Ben yolluyorum ama yarın 1 den sonra daha rahat ulasırsın
Yiğite bugün ben de ulaşamadım.
Yiğite bugün ben de ulaşamadım.
yıgıt bıraz meşgul oluyo sanırım ondan ulaşamamışsındır burda bıkac kısıye daha oyle oldu cunku ulasırsın mutlaka merak etme
Yiğidin No gönderir misiniz
slm kızlar yiğite baktırdım. Temiz yüzlü bir erkek. Yani kalbinin güzelliği yüzüne yansımış diyeyim.. Bir yandan su bir yandan tarot bakıyor. Geçmişi bildi diyebilirim. Gelecek için söylediklerine zaman var bu konuda şimdilik yorum yapamıcam...Ama biri çıkarken ona, bak sen demiştin, senin dediğin gibi oldu, diyordu. neydi artık bilemiyorum. Şimdilik bunları yazabilirim.
çok teşekkür ederim canım..
Çok teşekkürler gelmiş numara. Ne zaman arayayım? Ne zamana randevu verir acaba. Çok sağolgonderdım ozelıne bakabılırsın
Çok teşekkürler gelmiş numara. Ne zaman arayayım? Ne zamana randevu verir acaba. Çok sağol
rica etsem banada gönderirmisinizmalesef onu ben bılemem arayıp kendınız sorun ama arkadas yazmıs yarın 1 den sonra ulasmaya calısın
rica etsem banada gönderirmisiniz
Gonderdim, bakar misin?
özele bakabılırsın
ben burdan salih beyin numarasını alıp kendisini aradım fakat bir bayan açtı telefonu ve ''buyrun emre beyin telefonu'' dedi.. ben salih beyi aramıştım dedim ikiside aynı kişi dedi kafamda soru işaretleri oluştu. baktıran oldumu acaba salih beye
bahsettiğiniz salih kim? Emrenin isim ve soyismi - ismi sait salih emre savaş- aynı kişidenmi bahsediyoruz bilemedim.
Canım bi arka sayfalara bak istersen .Tel nosu açıkça yazılmıştî yanlışım yoksa.Salih hoca diyolar bide Salih e.Dur bende arka sayfalara bakarım,bulursam yazarım noyu sana.
Tamam canım çok iyi olur bakalım aynı kişimi?buldum ben numarasını geçmiş sayfalardan arayıp konuşucam bugün o mu değil mi merak ettim birsürü ismi var adamın belki hepsini ayrı kullanıyordur :) bilgi veririm size öğrendiğimde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?