İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet ya minik ne yaptı acaba yok ortalarda.Bigün buluşup miniğide alıp hep beraber bi ayhan organizasyonu yada başka falcı yapabiliriz.

bana uyar yiğite yakın oturuyorum ayhan karşıda kalıyor o yuzden söz sizde :)

bir de eskiden kadınlar kahvesinde fal bakan demeti merak ediyorum aranızda baktıran oldumu hani şu 7 dk bakan falcı gecmiş sayfalarda var sanırım şimdi evinde bakıyormuş

bu demet gözlüklü ve fal yorumları yani konuşma tarzı, sert çıkışlı gibiydi... eğer bu kişi ise, bende fallarının hepsi yalan olmuştu..

Ay çıksında onlara kitlen güzelim yeterki çıksın.

Tatlim fali cikip da kavga cikar diye soylemeyen arkadaslar var, yigit tutturma orani cok yuksek bir falci.. Guveniyorum ona umarim yanilmam bundan sonra. Ayhan son falinda patlamasaydi bende tutturma orani 80% lerdeydi son 8 yilda. Burak zaten yigitle ayni seyi soyluyor.. Kaldik yine ayni kisilere:))))

Tilki nin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkânı ya...Bildiğinden,emin olduğundan şaşmamalı insan.Ama hepimiz yapıyoruz bunu bi arayış.

bu demet gözlüklü ve fal yorumları yani konuşma tarzı, sert çıkışlı gibiydi... eğer bu kişi ise, bende fallarının hepsi yalan olmuştu..

saol cnm eledim onu aklımda kalmıştı gidemediğim için..

Ay inşallah yiğit yanılmaz canım ya.

Heh evet evet o Demet,sert bi mizacı var.

hıı tam tutturmuşum demek ki. Böyle medivenle iniliyor, önceden bodrum gibi sanki sonradan cafeye çevrilmiş. içeride de bir nem kokusu. Birde ilaçlarımışlardı o gün, böcekler ters dönmüş. Böcekleri de görünce bi tuhaf oldum zaten..Böceği gösterdiğimde, hayatında hiç böcek görmedin mi bana dedi..bir cafede böyle şeyleri görünce şaşırdım tabi. Faldaki ters konuşmaları ve ortam çok germişti beni falıda çıkmamıştı zaten.

önce yiğite gidelim ne dersiniz sonrada ayhana gideriz

ukala bi falcıymış aman kalsın hiç sevmem öyle tipleri :126:

ukala bi falcıymış aman kalsın hiç sevmem öyle tipleri :126:

falının çıkmamasından değil, konuşma tarzından negatif bir elektirk aldığım önereceğim falcılar arasında değil, maalesef.

Bu arada yiğit çok arkadaş canlısı birisine benziyor. Sanki bir derdinizi dinlermiş, yol gösterirmiş, sırdaşınız olurmuş gibi bir hava sezdim..Fala nasıl bakıyorun haricin de, kişilik özelliklerinden dolayı da tavsiye edebilirim. Hem sonra evi de temizdi.

evet ya yiğit çok iyidir.. bi arkadaş da demiş içinin güzelliği dışına yansımış diye aynen de öyle..

Burağın en son dediği şey çıkmadı bana Tarih aralığı vermişti ama 2 gün geçti hiçbişey olmadı :/ Ne de sevinmiştim sonunda buldum birini diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…