eski konularda gecen falcılara itibar etmek gerekiyo demekkii birden parlayan falcıya baktırmamak lazım
Hadi ya berbat yani.Neyse sağlık olsun canım ne diyelim.Bi dahakine işi daha sîkı tutar,sağlam araştırırız.
Evet bu deneme aski bi tarafta patliyo sonra:) neyse olabilir. Sefakoy buse de ovulmustu bir ara, onu da begenmemistim. Bildiginden sasmican
bende gördüğüm her falcıya hemen atlıyorum üç kere aradım salih beyi kısmet olmadı baktıramadım. iyikide baktıramamışım.. üzüldüm arkadaşım senin adınada yazık oldu parana
bir de eskiden kadınlar kahvesinde fal bakan demeti merak ediyorum aranızda baktıran oldumu hani şu 7 dk bakan falcı gecmiş sayfalarda var sanırım şimdi evinde bakıyormuş
Canim demeti bilmiyorum ama kadinlar kahvesinde duzgun falci yok bence, birinin mi bir dedigi cikmaz. Su 7 dk olayi da iyiymis, kronometre mi tutuyor acaba:)))
ahahh hatta odaya biri geliyomuş dk doldu diye haber veriyormuş
bir de eskiden kadınlar kahvesinde fal bakan demeti merak ediyorum aranızda baktıran oldumu hani şu 7 dk bakan falcı gecmiş sayfalarda var sanırım şimdi evinde bakıyormuş
Yani tamam fal ticari bir sey neticede ama bu kadar da gozumuze sokmasalar bari..
ahahh hatta odaya biri geliyomuş dk doldu diye haber veriyormuş
Evet canım ben iki defa baktırdım ama şöyle diyim6-7 yılı var.Ilkinde bütün gün beklemiştim beş dak için.İkincide daha az beklemiştim aman falıda çıkmadı zaten.Sürekli harf verir durur,hayatında olmayan şeyleri anlatır falan filan.İki şans verdim ona ama yok yani.
saol cnm söylediğin iyi oldu onuda sildim listeden
Rica ederim.Alelâde bir cafe falcısından fazlası değildi.
Evet canım ben iki defa baktırdım ama şöyle diyim6-7 yılı var.Ilkinde bütün gün beklemiştim beş dak için.İkincide daha az beklemiştim aman falıda çıkmadı zaten.Sürekli harf verir durur,hayatında olmayan şeyleri anlatır falan filan.İki şans verdim ona ama yok yani.
yokmu bi falcı toplanıp uygun bi gunde gitsek yada yiğite mi gidelim şubatta kızlar?
Valla bundan boyle yorumuna guvendigim 3 kisi var; biri minikdepresif, biri sen diger kisi de swetlana. Baz almicam artik baska yorumu. Hos minik baktirmiyor sanirim, bizbize kaldik
Bence yigite toplu seans yapalim, alcanzar da gelsin musaitse, bu vesileyle tanismis oluruz:) benim sana zaten bir ayhan sozum var..
Valla bundan boyle yorumuna guvendigim 3 kisi var; biri minikdepresif, biri sen diger kisi de swetlana. Baz almicam artik baska yorumu. Hos minik baktirmiyor sanirim, bizbize kaldik
Bence yigite toplu seans yapalim, alcanzar da gelsin musaitse, bu vesileyle tanismis oluruz:) benim sana zaten bir ayhan sozum var..
aynen valla benimde öyle diğer yazılara itibar etmemek gerekiyor özellikle yeni önerilere
evet bigun ayarlayalım gidelim kızlar.. ayhan cep de onada gidelim mutlaka
Evet ya minik ne yaptı acaba yok ortalarda.Bigün buluşup miniğide alıp hep beraber bi ayhan organizasyonu yada başka falcı yapabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?