yedıkule kılısesının ordaydı gıdın bulursunuzMerhaba,
ben Yedikule Aysel Hanım'a ulaşmaya çalışıyorum, bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mıdır?
konu benim için önemli, bende eski iletişim bilgileri var ve maalesef telefonla aradığımda eşi çıkıyor ve numarasını vermiyor.
tam olarak nerde bakıyor?bakırköyde gülden e baktıran var mı?
cafesi vramış sütlü kahve sanırım adıA
tam olarak nerde bakıyor?
ne kadara bakıyor?benim falcimi dene derim telefondan bakiyor ama acik acik soyler biraz sivri dillidir ben bazen kiziyorum ama sonra usununce motive eip aldatmaktansa gerekci olmasi daha iyi galiba adi kurtulus istanbul bursa canakkale arasinda git gelleri oluyor ama telden de bakiyor istersen gorus karar ver 545 334 0115 numarayi kimden aldigini yaz yoksa bakmaz doluyum der ")
falcın kimdi?Hep olumlu konusan bi falci vardi gittigim. Bugun resmen moralimi sifirladi. Hersey icin beni sucladi resmen azarladi tersledi sonra da bugune dek olacak cok yakin zamanda olacak dedigi iki sey icin asla olmayacak dedi. Kendi faliyla celisen falci da cok kafa karistiriyo beee... elmira mesela istikrarli bu konuda. 6 ay sonra baktiginda da yine ayni seyleri soyledi ve muhtemelen beni hatirlamiyodu. Yok hatirliyosa zaten eskiyi ozet gecmistir ama en azindan olumlu ve olumsuz soyledikleri seylerin aksini soylemedi . Daha once olur dedigine yine olur olmaz dedigine yine olmaz dedi. Elbette pembe yalanlarla avutulmak istemiyoruz ama falcinin uslubu da cok onemli bence. O gun kotu gununde diye hem para alip ustune azarlar gibi bi uslupla sizi suclayarak asla olmicakkk deyip asip kesmesi olacagi varsa da insani cokturuyor moral olarak. Bi de yigiti denicem 6 7 ay oldu o da bakali. Yorum yazarim
Ya evet aynen bende Yigitin no.sunu ariyorummmArkadaslar Bakırköyde evde bakan Yiğit'e nasil ulasabilirim? Telefonunu veya adresini bilen bana mesajlayabilir mi?
Dejavu Yiğit'e ve Cafe laf Çiğdem'e baktirdim.Pek tatmin olmadim.
Canim onada baktirdim,ve aynen moralimi bozdu ve tırt yani.Sesini kaydetmistim,direk sildim attım ve falinida unuttum.Ayrıca hic oyle sasirtacak bir nokta atisi falanda yok.Cinli falan bence o,baska bir olayi yok..Sil at kafandan,paraya yazıkKızlar almira cafede enfale baktıran varmı ben baktırdım biraz moralim bozulduda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?