Bakirköy guldeni bilmem ama kevser süper bakiyor bakirkoyde kumru cafede bildiğim kadariyla[/QUOTE]Bakirtorku, post: 37686339, member: 181319"]bakırköyde gülden e baktıran var mı?
Bu bursaya taşınana kim nasıl ulaşabiiriz? adı telefon numarasını ozelden yazabılırmısın?
çok teşekkür ederim :)Kilisenin karşı sokağına gır mobıoyacı vardı onun ordan 1veya 2 sokaktan bakkal vardı ona sor
Simdi yigitr fal baktirdim telefonda gercekten an ile ilgili tesbitleri cok tutarliydi ayrica da cok tatli hos sohbet birisi hic ole yazilanlar gibi degil bana yakin bir tarih verdi umarim dedigi tarih cikar sizlerle paylasicam :)
cok vasat bır falcı en son bana attı attı tuttu hıc bırsey bılmıyor yanlıs yonlendırme yapıyor sallamasyon bır fal hıc saygılı degıl 5-10dk surer falı en fazlaselamlar ,
cafe fincan Şenay hanım telefonu var mı ?
aksam 7,30 gibi gitsem geç olur mu bakar mı bana ? Kalabalık oluyor mu ??
cok vasat bır falcı en son bana attı attı tuttu hıc bırsey bılmıyor yanlıs yonlendırme yapıyor sallamasyon bır fal hıc saygılı degıl 5-10dk surer falı en fazla
kımse burda onla ılgılı ıyı yorum yapmadı varsada ıstısnadır ben begenmedım ıyı falcı olsaydı burda hep yazılırdı orda eskıden arzu vardı o cok ıyı falcıydı onuda bulamıyorumÖylemii , çok iyi yorumlar yapmışlardı . Baktırayım dedim bende ,
Katiiyorum sana bende baktirdim ona tarih verdi oda cikmadi zaten banada. Söylediği olay en alakasiz tam tersi olducokcit bır falcı en son bana attı attı tuttu hıc bırsey bılmıyor yanlıs yonlendırme yapıyor sallamasyon bır fal hıc saygılı degıl 5-10dk surer falı en fazla
Bakırköy de Tomruk Cafe'ye yeni bir falcı bayan gelmiş Kendisi antakyada yerel televizyon programında fal yorumları yapıyormuş rezervasyon için .... arayabılırsınız faldan sonra bısüre şok da kalabılırsınız
Bakirkoy kumru cafe kevser ve kilisenin arka sokaginda çingene cafede birine baktirmistim oda iyiydi kadrinin ismini unutmusumFincandaki Senay'a gidecektim baktirmaya, su yorumlardan sonra vazgectim.
Bakirkoyde mutlaka gitmelisin muthis bakiyor dediginiz bir falci var mi? kimdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?