İstanbul'da Fal - Falcılar


Senin falcin kimdi canim ben kacirmisim
 
Arkadaşlar merhaba birkaç yıldır bu siteyi takip ediyorum istanbulda gitmediğim falcı kalmadı diyebilirim.Taki geçen sene yine bir öneri sonucu Öznur hanıma gidene kadar.Ne paralar dökmüşüm ne yalanlara inanmışım meğer..Her seferinde mutlu kalkılan masalar ve çok iyi biliyor dediğimiz ticari kalpazanlar.
Öznur hanıma ilk gittğimde daha fala başlamadan bana söylediği şey ben umut satmıyorum iyi kötü ne görürsem söylerim olmuştu.
Şaşırmıştım ilk defa duymuştum bu sözü bi falcıdan.Dediği gibide oldu.Yüzlerce falcının olacak dediği şeye hayır olmaz bu iş dedi.Mutsuz kalktım masadan yalan söyleyemem.Hatta bilmiyor diye bile düşündüm..Söylediklerini kelime kelime yaşadım ve gidip önce özür diledim arkasından bilmiyor dediğim için.Şimdi daimi müşterisiyim her hafta gidiyorum diyebilirim.Bugüne kadar dediği hiçbirşeyin tersini yaşamadım.Faldan ziyade yaşam koçum oldu.Mutlaka denemenizi öneririm.Zaten bir kere baktırdıktan ve dediklerini yaşadıktan sonra diğer falcıların fal bakmadığını kendiniz anlıyorsunuz.
 

Ben de yeni baktirdim gelecek cikar mi bilmiyorum ama anlik durun on uzerinden on . digerlerinden acik ara iyi
 
Kizlar ben de atlamadan hemen yazayim; bu gece baktirdim..simdiki durum ve olay analizleri gayet basariliydi yalniz hem cok net tarih soylemiyor( goremiyorum yanlis anlama ama ablam bakabiliyor dedi) hem de asiri detay seyler yom
K...ama ortalamanin cok cok uzerinde, bekledigim hande ile paralel ama bir secim yapma durumundqn bahsediyor, ki cogu insanin bilemeyip yok dedigi seyi de kndisi bana soyledi...ablasi dq tlf da bakiyomus, onu da en kisa zamanda deneyip yazicam, cok tsk
Ben de yeni baktirdim gelecek cikar mi bilmiyorum ama anlik durun on uzerinden on . digerlerinden acik ara iyi
 

öznur ve pınar da ki olay şu canım öznur açık kapı bırakıp ablası pınara müşteri paslıyor. arkadaşım baktırırken dinledim ona da aynı şeyi söyledi , ablası su falı bakıyormuş 150 tl imiş ,başarılı olduğu yanlar var ama net bir tarih isim vs vermedi falında, olayları ve kişileri güzel analiz ediyor bence o kadar.
 

Hayır degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

Bu yorumuna katılmıyorum öznür hanımada pınar hanımadaa fal baktırıyorum.DAha önceki yazımdada belirtmiştim bu insanlarda ticari anlamda bir çıkar hissetmeniz mümkün değil.öznur hanım iskambil ve kahve bakıyor net tarihi bu fallarda her zaman göremezsiniz.Bunu kendide açıkça söyler .O daha çok sonuç odaklı bakar. ama su falı daha detaylı ve ağırdır fiyatının yüksek olmasındanda anlaşıldığı gibi.
 

canım şöyle söyliyim 4 arkadaşım baktırdı öznur hanıma 3'ü telefonda baktırdı dediğim gibi an'da başarılı ama an da başarılı olması geleceği garantilemiyor ne yazıkki dilerim öngörüleri de tutarlı olur ama hepsini ablasına yönlendirdi hep de açık kapı bırakıyor(atıyorum 3 ay içinde olmaz ama sonrasını göremiyorum su falında çıkar)gibi cümeler kurdu...baştan kimse pınara baktırmak istemiyor ,bilinmedikleri için ve ücretin fazla olmasından dolayı .iyi falcı her zaman iyidir ister tarot ister kahve ister su baksın sezgiler fala göre ve fiyata göre değişmez yani bunu çok kez tecrübe ettim ben , şahsen gelecek de tutarlı olmadığı sürece hiç bir falcıya çok iyi diyemiyorum.hepimizin o an çok etkilenip sonra çıkmadığı falları olmuştur, ister olumlu ister olumsuz söylesinler bence gelecek de tutarlı değilse sadece o an da tatmin oluyoruz hepsi bu.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…