0532 368 18 70 numarası bu ismi salih telefonda bakıyor yorumuna güvendiğim birkaç kişiden biri belli aralıklarla baktırıyorum ve dediklerini dediği zamanlarda yaşıyorum güvendiğim beğendiğim biri olduğu içinde yazıyorum deneyebilirsiniz sizde isterseniz...sevgiler....
[sup][/sup]
çok teşekkür ederim eğer bulamasaydım çok üzülürdüm çünkü hayatımda fal bakan 2 kişi üzerine tanımam biri yiğit diğeri bağcılardan songül denen bir bayandır belki içinizde baktıran olmuştur ama bayan rahatsızlık geçirdiği için 2 aydır bakmıyor ve acilen ikisinden birine baktırmam gerekiyordu :))
Asla kimseye tavsiye etmem Can ,ı.Taksim sembolde iken çok baktırdım.Dedikleri çıkmadı bana.
yuzyuze bakmıyor mu
fıyatı nedır
can taksim symbolde çalışmadı hiç yanlışınız var melekler kahvesindeydi şimdi symbol beşiktaşta ve gayet başarılı
Benim dediğim taksim sembolün bi beş yılı var ama.Birde cafede bakılan faldan hayır gelmez ben demiştim.E ama bu zaten bi düşünce değilki somut bişey falcılarda bunu savunur.Bi defa ortam sessiz olmalı,birden fazla kişi aynı odada bulunmamalı enerji açısından.Falcının bakacağı ortamda enerjiyi yükseltecek falcıya ait materyaller bulunmalı.Tütsü ,mum vs.Eğer tarot bakılacaksa kartlar kadife örtü üzerine yayılmalı ve saklanmalı.Bunlar sadece birkaçı.Su falı falan zaten cafede imkânsız.Keşke yazımı alıntılasaydın.Ben herkesin fikrini yazması gerektiğini savundum.Faldan iyi anlamaksa on yıldır falcı peşindeyim.En iyisi yazımı ben alıntılıyim sende nasıl farklı yorumladığını görmüş olursun.yiğiti ne kadar savunan var memnunsanız ne güzel bir arkadaş kafedeki faldan hayırmı gelr tarzında bişey demiş bakan o kadar güzel bakıyoki yeterki yeteneği olsun ben inanmıyorum kafede kötü evde yada telde iyi bakılır diye bişey yok...birde arkadaşlarından duydun denmiş arkadaşlarım herhafta falcıya giderler heryere birlikte giderler falcı seçimleri iyidir uzman oldular baktıra baktıra...onun için biri dahi beğenmezmi yani ....ben bildiğmi duyduğmu yazarım burası tek kişinin övüldüğü bi forum olmamalı...
Yok canım neden kızalım?Kimsenin kimseye kızma hakkı yok.Burda herkes çıkanıda çıkmayanıda özgürce yazacak tabiki.Ben Yiğit ten memnun kaldım,bir sürü kişiyede çıkan fallarını burda birlikte okuyoruz.Senin arkadaşlarına ve sana bilememiştir.Buda doğal hiç şaşırmam.10 yıldır her türlü falı baktırmış biri olarak bilirimki %100 hiçbir falcı herkese tutturamaz.Ancak bu kadar foss falcının içinde en çok dedikleri çıkan falcı olarak Yiğit e şahitsem bir tık üsttede tutarım onu.Reklam demişsin ,reklam değil bu,çoğunluğun memnuniyetinin yansıması sadece.Kötüyü yazdığımız gibi iyiyide yazmak bunu adı.Sen cafe döneminde gitmişsin.Allahaşkına kafe ortamında bakılan faldan verim beklemekle en büyük hatayı biz yapmıyormuyuz?
yiğiti ne kadar savunan var memnunsanız ne güzel bir arkadaş kafedeki faldan hayırmı gelr tarzında bişey demiş bakan o kadar güzel bakıyoki yeterki yeteneği olsun ben inanmıyorum kafede kötü evde yada telde iyi bakılır diye bişey yok...birde arkadaşlarından duydun denmiş arkadaşlarım herhafta falcıya giderler heryere birlikte giderler falcı seçimleri iyidir uzman oldular baktıra baktıra...onun için biri dahi beğenmezmi yani ....ben bildiğmi duyduğmu yazarım burası tek kişinin övüldüğü bi forum olmamalı...
