İstanbul'da Fal - Falcılar

bende gördüğüm her falcıya hemen atlıyorum üç kere aradım salih beyi kısmet olmadı baktıramadım. iyikide baktıramamışım.. üzüldüm arkadaşım senin adınada yazık oldu parana

Evet bu deneme aski bi tarafta patliyo sonra:) neyse olabilir. Sefakoy buse de ovulmustu bir ara, onu da begenmemistim. Bildiginden sasmican

bir de eskiden kadınlar kahvesinde fal bakan demeti merak ediyorum aranızda baktıran oldumu hani şu 7 dk bakan falcı gecmiş sayfalarda var sanırım şimdi evinde bakıyormuş

bende gördüğüm her falcıya hemen atlıyorum üç kere aradım salih beyi kısmet olmadı baktıramadım. iyikide baktıramamışım.. üzüldüm arkadaşım senin adınada yazık oldu parana

Ben de simdi adami yerin dibine sokmus oldum yani amacim bu degil ama biraz faldan beklentim yuksek sanirim. Yoksa adam herhangi bir cafe falcisindan kotu degil. Ama iste ben onlari da begenmedigim icin biraz hayalkirikligi oldu. Cita cok yukselmis anlasilan

bir de eskiden kadınlar kahvesinde fal bakan demeti merak ediyorum aranızda baktıran oldumu hani şu 7 dk bakan falcı gecmiş sayfalarda var sanırım şimdi evinde bakıyormuş

Canim demeti bilmiyorum ama kadinlar kahvesinde duzgun falci yok bence, birinin mi bir dedigi cikmaz. Su 7 dk olayi da iyiymis, kronometre mi tutuyor acaba:)))

Canim demeti bilmiyorum ama kadinlar kahvesinde duzgun falci yok bence, birinin mi bir dedigi cikmaz. Su 7 dk olayi da iyiymis, kronometre mi tutuyor acaba:)))

ahahh hatta odaya biri geliyomuş dk doldu diye haber veriyormuş

Evet canım ben iki defa baktırdım ama şöyle diyim6-7 yılı var.Ilkinde bütün gün beklemiştim beş dak için.İkincide daha az beklemiştim aman falıda çıkmadı zaten.Sürekli harf verir durur,hayatında olmayan şeyleri anlatır falan filan.İki şans verdim ona ama yok yani.

saol cnm söylediğin iyi oldu onuda sildim listeden

Valla bundan boyle yorumuna guvendigim 3 kisi var; biri minikdepresif, biri sen diger kisi de swetlana. Baz almicam artik baska yorumu. Hos minik baktirmiyor sanirim, bizbize kaldik

Valla bundan boyle yorumuna guvendigim 3 kisi var; biri minikdepresif, biri sen diger kisi de swetlana. Baz almicam artik baska yorumu. Hos minik baktirmiyor sanirim, bizbize kaldik

aynen valla benimde öyle diğer yazılara itibar etmemek gerekiyor özellikle yeni önerilere

Bence yigite toplu seans yapalim, alcanzar da gelsin musaitse, bu vesileyle tanismis oluruz:) benim sana zaten bir ayhan sozum var..

evet bigun ayarlayalım gidelim kızlar.. ayhan cep de onada gidelim mutlaka

Bence yigite toplu seans yapalim, alcanzar da gelsin musaitse, bu vesileyle tanismis oluruz:) benim sana zaten bir ayhan sozum var..

aynen valla benimde öyle diğer yazılara itibar etmemek gerekiyor özellikle yeni önerilere

evet bigun ayarlayalım gidelim kızlar.. ayhan cep de onada gidelim mutlaka

Evet ya minik ne yaptı acaba yok ortalarda.Bigün buluşup miniğide alıp hep beraber bi ayhan organizasyonu yada başka falcı yapabiliriz.

Aynen canım tavsiyelere çok dikkat etmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…