İstanbul'da Fal - Falcılar

Bakirtorku, post: 37686339, member: 181319"]bakırköyde gülden e baktıran var mı?
Bakirköy guldeni bilmem ama kevser süper bakiyor bakirkoyde kumru cafede bildiğim kadariyla[/QUOTE]

Kevser Duygum Cafe'deydi, Kumru Cafe'ye mi geçmiş, nerde tarif edebilirmisin?

Simdi yigitr fal baktirdim telefonda gercekten an ile ilgili tesbitleri cok tutarliydi ayrica da cok tatli hos sohbet birisi hic ole yazilanlar gibi degil bana yakin bir tarih verdi umarim dedigi tarih cikar sizlerle paylasicam :)

merhaba rica etsem telefonunu bana da verebilirmisiniz

[QUOTEnrisa07, post: 37741051, member: 335716"]Bakirköy guldeni bilmem ama kevser süper bakiyor bakirkoyde kumru cafede bildiğim kadariyla[/QUOTE]

Kevser Duygum Cafe'deydi, Kumru Cafe'ye mi geçmiş, nerde tarif edebilirmisin?[/QUOTE]
Kumru cafede evet dün gittim ben İstanbul caddesinden Finansbank var onun az ilerisinden balikcinin sokagina giriyosun en sondaki cafe bakirkoyde yine canim

selamlar ,

cafe fincan Şenay hanım telefonu var mı ?

aksam 7,30 gibi gitsem geç olur mu bakar mı bana ? Kalabalık oluyor mu ??

selamlar ,

cafe fincan Şenay hanım telefonu var mı ?

aksam 7,30 gibi gitsem geç olur mu bakar mı bana ? Kalabalık oluyor mu ??
cok vasat bır falcı en son bana attı attı tuttu hıc bırsey bılmıyor yanlıs yonlendırme yapıyor sallamasyon bır fal hıc saygılı degıl 5-10dk surer falı en fazla

cok vasat bır falcı en son bana attı attı tuttu hıc bırsey bılmıyor yanlıs yonlendırme yapıyor sallamasyon bır fal hıc saygılı degıl 5-10dk surer falı en fazla

Öylemii , çok iyi yorumlar yapmışlardı . Baktırayım dedim bende ,

Bu Kumru cafedeki Kevser ne bakıyor? İlk kez duydum da kendisini kahve falından anlıyor mu?Bir de ne kadara bakıyor? Bilen arkadaslar yazarsa sevınırım.

Öylemii , çok iyi yorumlar yapmışlardı . Baktırayım dedim bende ,
kımse burda onla ılgılı ıyı yorum yapmadı varsada ıstısnadır ben begenmedım ıyı falcı olsaydı burda hep yazılırdı orda eskıden arzu vardı o cok ıyı falcıydı onuda bulamıyorum

cokcit bır falcı en son bana attı attı tuttu hıc bırsey bılmıyor yanlıs yonlendırme yapıyor sallamasyon bır fal hıc saygılı degıl 5-10dk surer falı en fazla
Katiiyorum sana bende baktirdim ona tarih verdi oda cikmadi zaten banada. Söylediği olay en alakasiz tam tersi oldu

[QUOTE="talena, post: 37753775, member: 240karina u Kumru cafedeki Kevser ne bakıyor? İlk kez duydum da kendisini kahve falından anlıyor mu?Bir de ne kadara bakıyor? Bilen arkadaslar yazarsa sevınırım.[/QUOTE]
Bakirkoyde canim kumru cafede ben tarot ve katina baktirdim iki tarihi aynen yasadim. Dünde katia bakti bakalim söylediği tarih aralikta daha var

Fincandaki Senay'a gidecektim baktirmaya, su yorumlardan sonra vazgectim.

Bakirkoyde mutlaka gitmelisin muthis bakiyor dediginiz bir falci var mi? kimdir?

Bakırköy de Tomruk Cafe'ye yeni bir falcı bayan gelmiş Kendisi antakyada yerel televizyon programında fal yorumları yapıyormuş rezervasyon için .... arayabılırsınız faldan sonra bısüre şok da kalabılırsınız
.....

