hepiniz simdi beni topa tutacak biliyorum ama soylemeden edemiycem.aylardir 20,30,50 diye diye bir suru falciya gittiniz gittikten sonra iyi insan,samimi biri dediniz.amabii Allahin kulu da dedigi çikti demedi.burda Geldim falcim kurtaj olacagimi bildi dedim kimse sallamadi.hepiniz kandirilmayi hakediyor.kusura bakmayin.ya gonlunden ne koparsa alan hoca var diyorum onu bile dikkate alan yok.kaziklanin Anasini Satayim :)
Cansinnn86ya tesekkur ederek baslamak istiyorum yardimi icin. Oznur hanima bugun baktirdim. Zaten tek birsey vardi merak ettigim o da dost aci soyler misali gercekci bi bakim yapti. Toz pembe tablo cizmiyo pinar hanima da baktirip detaylari yazarim
seninde orani burani oynatirsa verirsin 250 .bu arada hadimkoyde sumeyra var.hadimkoye koprude inince hemen arka yola dogru gidiyomuusssun ordan girince sagda park var parkin karsisindaki sari bina orta kat.on sene once baktirdim iyiydi.
hepiniz simdi beni topa tutacak biliyorum ama soylemeden edemiycem.aylardir 20,30,50 diye diye bir suru falciya gittiniz gittikten sonra iyi insan,samimi biri dediniz.amabii Allahin kulu da dedigi çikti demedi.burda Geldim falcim kurtaj olacagimi bildi dedim kimse sallamadi.hepiniz kandirilmayi hakediyor.kusura bakmayin.ya gonlunden ne koparsa alan hoca var diyorum onu bile dikkate alan yok.kaziklanin Anasini Satayim :)
canım rica etsem banada verirmisin iletişim bilgilerini nolur
Bugün Pınar Hanıma da su falı baktırdım, izlenimimi paylaşmak istiyorum. Pınar Hanım yıldıznameye de bakıyor.
Pınar Hanımın da, kardeşi Öznur Hanım gibi, kişi yorumları çok isabetli ve gerçekçi. Aslında kendim de biliyordum kişilere ilişkin özellikleri ama bunları bir başka insandan duymak, galiba sorunların çözümü açısından daha etkili oluyor.
Pınar Hanım, önümdeki geleceği alternatifleriyle birlikte ortaya koydu. Yani özelimi çok da afişe etmeden açıklamaya çalışırsam şöyle anlattı bana; "senin bu adamla hayatına devam etme ihtimalin var. Ama önümüzdeki zamanın ancak şu..şu...şu günlerinde ve kendindeki bazı olumsuz huyları değiştirip o kişinin de bazı hiç değişmeyecek yanlarını kabul ederek yeni bir adım atarsan bu adamla devam edeceksin", YA DA " bu adımı şu..şu..şu günlerde atmazsan ve kendindeki bazı uyumsuz özelliklerden vazgeçmezsen, bu adamla değil, yılbaşında hayatına girebilecek bir başka adamla yoluna devam edersin"
Durum bu vaziyette. Pınar Hanımın anlatımı ve geleceği ortaya koyuş tarzı, benim bildiğim "dini açıdan kader" bilgisi ile de uyumlu. Kader üzerine biraz okumuş, düşünmüş kişiler zaten ne demek istediğimi anlar.
Bunun dışında bana bazı zikir önerileri de oldu ki bu da, dinsel açıdan doğru doğru bir çeşit ibadet ve isteme şekli. Bazı kişiler böyle bir şeyi "evrene mesaj yollayarak" yapıyorlar.
Sonuç olarak ben Pınar Hanımı, ayakları gayet yere basan, gerçekçi, gereğinde olumsuzlukları da ifade etmekten kaçınmayan, bildiklerimize, inançlarımıza ters düşmeyen ve çok tutarlı bir yorumcu olarak değerlendiriyorum. Naçizane, kendisini tavsiye ederim. Kardeşi Öznur Hanımla ilgili olumlu değerlendirmemi de daha önce yazmıştım.
Ozelden yazdim canim numarasini
Peki kaca bakıyor??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Pelincim, matematiksel olarak çok haklısın, yani 30'lar, 50'ler üstüste gelince 250'yi katlıyor bile. Bu, en azından benim için böyle. Ancaaak, Saadet Hanım da çok nazlı mıdır, nedir, ben anlayamadım. Önce telefonda bakmam dedi, sonra kabul etti. Ben taaa Antalya'ya gelirim ama saat kaçta geleyim diye sordum, bana saat veremeyeceğini, gerekirse Antalya'da konaklayabileceğimi söyledi. Bodrum'a tatile gelmiş, bulunduğum yere yakın, hadi gideyim, diye düşündüm ama senden öğrendim ki tatilde bakmazmış.
Valla, benim hiçbir kusurum yok bilumum falcılara verdiğim toplam paranın 250'yi kat kat aşmış olmasında. Saadet Hanım, zor ve ulaşılması çok engelli bir insan gibi.
Pelincim, matematiksel olarak çok haklısın, yani 30'lar, 50'ler üstüste gelince 250'yi katlıyor bile. Bu, en azından benim için böyle. Ancaaak, Saadet Hanım da çok nazlı mıdır, nedir, ben anlayamadım. Önce telefonda bakmam dedi, sonra kabul etti. Ben taaa Antalya'ya gelirim ama saat kaçta geleyim diye sordum, bana saat veremeyeceğini, gerekirse Antalya'da konaklayabileceğimi söyledi. Bodrum'a tatile gelmiş, bulunduğum yere yakın, hadi gideyim, diye düşündüm ama senden öğrendim ki tatilde bakmazmış.
Valla, benim hiçbir kusurum yok bilumum falcılara verdiğim toplam paranın 250'yi kat kat aşmış olmasında. Saadet Hanım, zor ve ulaşılması çok engelli bir insan gibi.
Biraz anlattıklarından anladım iyi baktığını bildi için kendini agırdan sattıyor gibi geldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaa, inan anlayamadım ben. Bu tarz, zirve yapmış özgüveni mi gösteriyor, yoksa karşısındaki insana saygı duymamayı mı gösteriyor, çözemedim.
Veee üstelik benim gibi iyi bir müşteriye yapılacak şey değil bu:))) Birkaç ay önce ayda bir fal baktırmak bana yetiyordu, şimdilerde haftada bir bile kesmiyor. Diyorum ya, ben gittikçe daha da iyi olacak bir müşteriydim Saadet Hanım için. Yazık oldu kendisine:))))
Nostradamus'un ruhunu çağırsak bizim foruma gelir mi acaba? Bence bunu araştırmakta fayda var; üstelik ruhlar para talep etmezler:)
Pembe tablo cizip oyalanmak istemiyorsaniz buyrun aci gerceklere. Ikusinin de fali paralel. Birine baktirin yeter. Zaten once birine sonra digerine baktirirsaniz konuyu az cok biliyo olucak.
durum icin dedigi kotu tablonun dogrulugu tescilli.
gelecek icin dedigi iyi seyler umarim olur kotuler umarim olmaz
ama durumda dedigi dogru. Bos degil ikisi de.
Kimden bahsediyorsunuz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?