İstanbul'da Fal - Falcılar

. Canım saol içim biraz olsun rahatladı...

ne kadara bakıyor?
50 tl ye bakiyorzaten en ucuz 50 ye bakiyorlar galiba iyiside kotusude ayni parayi soyluyor bende burdan tanidim kendisini zaten ama artik surekli gorusuyoruz 545 334 0115 bi konusun kimden aldiginizi sorcaktir numarayi seda verdi dersin

Egitimli kaliteli konusmayi bilen insanlar olmali benim de onceden basima geldi uslup onemli sestonu onemli biraz pozitif enerjili olmali kimisine fal bakitiriyosun olan 2 gr enerjinide emiyor :)

Ya evet aynen bende Yigitin no.sunu ariyorummm
Canim Cigdeme hic yorma kendini ben gecmiste epey baktirmis biri olarak yukarda yorumladim.Laf cafede ben artik tek Halile baktiriyorum.Fincanda Senay birde tuttu bana su ana dek.Bakirkoy cafelerinden..

Senay hangi cafede acaba? Ona baktirayim bi de.
Evde bakan Yigit'in numarasini bulursan bana da yolla lütfen.

Bakirköyde cafe laf Çiğdem ve Dejavu Yiğit'ten sonra sirada merak ettiğim iki falci var, evde bakan Yigit ve cafe fincan Senay.Onlara da baktirayim da bi degerlendirme de ben yazayim :)

Merhaba Laf cafede Fatma ya baktıran var mı? Biraz soru sorarak bakıyor sanki? dedikleri gelecekte olacak seyler bılemem ama bazı seylerı kucuk te olsa bıldı oturur oturmaz meslegın ne dıye sordu mesela.. Braz fazla soru sorması acaba ona gore hıkaye yazan bı falcı mı şüphesi olusturdu bende..gerceklesırse yakın zamanda bır dediği yınede yazarım. Halil nasıl laf cafedeki hala bakıyor mu?

Fatmaya baktırmıştım baktırmaz olaydım soru cevap şeklinde fal bakıyor böyle herkes fal bakar bana göre dedikleride sizin dediğiniz gibi ufak bi şey çıktı o kadar bide doktor edasında göz tansiyonun var senin bi baktır dizlerinde kireçlenme var abuk sabuk bi fal halile hiç baktırmadım ben andaç kolik olduğum için ama halil orda ne zaman gitsem görüyorum :)

Halil nasıl msela? Halile'e baktırdınız mı hiç? Andaç bana baktı evet daha once temmuzda falan belkı kuuck bı ayrıntı bılmıs olabılır geleekle ılgılı de oyle hıc te dedıgı gbı olmadı sonucu..tam tersı oldu acıkcası bıdahada gıtmem

Artık kafedeki falcılara güvenim kalmadı hiç tutarlı değiller bir gidiyosun başka söylüyor bir başka. Cok yogun oldukları için sanırım enerjileri kalmıyor herzaman.Burağı önerebilirim size eskiden istnbulda bakıyodu şimdi bursaya taşındı. Telefondan bakıyor. Gelecek ile ilgili söyledikleri genelde cıktı bana.

Yok canım ben hiç baktırmadım halile laf cafeye bi tek andaç için gidiyorum ben her dediği bende çıktığı için :)

merhaba herkese onden gecekondu gozuken ama luks tarot bakan birisi varmis gecen gazetelerde birisi bahsetmis bu kim bilen var mi

ben de gecen hafta fal baktırdım arkadaslar bayagı ıyı sonuc aldım yazmıstım zaten burdan ama soyledıgı seyler cıkmaya basladıkca yazmak ıstedım ama hala beklıyorum bır kac onemlı sey var onlarda olursa pes dıcem enerjısı bana cok ıyı geldı deneyın derım ıstanbul bursa canakkale arasında bakıymus ben canakkalede tanıstım kurtulus kurt 50 tl ye bakıyor telefondan bakıyor sadece eger 3 4 kısılık grup degılse bence deneyım derım REKLAMLAR numarası

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani enerji isi sanirim, Andaca da baktirdim 3-4 kez, dedikleri hicmi hic olmadi.Ona kalsa simdiye evlenmis Amerikadaydim. Halil orda bana tek gercegi soyleyendi,en baslarda hosuma gitmiyordu ama dedikleri cikinca sadece ona gitmeye basladim. Halilin hisleri kuvvetli ve sık sık giderim.Cafedeki tum calisanlar da artik beni tanıyor ve sadece Halile gittigimi biliyorlar.Halil icin epey sirada oluyor soyleyeyim.

Bu bursaya taşınana kim nasıl ulaşabiiriz? adı telefon numarasını ozelden yazabılırmısın?

Arkadaşlar iyi Su falı bakan birileri var mı? Su falını herkes bakamaz özel bir bakım gerektırıyor bence.. var mı bildiğiniz baktıdıgınız deneyimlerinizi paylaşırmısınız?

Evet fal enerji işi kiminin beğendiğini kimisi beğenmiyor halile hiç baktırmadım bi gittiğimde denerim onu da cafedeki hi çalışanda söylemişti halilde çiğdemde iyidir onlarıda yedekte tutun diye çiğdeme baktırdım bi defa dediğinin tamamen tersini yaşadım bu adam senin kısmetinden çıkmış dediği adamla senelerdir bereberim şimdilerde aramız limoni

Ya andacda olmadigina gore tavsiye edebiliceginiz yakin gelecekte iyi olan biri varmi :) taksim besiktas taraflarinda

Taksimde Kadınlar Kahvesinde Leyla var süper bakıyor. Şimdiye kadar ne dediyse tuttu. Hiçbir söylediği boş çıkmadı bu güne kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…