İstanbul'da Fal - Falcılar

kizlar muhabbete gidilir bence. beni tatmin eden bi fal olmadi maalesef. evlilikle ilgili yil verdi sadece onada cooooooook var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yani seni tatmin edicek dşündüğün herangi bir konuyla alakalı olumlu şeylermi söylemedi ? ne bilim çok nokta atış bilebildiği bişeyler falan olmadımı aa bak bunu bildi gibi ne bilim

nokta atisi diyebilecegim bisi demedi. bana soru sorarak cozumlemeye calisti. en son dayanamadm bastan sna olayi ben anlattim

nokta atisi diyebilecegim bisi demedi. bana soru sorarak cozumlemeye calisti. en son dayanamadm bastan sna olayi ben anlattim

anladım canım peki anlatımından sonra konuyla alakalı yorumu nasıldı kusura bakma soruyorum ama

canim bence bu adamdan bi cacik olmaz birak bu adami dedi. ee ztn ben konuyu anlattiktan snra anlattiklarimi sende duysan sende birak bu adami dersin 😆

canim bence bu adamdan bi cacik olmaz birak bu adami dedi. ee ztn ben konuyu anlattiktan snra anlattiklarimi sende duysan sende birak bu adami dersin 😆

Bunu sorsan da sormasan da ben de soylerim sekerim, gaipten haber almaya gerek yok ki Fal mi bu simdi

Bunu sorsan da sormasan da ben de soylerim sekerim, gaipten haber almaya gerek yok ki Fal mi bu simdi

aynen 1.5 saat bide yol gittim. icinde e harfi olan biri ile evlencen dedi. ztn adinda soyadinda e harfi bulmak xok zor diil. ya ne bilim bana daha can alici seyler soylemesi gerekirdi. oznura kurban olsunlar bunlar ya kadin cat cat herseyi soyledi yani

bayramdan sonra handeye git istersen hande hiç bişey sormuyor direk çat çat seri bir şekilde anlatıyor

ben besiktasta bi handeye gittim ama hatirlamiyorum. annesi kahve yapiodu cafede o mu acaba

Normalde asla fala inanmayan biriydim ama geçen yıl bakırkoyde güley hanımı keşfettim dediği her şey kelimesi kelimesine cıktı düzenli olarak her ay gidiyorum cok kafa dengi bi kadın katina falındada emel cafede mina hanımı öneririm paraya kıyıp baktırmalısınız katına biraz pahalı ama hem ucuz olsun hemde her şeyi bilsin istiyorsanız şiddetle güley hanımı öneriyorum

butun falcilari bilirim yani bakirkoyde olup duymamam cok anormal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…