Tamam canım çok iyi olur bakalım aynı kişimi?
Bilemedim canım Betty haber edecek.Merak ettim ayni kisi miymis?
Bilemedim canım Betty haber edecek.
Umarim ayni kisi degildir, suphelendigimiz majestik emreyle salihin ayni kisi olmasi di mi?
malesef onu ben bılemem arayıp kendınız sorun ama arkadas yazmıs yarın 1 den sonra ulasmaya calısın
Telefondan girdiğim için detaylı bakamıyorum ama istanbula 3 günlüğüne geldim ve iyi bir falcı arıyorum yiğit diye bahsettiğiniz nerdedir nasıl ulaşabilirim yazarsanız çok sevinirim
yiğite telefonda mı baktırıyorsunuz?
Telde fal bakiyordur, msj attin mi cnm?Yigit e bugun ulasan var mi kizlar, az once aradim ama telefonu mesguldu.
Kizlar niguhinin onerdigi salihe bugun baktiricam kismetse telde. Yorumlarimi yaparim:))
Kizlar niguhinin onerdigi salihe bugun baktiricam kismetse telde. Yorumlarimi yaparim:))
Arkadaslar, az once baktirdim ama pek tatmin olmadim. Bugunle ilgili cok net olan seyleri bilemedi.. Acikcasi parama acidim(
Arkadaslar, az once baktirdim ama pek tatmin olmadim. Bugunle ilgili cok net olan seyleri bilemedi.. Acikcasi parama acidim(
Üzüldüm vallaha parana acıdım bende,işte insan bunuda deniyim diyor,nerden bilicen.
hadi yaa saglık olsunbildiği şeyler oldumu?
1-2 sey bugune dair( ama cok major konularda ofsayt (
Valla o kadar ben de fal bakabiliyorum:)) bi daha atlamicam oyle
eski konularda gecen falcılara itibar etmek gerekiyo demekkii birden parlayan falcıya baktırmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?