İstanbul'da Fal - Falcılar

Cansinnn86ya tesekkur ederek baslamak istiyorum yardimi icin. Oznur hanima bugun baktirdim. Zaten tek birsey vardi merak ettigim o da dost aci soyler misali gercekci bi bakim yapti. Toz pembe tablo cizmiyo pinar hanima da baktirip detaylari yazarim

Gozumu kararttim pelin bayramdan sonra antalyaya gelicem kime gideyim yaz canim ozelden lutfen orda olursan bi de kahve ismarlarim

Cansinnn86ya tesekkur ederek baslamak istiyorum yardimi icin. Oznur hanima bugun baktirdim. Zaten tek birsey vardi merak ettigim o da dost aci soyler misali gercekci bi bakim yapti. Toz pembe tablo cizmiyo pinar hanima da baktirip detaylari yazarim

canım rica etsem banada verirmisin iletişim bilgilerini nolur

O
seninde orani burani oynatirsa verirsin 250 .bu arada hadimkoyde sumeyra var.hadimkoye koprude inince hemen arka yola dogru gidiyomuusssun ordan girince sagda park var parkin karsisindaki sari bina orta kat.on sene once baktirdim iyiydi.

Pelincim valla söylediyim benim falcımda çok iyi..yeni boşanmıştım gittimde neden boşandıgımı söyledi..)

Sümeyre senin gecen gün aradıgın falcı mı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Peki kaca bakıyor??

söylediklerinde haklı olabilirsin, falcın saadet hanım da çok başarılı bir falcı olabilir ama bu "hepiniz kandırılmayı hakediyor" cümlesi çok talihsiz bir ifade olmuş....

Pelincim, matematiksel olarak çok haklısın, yani 30'lar, 50'ler üstüste gelince 250'yi katlıyor bile. Bu, en azından benim için böyle. Ancaaak, Saadet Hanım da çok nazlı mıdır, nedir, ben anlayamadım. Önce telefonda bakmam dedi, sonra kabul etti. Ben taaa Antalya'ya gelirim ama saat kaçta geleyim diye sordum, bana saat veremeyeceğini, gerekirse Antalya'da konaklayabileceğimi söyledi. Bodrum'a tatile gelmiş, bulunduğum yere yakın, hadi gideyim, diye düşündüm ama senden öğrendim ki tatilde bakmazmış.

Valla, benim hiçbir kusurum yok bilumum falcılara verdiğim toplam paranın 250'yi kat kat aşmış olmasında. Saadet Hanım, zor ve ulaşılması çok engelli bir insan gibi.

Biraz anlattıklarından anladım iyi baktığını bildi için kendini agırdan sattıyor gibi geldi

Bu nedir ya, Antalya lara gideceksin ama naz yapacak oyle mi Nostradamus olsa cekilmez.

Son düzenleme:
Biraz anlattıklarından anladım iyi baktığını bildi için kendini agırdan sattıyor gibi geldi

Yaa, inan anlayamadım ben. Bu tarz, zirve yapmış özgüveni mi gösteriyor, yoksa karşısındaki insana saygı duymamayı mı gösteriyor, çözemedim.

Veee üstelik benim gibi iyi bir müşteriye yapılacak şey değil bu:))) Birkaç ay önce ayda bir fal baktırmak bana yetiyordu, şimdilerde haftada bir bile kesmiyor. Diyorum ya, ben gittikçe daha da iyi olacak bir müşteriydim Saadet Hanım için. Yazık oldu kendisine:))))

Nostradamus'un ruhunu çağırsak bizim foruma gelir mi acaba? Bence bunu araştırmakta fayda var; üstelik ruhlar para talep etmezler:)

Mayıstan beri baktırmadım bastırmaya deger falcı bulamadım.her iyi denilene baktırıyorum bu konuda biraz emin olmak istiyorum. Baktırmış olmak için baktırmayı sevmiyorum. Gerçi ben falcımdan memlunum o yüzden benim için biraz keyfe keder..

yaprak80 gelirsen tabii bulusuruz cnm.benpapatya bilmiyorum cnm burdan iki kisiyi geri çevirdi mesela geerekçede fallik bi durumun olmamasi .yani ne dusunuyor bende bilmiyorum paragoz olsa herkeze bakar.uswind bebisim seni bekliyorum zaten biliyosun :)falci sumeyra geçen anlattigim evet ama asil adi selmaymis

Pembe tablo cizip oyalanmak istemiyorsaniz buyrun aci gerceklere. Ikusinin de fali paralel. Birine baktirin yeter. Zaten once birine sonra digerine baktirirsaniz konuyu az cok biliyo olucak.
durum icin dedigi kotu tablonun dogrulugu tescilli.
gelecek icin dedigi iyi seyler umarim olur kotuler umarim olmaz
ama durumda dedigi dogru. Bos degil ikisi de.

Kimden bahsediyorsunuz peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…