canım şöyle söyliyim 4 arkadaşım baktırdı öznur hanıma 3'ü telefonda baktırdı dediğim gibi an'da başarılı ama an da başarılı olması geleceği garantilemiyor ne yazıkki dilerim öngörüleri de tutarlı olur ama hepsini ablasına yönlendirdi hep de açık kapı bırakıyor(atıyorum 3 ay içinde olmaz ama sonrasını göremiyorum su falında çıkar)gibi cümeler kurdu...baştan kimse pınara baktırmak istemiyor ,bilinmedikleri için ve ücretin fazla olmasından dolayı .iyi falcı her zaman iyidir ister tarot ister kahve ister su baksın sezgiler fala göre ve fiyata göre değişmez yani bunu çok kez tecrübe ettim ben , şahsen gelecek de tutarlı olmadığı sürece hiç bir falcıya çok iyi diyemiyorum.hepimizin o an çok etkilenip sonra çıkmadığı falları olmuştur, ister olumlu ister olumsuz söylesinler bence gelecek de tutarlı değilse sadece o an da tatmin oluyoruz hepsi bu.[/QUOTE
Hepimiz fal baktıra baktıra artık tecrübeli olduk.öZnur hanım daimi müşterisi olduğum ve pınar hanımada zaman zaman baktırdığım halde olayların derinliğine ve gidişatına göre benide yönlendirir su falına.o zaman sen falda duyduklarını yaşamaya başla ondan sonra yazışmalarımızda devam edelim.anı bilmek ve bi sonraki adım için öngörüde bulunabilmek bence büyük meziyet.tarih ve gün gibi netlikler isteyen arkadaşlar direk su falı baktırsın bence.sonuç iki taraftada aynı ilerliyor zaten.
dayanamadım 2. Kez yiğite full ısrarla fal baktırdım cumartesi baktı 1 hafta içinde bişey olucak dedı bu cocuk bu kezde bilirse ki önceki falı nokta atısıydı dahada kimseye gitmem.. Bu arada bana yıl sonuna kdr terfi yok demişti ben eylül bekliodum müdürle konustum oda aralık dedi ı was shocked! Bilin die yazdım bu hafta dediği olursa yine yazacağım..
Fal baktırabilmek için Yiğit'e ısrar mı etmek gerekiyor?
Valla kac kere yazdım 20 lik dişi azmış o da insan neticede ilk müsait oldugunda baktı. Baska bişey sormak istiosan acık acık sor?
Yooo, gizli kapaklı birşey sormaya çalışmadım ki. Yazdığım net ve basit bir soruydu sadece. Ben geçenlerde birkaç kez mesaj göndererek veya telefonla ulaşarak baktırmaya çalışmıştım, olmadı bak(a)madı.
Hayatcım kusura bakma ima sandım:) malum buralar cok bozuldu hemen yandas sanıolar bnm hiç alakam yok olsa fallara 1 araba parası dökermiydim bu zamana kdr:)) hasta die bakmamıstır kaprisi yok tatlı bi cocuk ama bilemedim tabi öle diosan:)
Rica ederim, sorun yok. Sana özel mesaj gönderiyorum şimdi.
Merhaba arkadaşlar, geçmiş konulara bakarsaniz yazılarımı sık sık görürsünüz. Uzun zamandır yazmamamin nedeni artık her duyduğum falciya gitmememdir.Birincisi bu gerçekten enerji meselesi bir yorumcu bazilarina çok iyi bakarken bazilarina hiç iyi bakamaz bu nedenle her bana iyi bakıyor diyene gitmemek lazım. Diger sebebi devamli fsl baktirmak insanın kaderini allak bullak ediyor ve hersey daha da karmaşık hale geliyor. Biraz oluruna hayatın akışına bırakmakta fayda var diye düşünüyorum. Ama bazen insan kendini çok yalnız ve çıkmazda hissediyor ve yol bulmak istiyor bu dönemlerde falcilara dadaniyoruz. Para vermeyi biraksak da burda kendi aramızda yapsak olmaz mi?? Mesela beni hatirlayanlar bilir ben çok güzel zen tarotu bakiyorum ve yaklaşık 1saat sürüyor konuya Göre geçiyor bile. Baktirmak isteyen ve mesela banada başka bir fal bakacak olan biriyle buluşabilirim:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benselancanım şöyle söyliyim 4 arkadaşım baktırdı öznur hanıma 3'ü telefonda baktırdı dediğim gibi an'da başarılı ama an da başarılı olması geleceği garantilemiyor ne yazıkki dilerim öngörüleri de tutarlı olur ama hepsini ablasına yönlendirdi hep de açık kapı bırakıyor(atıyorum 3 ay içinde olmaz ama sonrasını göremiyorum su falında çıkar)gibi cümeler kurdu...baştan kimse pınara baktırmak istemiyor ,bilinmedikleri için ve ücretin fazla olmasından dolayı .iyi falcı her zaman iyidir ister tarot ister kahve ister su baksın sezgiler fala göre ve fiyata göre değişmez yani bunu çok kez tecrübe ettim ben , şahsen gelecek de tutarlı olmadığı sürece hiç bir falcıya çok iyi diyemiyorum.hepimizin o an çok etkilenip sonra çıkmadığı falları olmuştur, ister olumlu ister olumsuz söylesinler bence gelecek de tutarlı değilse sadece o an da tatmin oluyoruz hepsi bu.[/QUOTE
Hepimiz fal baktıra baktıra artık tecrübeli olduk.öZnur hanım daimi müşterisi olduğum ve pınar hanımada zaman zaman baktırdığım halde olayların derinliğine ve gidişatına göre benide yönlendirir su falına.o zaman sen falda duyduklarını yaşamaya başla ondan sonra yazışmalarımızda devam edelim.anı bilmek ve bi sonraki adım için öngörüde bulunabilmek bence büyük meziyet.tarih ve gün gibi netlikler isteyen arkadaşlar direk su falı baktırsın bence.sonuç iki taraftada aynı ilerliyor zaten.
dayanamadım 2. Kez yiğite full ısrarla fal baktırdım cumartesi baktı 1 hafta içinde bişey olucak dedı bu cocuk bu kezde bilirse ki önceki falı nokta atısıydı dahada kimseye gitmem.. Bu arada bana yıl sonuna kdr terfi yok demişti ben eylül bekliodum müdürle konustum oda aralık dedi ı was shocked! Bilin die yazdım bu hafta dediği olursa yine yazacağım..
telefondamı baktırdın yoksa yüzyüzemi cnm? bide pembe tablo çizenlerdenmi yiğitte?
Selamlar, uzun zamandır fal baktırmıyorum bu siteden yorumları takip edip tecribe ettiklerim oldu. Öznur hanim acikcasi ilgimi çekti, nasil ulaşabilirim kendisine? Mesaj hakkı olan arkadaşlar iletişim gönderebilir mi? Tesekkurler.Benselan
özelden yazdım canım
Selamlar, uzun zamandır fal baktırmıyorum bu siteden yorumları takip edip tecribe ettiklerim oldu. Öznur hanim acikcasi ilgimi çekti, nasil ulaşabilirim kendisine? Mesaj hakkı olan arkadaşlar iletişim gönderebilir mi? Tesekkurler.
özelden yazdım canım
Peki kaca bakıyor??
yolladim canim
Kimden bahsediyorsunuz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?