Son düzenleyen: Moderatör:

sen baktırdın mı canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakirköyde olanlar için kumru cafedeki kevser tabiki ben bi kere baktrdim söylediği tarih 18 ekimdi ve oldu...

Fincandaki Senay'a gidecektim baktirmaya, su yorumlardan sonra vazgectim.

Bakirkoyde mutlaka gitmelisin muthis bakiyor dediginiz bir falci var mi? kimdir?
Bakirkoy kumru cafe kevser ve kilisenin arka sokaginda çingene cafede birine baktirmistim oda iyiydi kadrinin ismini unutmusum

Öncelikle herkese selam bende fal müdavimlerindenim hatta üye olmadan sizin yorumlarınıza bakıp giderdim çoğu falcıya gittim
taksim melekler kahvesi eren can şahcihan deniz vs aynıydılar pek tutmadı diyebilirim
pen cafe yeter yirmi gün önce gittim anı bildi geleceği merak ediyorum kızlarla gitmiştim onlara dedikleri çıktı
Taksim göker bir bana bilemedi kız arkadaşıma evlilik ve kişiyi söledi cıktı ama bana foss bu ara acaba gitsem mi diyorum kafam karışıktı okul falan belki tutar mı diye kararsızım
Sarmaşık cafe bayanın adı aklımda yok ama eski sevg ait herseyi at kafanı rahatlat dedi terapi gibiydi uyguladım :)) başka bir sey olmadı
Taksim kadınlar kahvesi yeter foss hiç bir şey yok
Taksim symbol levent ark ısrar etti iyi dedim konuşmuyorsun barışcaksın bu adamla evleneceksin dedi imkansız dedim ama çocuğun karakterini yaşattığı luzumsuz herseyi bildi Gerisi beklenmekte ama zannetmiyorum
Bakırköy enfal kardeş sayımızı ismimi falan iyi bildi bu yakın tarihe bir şeyler dedi şimdilik ses yok beklemekteyim
Bakırköy laf cafe canan ay nasıl desem pek içimi ısıtmadı sıcak falan ama yok yani gittiğimde işimi bile bilmiyorsa soğurum o faldan o yüzden yorumlarda yiğit cok dolaşıyor bir de tonruk cafe su videodu ki ablaya baktıran var mı yorumlarınızı bekliyorum :))

Burdaki yorumlari da dikkate alarak son.1 ayda Bakırköyde Dejavu Yiğit, laf cafe Cigdem ve evde bakan Yigit'e baktirdim.

Dejavu Yigit: Isimleri tutturuyor, kardesin annen baban eski sevgilin kim varsa bi iki harf sorup ismi buluyor.Fali kisa suruyor max 15 dk.Gelecekle ilgili bir iki ay sonrasına tarih verdi ve biriyle tanisacaksin baş harfi S dedi.Hayatinda olacak mutlu olacaksin vs.

Laf cafe Cigdem: Yaya yaya fal bakiyor.45 dklik falin 5 dksinda işe yarar net şeyler söyledi gerisi kuru kalabalik laf.O da bir kac ay sonrasina tarih verdi ve isminde -er -ar olan biriyle mutlu bi birlikteligin olacak dedi.

En son baktirdigim;

Evde bakan Yigit: Diger ikisine göre daha samimi, daha icten, daha inandirici bi bakış tarzi var.Ve asil bomba su ki bana iki kişiyle tanisacaksin birinin bas harfi S diğerinin adinda -er -ar var dedi.Bir iki aya kadar dedi.Yani ondan önce baktirdigim iki falcinin söylediklerini birlestirip söyledi. O sebeple en cok bu beni etkiledi.

Ucu arasinda siralama yapsam, evde bakan Yigit- Dejavu Yiğit- Laf cafe Çiğdem derim.

Simdi 4. bi falci arıyorum söyle iyi referanslari olan, o da -er - ar ve S harfi derse yok artik diycem :)

Bu arada 3u de yurt dışına çıkacaksın dedi üçü de i harfiyle başlayan bi ülke dedi ve üçü de 2015te evleneceksin dedi.

Simdilik ismi S harfiyle baslayan veya isminde -er -ar bulunan beyaz atli prensimi bekliyorum
Bakalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…