Yiğit'i ben de merak ediyorum ama şu fal ücretleri cidden çok fazla. Burak da 40 yaptığından beri gitmiyorum, bugüne kadar hep en fazla 30 vermeye çalıştım ikisinin de fiyatı aşıyor artık beni
Ama şu övme konusu çok saçma geliyor. Ben de zamanında Şehriban diye biri vardı onun için güzel dedim diye reklamcısı olmuştum ama sonradan falı çıkmayınca yine gelip yazdım. Toplum olarak önyargılarımızdan kurtulsak bi de düşüncelere saygı duymayı öğrensek hayat hepimize çok daha güzel olacak ama kimi başaramıyor işte :)
Kötü olanlar kadar iyiler de yazılmalı burada, sonuçta bi paylaşım yeri burası. Biri için iyi diyince neden hemen reklamcı olunuyor, anlamıyorum. O zaman bi falcı için kötü dediğimizde de başka falcının reklamını mı yapıyo oluyoruz, hasetliğimizden mi falı hiç çıkmadı diyoruz :)
Evet canım sana özelden de cevap verdim.Haklısın son sayfalarda bariz ortada.Yiğit aşağı çekilmeye çalışırken bir iki mesaj sonra bi falcı tavsiyesiyle başbaşa buluyorum kendimi.Kesinlikle tesadüf değil.
Gülü bilmiyorum canım ,ama mutlaka izini bilen birileri çıkacaktır.Bazı şeyler derin düşününce dahada komik geliyor.Ya" bi falcıdan niye memnunsun yada neden övüyosun"şeklinde bi soru olabirmj?Düşünceye katılmaz aksini savunursun buna herkesin tabiki hakkı var.Ama iş hesap verme olayına döndüğünde canımı sıkıyo.Tabiki on kişi memnun kalmaz biri kalır,o bi kişiye tutturur.Bi sürü örnek yaşadım böyle.O bi kişide reklamcî demek değildir bu.Ya on mesaj görüyosam dördü yiğitin falı çıktı diyor,özel mesajlar cabası.Reklam tabi bunlar.Derdimiz iyi falcı bulmakken nelerle uğraşıyoruz.Ben mesela su eskiden stones da calisan gul hanimi merak ediyorum, forumda 1-2 olumsuz yorum haric olumlu seyler okudum hep ama kayiplara karismis kendisi. Bilen var midir akibetini? Bir de birisi hakkinda yorum yapmadan once biraz bir ne yorum yapilmis arastirmak lazim, sitede search butonu var, falcinin ismini yazinca cikiyor kim ne demis, ne yorum yapmis. Eger 30 kisi olumlu yorum yapmissa bu reklam olamaz, sazan gibi oyle atlamamak lazim her seye.. Tek kisinin yorum yapmasi da illa reklam demek degildir ama cogunlugun bildigi ve memnun kaldigi bir isim icin reklam yapiyorsunuz demek, ya arastirmadan onyargiyla yorum yapmaktir, ya da art niyet..
Gülü bilmiyorum canım ,ama mutlaka izini bilen birileri çıkacaktır.Bazı şeyler derin düşününce dahada komik geliyor.Ya" bi falcıdan niye memnunsun yada neden övüyosun"şeklinde bi soru olabirmj?Düşünceye katılmaz aksini savunursun buna herkesin tabiki hakkı var.Ama iş hesap verme olayına döndüğünde canımı sıkıyo.Tabiki on kişi memnun kalmaz biri kalır,o bi kişiye tutturur.Bi sürü örnek yaşadım böyle.O bi kişide reklamcî demek değildir bu.Ya on mesaj görüyosam dördü yiğitin falı çıktı diyor,özel mesajlar cabası.Reklam tabi bunlar.Derdimiz iyi falcı bulmakken nelerle uğraşıyoruz.
Yiğit'i ben de merak ediyorum ama şu fal ücretleri cidden çok fazla. Burak da 40 yaptığından beri gitmiyorum, bugüne kadar hep en fazla 30 vermeye çalıştım ikisinin de fiyatı aşıyor artık beni
Ama şu övme konusu çok saçma geliyor. Ben de zamanında Şehriban diye biri vardı onun için güzel dedim diye reklamcısı olmuştum ama sonradan falı çıkmayınca yine gelip yazdım. Toplum olarak önyargılarımızdan kurtulsak bi de düşüncelere saygı duymayı öğrensek hayat hepimize çok daha güzel olacak ama kimi başaramıyor işte :)
Kötü olanlar kadar iyiler de yazılmalı burada, sonuçta bi paylaşım yeri burası. Biri için iyi diyince neden hemen reklamcı olunuyor, anlamıyorum. O zaman bi falcı için kötü dediğimizde de başka falcının reklamını mı yapıyo oluyoruz, hasetliğimizden mi falı hiç çıkmadı diyoruz :)
İstanbul cafedeyken Sehribana ben de gidiyordum bir ara, dedikleri cikmayinca gitmekten vazgectim. Biraz pembe tablo ciziyor gibi geldi bana sonradan. Sanirim tiryakiye gecmis en son. Kadikoyde iyi falci cok yok maalesef
rica ederim.. Yigite de baktirmis biri oldugun icin sormak istedim, songul ve yigit benzer tarzda mi? Biraz bilgi verebilir misin songul hn hakkinda? Eger benzerse o da denenebilir..