Kizlar yigite baktirmistim bugun bir dedigini yasadim uzucu birseydi cenazeniz var demisti ve ben bugun cok sevdigim bir akrabami kaybettimbunu tamamen tarafsizca yaziyorum tartismalar olmus onlara girmeden yaziyorum yazmak zorunda hissettim kendimi...iyi geceler hepinize..
Aynen canım yorumlarına tamamen katılıyorum,bi cafede falcı olsam günde 30 kişiye fal baksam ve sınırlı zamanım olsa "kafayı yerim."Ben bu konuda falcıları suçlamıyorum,onlarda insan ve cafe ortamında başarısızlarsada bu beni şaşırtmaz.Eģer o ortamda yüksek performans bekliyosam bu benim hatam olur.Evde,ofiste ve yüksek ücretle fal bakan falcı foss çıkıyosa o zamanda verdiğim parayı helâlde etmesem yeridir.Ben iyi olan herşeyi överim ,seve seve överim.Keşke burda bildiğim adamakıllı ,tüm yüreğimle tavsiye edeceğim 10 kişi olsada 10 unuda ayrı ayrı göklere çıkarsam.Biz burda nadiren falı sık çıkan" iyiyide "üstüne basa basa yazmayacaksak ,tüm falcılar iyisi ve kötüsü eşit görünecekse burda neyi paylaşıyoruz o zaman?Neyin peşindeyiz?Valla memnunsak istedigimiz kisiyi overiz, kaldi ki 100 kusur sayfada yigitten bahsediliyor, oven 1-2 kisi degil:) bir karistirip bakarsaniz gorursunuz. Ayrica kimi ovdugumuz gercekten de kimseyi ilgilendirmez, ister 1 kisiyi overiz istersek 10 kisiyi...bana son 1 aydir soyledigi her sey cikiyorsa istedigim kadar overim :)) arkadaslarinizdan bahsetmissiniz, falda uzmanlar diye, eger konu buysa ve ovunulecek bir seyse bu, gunde bazen 3 fal birden baktirdigim olmustur, istanbulda, kibris ve izmirde sayisiz falciya gittim, ki bu da ovunulecek bir sey olmasa gerek, konu uzmanliksa oldukca saglam bir tecrubem var.. Sadece benim degil, burdaki bir cok arkadasin cok ciddi tecrubesi var.. Baska falcinin soyledikleri cikiyorsa yazarsiniz, ilgilenen olursa gider.. Biz de ahmet, mehmet, hasan ovuluyor diye rahatsiz olmayiz.. Alcanzarin bahsettigi konu sudur, fal enerji isidir, siz gunde 40 fal baksaniz bazilarina bakmak bile icinizden gelmez, bizzat cafe falcilarinin soyledigi bir seyi aktariyorum, insan saglam kafayla daha rahat bakar. Tepenizde demoklesin kilici gibi zamani hatirlatan garsonlar olunca veya bir probleminiz varsa bakamazsiniz. Yoksa orda iyi, burda kotu meselesi degil. Az evvel yigitin soyledigi bir sey daha cikti mesela, ne yani soylemeyelim mi?? Siz kendiniz baktirdiysaniz memnun kalmadiysaniz, yazarsiniz olur biter ama yigit niye ovuluyor vs gibi yorumlar kimsenin haddi olmasa gerek..Boyle kisir tartismalara hic gerek yok..
Kizlar yigite baktirmistim bugun bir dedigini yasadim uzucu birseydi cenazeniz var demisti ve ben bugun cok sevdigim bir akrabami kaybettimbunu tamamen tarafsizca yaziyorum tartismalar olmus onlara girmeden yaziyorum yazmak zorunda hissettim kendimi...iyi geceler hepinize..
