kizlar muhabbete gidilir bence. beni tatmin eden bi fal olmadi maalesef. evlilikle ilgili yil verdi sadece onada cooooooook var.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nokta atisi diyebilecegim bisi demedi. bana soru sorarak cozumlemeye calisti. en son dayanamadm bastan sna olayi ben anlattim
canim bence bu adamdan bi cacik olmaz birak bu adami dedi. ee ztn ben konuyu anlattiktan snra anlattiklarimi sende duysan sende birak bu adami dersin 😆
Bunu sorsan da sormasan da ben de soylerim sekerim, gaipten haber almaya gerek yok kiFal mi bu simdi
canim bence bu adamdan bi cacik olmaz birak bu adami dedi. ee ztn ben konuyu anlattiktan snra anlattiklarimi sende duysan sende birak bu adami dersin 😆
Evet o gittigimden degil foursqure den baktimben besiktasta bi handeye gittim ama hatirlamiyorum. annesi kahve yapiodu cafede o mu acaba
Evet o gittigimden degil foursqure den baktim
Ben İzmir yakınlarında yaşıyorum. Önümüzdeki günlerde İstanbula gitme planım yok. Telefonda bakar mı acaba? Bakarsa numarasını bana gönderir misin?
aynen 1.5 saat bide yol gittim. icinde e harfi olan biri ile evlencen dedi. ztn adinda soyadinda e harfi bulmak xok zor diil. ya ne bilim bana daha can alici seyler soylemesi gerekirdi. oznura kurban olsunlar bunlar ya kadin cat cat herseyi soyledi yani
Canım, tahmin ediyorum ki moralin bozuktur. Gönül bu, cacığa da konar, cacık olmayana da. Zaten cacık olacak adam/cacık olmayacak adam kavramları göreceli; bence buna odaklanma, önemli olan senin yargının ne olduğu.
Biraz önce Öznur Hanımla telefonda görüştüm. Sana teşekkür ediyorum. Çok beğendim Öznur Hanımı. Net bir şekilde olumlu ve aynı zamanda olumsuz durumları da ortaya koyuyor ki çoğu falcı hoşa gitmeyecek şeyler görürse söylemez. Geçmişten ziyade özellikle şimdiki zamana ve yakın geleceğe ilişkin bilgiler veriyor. Kişi analizleri harika gerçekten. Anlatım yeteneği yüksek. Gelecek zamana ilişkin yorumlar için ablası Pınar Hanımın su falını ve yıldıznameyi önerdi. Öznur Hanım, anlatımlarına güvenilebilecek (Zaten bu güveni insan hissediyor) ve genel falcı profilinin çok üzerinde bir kaliteye sahip bir kişi bence.
aynen 1.5 saat bide yol gittim. icinde e harfi olan biri ile evlencen dedi. ztn adinda soyadinda e harfi bulmak xok zor diil. ya ne bilim bana daha can alici seyler soylemesi gerekirdi. oznura kurban olsunlar bunlar ya kadin cat cat herseyi soyledi yani
Canım, tahmin ediyorum ki moralin bozuktur. Gönül bu, cacığa da konar, cacık olmayana da. Zaten cacık olacak adam/cacık olmayacak adam kavramları göreceli; bence buna odaklanma, önemli olan senin yargının ne olduğu.
Biraz önce Öznur Hanımla telefonda görüştüm. Sana teşekkür ediyorum. Çok beğendim Öznur Hanımı. Net bir şekilde olumlu ve aynı zamanda olumsuz durumları da ortaya koyuyor ki çoğu falcı hoşa gitmeyecek şeyler görürse söylemez. Geçmişten ziyade özellikle şimdiki zamana ve yakın geleceğe ilişkin bilgiler veriyor. Kişi analizleri harika gerçekten. Anlatım yeteneği yüksek. Gelecek zamana ilişkin yorumlar için ablası Pınar Hanımın su falını ve yıldıznameyi önerdi. Öznur Hanım, anlatımlarına güvenilebilecek (Zaten bu güveni insan hissediyor) ve genel falcı profilinin çok üzerinde bir kaliteye sahip bir kişi bence.
Nerde kaça bakıyor
ayni yerden bahsediyoruz mi cafe
Normalde asla fala inanmayan biriydim ama geçen yıl bakırkoyde güley hanımı keşfettim dediği her şey kelimesi kelimesine cıktı düzenli olarak her ay gidiyorum cok kafa dengi bi kadın katina falındada emel cafede mina hanımı öneririm paraya kıyıp baktırmalısınız katına biraz pahalı ama hem ucuz olsun hemde her şeyi bilsin istiyorsanız şiddetle güley hanımı öneriyorum
butun falcilari bilirim yani bakirkoyde olup duymamam cok anormal
:))))
Reklam olabilir canım.
naptin dun bu arada anlat bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?