Gulu bulursam baktiricam ona da:)) ama umitsizim bulma konusunda( aslinda bu kadar mesaj yazdik konu da uzadi, farkindayim ama sunu yapabilirsek bu tartismalar olmaz zaten, ben baktirdim ama cikmadi ' Nokta'. Yoksa mesele savunmak degil, cunku niye ovuyorsunuz, niye savunuyorsunuza girdi mi konu, sinirler geriliyor. Herkes herkesin yorumuna saygi duyacak ama bunu baskasinin da yorumuna saygi duyarak ve karsisindakini itham etmeden yapacak. Mesele bu kadar basit:) iyi geceler canim
Aynen şu kadıköyde hiç iyi falcı yok. 10 da 1 tutar söyledikleri. Ya da var ben denk gelemedim..
Şu gül'e baktırmıştım. bakırköyde bir cafedeyken. kısa sarı saçlı, havalı gösterişli bir bayandı. çok sıra vardı..o kadar bekliyorsunuz, içeriye girmenizle çıkmanız 5 dk. bile değil..söyledikleri çok çarpıcıydı bunları nasıl bilebilir diye.. İçinde bulunduğum durumu, yaşadıklarımı bilmişti..Ama dediklerinden çıkan olmamıştı... Bir kaç cümle duymak için, bitmek bilmeyen sıra, ve bu kadar uzun yolu çekmemek adına bir daha gitmemiştim..
herkese harika bir salı sabahından selamlar:)
fal konuşuyordunuz kızlar araya girmek istedim. burada bundan bikaç ay evel büyü yaptırmak günah mıdır tutar mı nasıl olur nasıl eder demiştim. ozan diye birini önermiştiniz. Allah bin kere razı olsun yazandan. yaklaşık 1.5 aydır yönergelerini takip ettim , işlemlerini yaptım ve eski sevgilim inadından dönüp tekrar ellerini ellerimle birleştirdi. üstelik ben hiçbir msj , arama , mektup , vs yapmadan kendiliğinden geri geldi ve benim için ailesini karşısına aldı. o kadar mutluyum ki bana ozanı önereni sevgilerle selamlıyorum:) herkesin mutluluğuna kavuşmasını diliyorum.
ÇOOOOOK MUTLU OLUN İNŞALLAH:)
bu tam büyü sayılmaz. kişinin benim hakkımda bilinçaltının alt katmanlarına yerleşik olan pozitif her şeyi bilinçüestüne çıkarıp bana olan eski bağlılığını tekrar gün yüzüne çıkardı. kesinlikle büyü sayılmaz. sonuçta kimseden ayırmadı herhangi birini lanetlemedi. ben çok mutlu ve huzurluyum açıkçası:) içim rahat. herkesin böyle mutlu olmasını dilerim:)
bu tam büyü sayılmaz. kişinin benim hakkımda bilinçaltının alt katmanlarına yerleşik olan pozitif her şeyi bilinçüestüne çıkarıp bana olan eski bağlılığını tekrar gün yüzüne çıkardı. kesinlikle büyü sayılmaz. sonuçta kimseden ayırmadı herhangi birini lanetlemedi. ben çok mutlu ve huzurluyum açıkçası:) içim rahat. herkesin böyle mutlu olmasını dilerim:)
Bu adam kendi isteğiyle sizden uzaklaşmış olamaz mı? Bu yaptığınız müdahale oluyor, kısacası adam kendi isteğiyle size geri dönmemiş oluyor. Aslında sizi istemeyen ama işlemlerle etkilemeye çalıştığınız adamla size mutluluklar dilerim :)
Gülü bilmiyorum canım ,ama mutlaka izini bilen birileri çıkacaktır.Bazı şeyler derin düşününce dahada komik geliyor.Ya" bi falcıdan niye memnunsun yada neden övüyosun"şeklinde bi soru olabirmj?Düşünceye katılmaz aksini savunursun buna herkesin tabiki hakkı var.Ama iş hesap verme olayına döndüğünde canımı sıkıyo.Tabiki on kişi memnun kalmaz biri kalır,o bi kişiye tutturur.Bi sürü örnek yaşadım böyle.O bi kişide reklamcî demek değildir bu.Ya on mesaj görüyosam dördü yiğitin falı çıktı diyor,özel mesajlar cabası.Reklam tabi bunlar.Derdimiz iyi falcı bulmakken nelerle uğraşıyoruz.
insanın moralini bozmaya çalıştığınız zaman ödül mü alıyorsunuz. siz de fal baktırıp duruyorsunuz sonra falda görünen adama benzeyen her adama gerçek hayatta bir anlam yüklemeye çalışıyorsunuz. sizin gibi şizofrenik duygulara kapılmak mı daha mantıklı sevdiği adamla beraber uyanmak mı ?
insanın moralini bozmaya çalıştığınız zaman ödül mü alıyorsunuz. siz de fal baktırıp duruyorsunuz sonra falda görünen adama benzeyen her adama gerçek hayatta bir anlam yüklemeye çalışıyorsunuz. sizin gibi şizofrenik duygulara kapılmak mı daha mantıklı sevdiği adamla beraber uyanmak mı ?
Benim bir ilişkim var zaten, fala da aşk hayatım için baktırmıyorum başka bir durumumdan dolayı baktırıyorum. Ayrıca istersem aşk için baktırırım. Sizin gibi çirkin ithamlarda bulunamayacağım ben, bir kez daha söylüyorum sizi istemeyen adamla mutluluklar size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?