naptin dun bu arada anlat bakim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öznur Hanım'la ilgili olumlu yorumlarımı dün akşam yazmıştım. Önceki sayfalarda olması lazım.
Öznur Hanım'la ilgili olumlu yorumlarımı dün akşam yazmıştım. Önceki sayfalarda olması lazım.
öznur hanımın numarasını bu mail adresine gönderebilir misiniz?? çok sevınırımmm dimplegamze06@gmail.com
Kızlar Muğla da Havva diye birini duydum.. inanilmaz kalabalik oluyormuş vee biliyormuş. . Duyan var mi?
yolladim canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
rica etsem bana da msj atarmisin telefonunu ?
bide gunelrdir yaziyorum bayrampasadaki birsenin telini bilen varsa nolur yazsin
rica etsem bana da msj atarmisin telefonunu ?
Bide gunelrdir yaziyorum bayrampasadaki birsenin telini bilen varsa nolur yazsin
Kizlar mesaj yanlis yere yaziyo olabilirim ama belki bilen vardir yardimci olursaniz sevinirim
Bodrumda merkezde ve turgutreisde fal bakan yada bakilan bildiginiz yer varmi?
Tamam canim sagol optum arastiriyim bi o kadiniYukarda Mugla'da Havva diye bir hatun var demisler , Bodrum diyince aklima geldi. Bu arada ozel mesajini simdi yaziyorum.
aynen 1.5 saat bide yol gittim. icinde e harfi olan biri ile evlencen dedi. ztn adinda soyadinda e harfi bulmak xok zor diil. ya ne bilim bana daha can alici seyler soylemesi gerekirdi. oznura kurban olsunlar bunlar ya kadin cat cat herseyi soyledi yani
Canım, tahmin ediyorum ki moralin bozuktur. Gönül bu, cacığa da konar, cacık olmayana da. Zaten cacık olacak adam/cacık olmayacak adam kavramları göreceli; bence buna odaklanma, önemli olan senin yargının ne olduğu.
Biraz önce Öznur Hanımla telefonda görüştüm. Sana teşekkür ediyorum. Çok beğendim Öznur Hanımı. Net bir şekilde olumlu ve aynı zamanda olumsuz durumları da ortaya koyuyor ki çoğu falcı hoşa gitmeyecek şeyler görürse söylemez. Geçmişten ziyade özellikle şimdiki zamana ve yakın geleceğe ilişkin bilgiler veriyor. Kişi analizleri harika gerçekten. Anlatım yeteneği yüksek. Gelecek zamana ilişkin yorumlar için ablası Pınar Hanımın su falını ve yıldıznameyi önerdi. Öznur Hanım, anlatımlarına güvenilebilecek (Zaten bu güveni insan hissediyor) ve genel falcı profilinin çok üzerinde bir kaliteye sahip bir kişi bence.
Numarasini gonderirmisin benpapatya. Bir de daha evvel senin tavsiyenle elif hanimla gul hanima baktirmistim. Onlarla kiyaslarsan oznur daha mi iyiydi sence
Numarasini gonderirmisin benpapatya. Bir de daha evvel senin tavsiyenle elif hanimla gul hanima baktirmistim. Onlarla kiyaslarsan oznur daha mi iyiydi sence
Numarasını göndereceğim birazdan.
Gül ve Elif Hanımla kıyaslanmayacak kadar iyi Öznur Hanım. Ben dün gece Öznur Hanıma telefonda iskambil falı baktırdım. Bu gece de daha detaylı bilgiler ve zamanlar konusunda ablası Pınar Hanıma su falı baktıracağım. (Her ikisinin baktıkları fal açısından fiyatları farklı)
Öznur ve Pınar Hanım hakkında istersen cansinnn86'a da danışabilirsin; ben de cansinnn86'nın tavsiyesinden etkilenmiştim.
Baktırırsan yorumlarını paylaşır mısın?
valla bende baktim.. bu sitelere ama ben birebir birinden duymak istemekteyim tatlim.. Çünkü bayramda Muğla dayim..
Numarasını göndereceğim birazdan.
Gül ve Elif Hanımla kıyaslanmayacak kadar iyi Öznur Hanım. Ben dün gece Öznur Hanıma telefonda iskambil falı baktırdım. Bu gece de daha detaylı bilgiler ve zamanlar konusunda ablası Pınar Hanıma su falı baktıracağım. (Her ikisinin baktıkları fal açısından fiyatları farklı)
Öznur ve Pınar Hanım hakkında istersen cansinnn86'a da danışabilirsin; ben de cansinnn86'nın tavsiyesinden etkilenmiştim.
Baktırırsan yorumlarını paylaşır mısın?
Saol noyu aldim baktirinca yazicam mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?