre Majestik Emre bu.Eşinin ve kîzının olması adamın sapık olmadığını göstermez.Dış görünüşe çokta fazla aldanmayın bence.Yıllardır gitmem Emre ye .Fal bakarken dil çıkarmak bir insanın ahlâki değerlerinin ne seviyede olduğunu,insan olarak ne derece aşağılık olduğunu gösterir.Ben hiçbir falcı için bunu söylemem.Bu Emre ilk yıllarda böyle değildi herkes gibi normal tavırları olan bi falcıydı,sonra sapıttı ne olduysa.Birde bu Emre nin evinde bir bayana fal baktığını düşünebiliyormusunuz?Emin olmasam burda bunu yazmazdım ama eminim.Lütfen tavsiye ettiğimiz falcılar konusunda daha dikkatli olalım.Nede olsa burda tavsiye alıp o falcıya giden herkes bir bayan olacak.
Yediğim kaziklari düşünürsek ,büyüyle yatıp kalkmam gerekirdi.Hayatta uğraştığım hiçbir şeydilediğim gibi sonuçlanmadı.Rabbime şükürler olsun sadece dua ve Allah ın güzel isimleri esmaül hüsna dır tek başvurduğum mercii.Allah ıma yine şükürler olsun ki kendi mutluluğum için kimseyi sihirle boyun eğdirecek bilinci ve yüreği bana vermediği ićin.
Yediğim kaziklari düşünürsek ,büyüyle yatıp kalkmam gerekirdi.Hayatta uğraştığım hiçbir şeydilediğim gibi sonuçlanmadı.Rabbime şükürler olsun sadece dua ve Allah ın güzel isimleri esmaül hüsna dır tek başvurduğum mercii.Allah ıma yine şükürler olsun ki kendi mutluluğum için kimseyi sihirle boyun eğdirecek bilinci ve yüreği bana vermediği ićin.
Ben kaç kere Majestiğe uçurtmaya gittim bir kere bile yanlış bir hareketine şahit olmadım. kendisinde numaramda vardı. evinde baktığınıda bilmiyordum. ki bir çok insanı önerdim hepsi gitti hepsi çok memnundu. belki tanıdığım 30 kişi gitmiştir ona kızlı erkekli hepsi bi kez daha giden insanlar. çok şaşırdım şimdi. polislerin bile fal baktırdığına şahit oldum ona. ama gerçekten şaşırdım.
tavsiye etmemin sebebi bende fal bakıyorum çok yerden teklif geldi ticarete dökmeye karşıyım. falın nasıl bakılabiliceğini ve nası tatmin ettiğini çok iyi biliyorum kendimce ve emre bunları karşılayan tek insandı. Kadıköyde angels papago acıbademde yiğite symbolde levente bir çok yere gittim hiç biri fal bakmıyor..
Demek ki öyle düşünen tek kişi ben değilmişim. :) Çok rahatsız olmuştum, bi de arka tarafta bi yerde bakmıştı hoşuma gitmemişti ortam.
Benim en cok uzuldugum sey, belli bir bilinc seviyesinde olmasi gereken insanlarin bu yola basvurmasi.. Ne kadar yazik..
İrade sahibi olmak gerekiyor işte, insanlar ne dertlerle uğraşıyor aşk acısının mı üstünden gelinmeyecek. Kimse aşk acısından ölmez, büyü yaparak kendi değerlerini de düşürüyolar farkında değiller. Umarım kimse onların sözüne inanıp da büyü işine bulaşmaz.
Emre nin fala nasıl baktığı ve falcılığı beni zerre kadar ilgilendirmiyor.Size yapmaması,30 kişiye yapmaması,değil polisler ,tüm adalet teşkilatı Emre ye fal baktırsada yine diyorumki söylentiler doğru adamın sapık tarafı var,güvenilir değil.Emre Nostradamus ta olsa kıymeti yok benim için.Yüce Rabbim kimse kalmadı da gelecek öngòrüsünü sapık bir adama bahşedecek değil.Siz memnunsanız gitmeye devam edersiniz,yada o 30 kişi ,polisler gitmeye devam etsin.1000 kişiye de olsa normal davranmak 1001.kişiye yapmaması anlamına gelmez.Bakın sizde duymuşsunuz sapık dendiğini yazmıştınız ben söylemeden.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Tüm memlekette gitse ben burda bir üyeyım ve tavsiye edilen falcının fal bakarken dil çıkarma gibi sapıkça bir terbiyesizliği varsa,burda bu kadar insan burayı okuyosa ,ben bunu yazar ve gitmeyi düşüneni uyarırım.Burda Emre nin tavsiye edildiğini görüp bildiğim şeyi yazmasam vicdanım rahat etmez.
Canım bak sende dikkat et,seni tanımıyorum ama asla yanlış bi davranışına maruz kal istemem.Bak daha önceden de burdan okumuşsun sapık olduğunu nasıl güvenirsin?Kaç yaşındasın bilmiyorum ama beni bi arkadaş ,kardeş kabul et ve irtibatını sürdürme.Güvenini kazanmaya çalışıyor olabilir.Lütfen dikkatli ol.tabiki haklısın. ben burda sapık olduğunu okudum daha önce duymadığım içinde söyledim. bu kadar eminsin bende kimseye gidin demem önermem. ben falından çok memnundum. onun sayesinde çok büyük bi kötülükten kurtuldum. oyüzden tavsiye etmiştim yazdıklarını okuyunca hak verdim. bilgilendirdiğin için teşekkür ederim :)
Canım bak sende dikkat et,seni tanımıyorum ama asla yanlış bi davranışına maruz kal istemem.Bak daha önceden de burdan okumuşsun sapık olduğunu nasıl güvenirsin?Kaç yaşındasın bilmiyorum ama beni bi arkadaş ,kardeş kabul et ve irtibatını sürdürme.Güvenini kazanmaya çalışıyor olabilir.Lütfen dikkatli ol.
Ben bana düşeni görevimi yaptım,içim rahat.Gerisi senin bileceğin şey.Ben 4 sene önce gittim ona arkadaşlarımla birlikte majezikteyken ve 2 sene boyunca 2 3 ayda bir gitmeye devam ettim. gidemediğim zamanlarda arardım tarot bakardı. en son uçurtamaya geçtiğinde 2 kere gittim sonra hiç fal baktırmamaya başladım kendime bakıyordum sadece. benden sonra çok arkadaşım gitmeye devam etti. güvenimi kazanıp kazanmamasını bilmem doğru söylüyor olabilirsin. uyarılarını tabi ki dikkate alacağım. dediğim gibi bugün arkadaşım gitmek istediğini ulaşmamızın mümkün olup olmadığını sordu bende bu siteyi bulup belki bulurum diye okudum. yazılanları görüncede arkadaşıma ilettim. ben gitmek yerine aramayı tercih ederim şu saatten sonra zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?