Aynen canım yorumlarına tamamen katılıyorum,bi cafede falcı olsam günde 30 kişiye fal baksam ve sınırlı zamanım olsa "kafayı yerim."Ben bu konuda falcıları suçlamıyorum,onlarda insan ve cafe ortamında başarısızlarsada bu beni şaşırtmaz.Eģer o ortamda yüksek performans bekliyosam bu benim hatam olur.Evde,ofiste ve yüksek ücretle fal bakan falcı foss çıkıyosa o zamanda verdiğim parayı helâlde etmesem yeridir.Ben iyi olan herşeyi överim ,seve seve överim.Keşke burda bildiğim adamakıllı ,tüm yüreğimle tavsiye edeceğim 10 kişi olsada 10 unuda ayrı ayrı göklere çıkarsam.Biz burda nadiren falı sık çıkan" iyiyide "üstüne basa basa yazmayacaksak ,tüm falcılar iyisi ve kötüsü eşit görünecekse burda neyi paylaşıyoruz o zaman?Neyin peşindeyiz?
YİĞİT,in bir dediğinin daha çıkmasınada çok sevindim canım,umarım çıkan yorum iyi bişeydir.
Yiğit hakkında iki kelam da ben edeyim. ben Yiğit'i bu topicten önce bulmuştum, istanbulda yaşayan bir arkadaşım tavsiye etmişti. defalarca da baktırmışımdır. söylediklerinden yaşadıklarım da oldu yaşamadıklarım da. ama hiç bir şey olmasa bile anlık tespitleri muhteşemdi her zaman. anı biz de biliyoruz demeyin, sonuçta herşeyden haberdar değiliz. mesela ben eski sevgilimle hiç görüşmüyorum ve hayatında olup bitenleri merak ediyorum. Yiğit beni tatmin ediyor sonuçta. diğer taraftan, dikkatimi çeken başka bir şey var, Yiğit'i beğenmediğini söyleyen ya da beğenilmediğini duyduğunu yazanların aynı zamanda başka bir falcıyı tavsiye etmeleri tesadüf mü acaba?
Canim bekledigim bir haber vardi, bu hafta icinde haber gelecek yuzyuze gorusme de olacak dedi.22:00 de arandim, cuma da gorusucez. Onu kastettim ben de. Hayir, yigit benim de babamin oglu degil, gecmiste ayhani cok begeniyordum, son fali cikmayinca yine ben yazdim. Konu savunmak degil, sinirimi bozan sey ' yigiti niye ovuyorsunuz' yorumu. Kalkip da bir kisi icin bile bu yorumu yapmadim, beni de ilgilendirmez zaten. En fazla, biri bir falciyi sorarsa, taniyorsam yorum yaparim o kadar. Baskasina cikmistir ne guzel, bana cikmadiysa soylerim. İnsanlarin beklentisi ne anlayamadim, yigit her seyi bilse sayisal lotoyu bilir, milyoner olur.. Hisleri cok guclu iyi fal bakabilen bir cocuk, enerjisi yerindeyse cok da iyi bakiyor. Bana bazen 2 gun fal bakamadgini, enerjisi dusunce bakmak istemedigini soyledi kl, bu cok normal. Yarin bir soyledigi cikmayadabilir yani.. Amac iyi fal bakan birini bulmaksa ve su an icin bu kisi yigitse ne guzel, nedir bu negatif yorumlarin sebebi anlamiyorum. Hem insanlar sikayet ediyor, iyi biri yok diye, en azindan su an insanlarin cogunlugunu tatmin edebilen bir falci var, bu sefer de neden ayni kisi ovuluyor diye tepki cekiyor. Biz toplum olarak neyin kafasini yasiyoruz, anlamiyorum gercekten :)))
Yiğit hakkında iki kelam da ben edeyim. ben Yiğit'i bu topicten önce bulmuştum, istanbulda yaşayan bir arkadaşım tavsiye etmişti. defalarca da baktırmışımdır. söylediklerinden yaşadıklarım da oldu yaşamadıklarım da. ama hiç bir şey olmasa bile anlık tespitleri muhteşemdi her zaman. anı biz de biliyoruz demeyin, sonuçta herşeyden haberdar değiliz. mesela ben eski sevgilimle hiç görüşmüyorum ve hayatında olup bitenleri merak ediyorum. Yiğit beni tatmin ediyor sonuçta. diğer taraftan, dikkatimi çeken başka bir şey var, Yiğit'i beğenmediğini söyleyen ya da beğenilmediğini duyduğunu yazanların aynı zamanda başka bir falcıyı tavsiye etmeleri tesadüf mü acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?