İstanbul'da Fal - Falcılar

Ah be güzelim ahhh adam karşında 3 tane üyelik almış burada kendi reklamını yapıyor sende ona onu anlatıyorsun :)

heee aptalsın bunu bak 1 yorum yukarıda da yazdım ya...

pardon salak yazmışım.... yaşam koçuymuş senin gibi koçun ben .....

Hadi koçum hadi gireceksen tek üyelikle etek giyip gel....
Burdan ınsanları uyanırken kendım düştüm sanırım oyuna burda sadece kurtuluşu degıl bır cok kışı yenı uyelık alıp Falcı konusunda reklam yapıyor daha dıkkatlı olmam lazımdı doğru söylüyorsunuz :(

hala fal baktırıyorsan birini önercem, para mara takılmayan bi kadın. ben elli lira gönderdim, kontor attım ama. para istemiyorum kontorum yok dedi. öyle elli attım alışkanlık.

tak tak saydı her şeyi.
30-40 bişiy yollarsın beğenirsen. bi denemeni isterim. bizde tuhaf şekilde tutturdu. daha doğrudu direkt anlattı tutturma değil bu.
bana da numarasını verebilir misin
epeydir fal baktırmıyorum bi deneyebilirim

Burdan ınsanları uyanırken kendım düştüm sanırım oyuna burda sadece kurtuluşu degıl bır cok kışı yenı uyelık alıp Falcı konusunda reklam yapıyor daha dıkkatlı olmam lazımdı doğru söylüyorsunuz :KK43:

Merhaba,
Şüphelenmek bazen hataya götürür sizlerden ricamız bu durumlarda bana veya @muneye bu kişileri ve mesajları rapor etmeniz...

Arkadaşlar ben kurtuluşa bugün fal baktırdim ve genel olarak iyiydi nokta atışları çoktu gelecekle ilgili dedikleri nolur bilemem ama benim için tatmin ediciydi, kendi reklamını yapmak için farklı Üyelikler açmış olabilir ama boş biri değil denenebilir

Arkadaşlar ben kurtuluşa bugün fal baktırdim ve genel olarak iyiydi nokta atışları çoktu gelecekle ilgili dedikleri nolur bilemem ama benim için tatmin ediciydi, kendi reklamını yapmak için farklı Üyelikler açmış olabilir ama boş biri değil denenebilir

kurtuluş bugün bitmiştir...

isimleri yazılanlardan birtek kurtuluşu denememiştim ben. ismini şimdi not etmiştim özelden telefonunu isteyecektim hevesim kursağımda kaldı

isimleri yazılanlardan birtek kurtuluşu denememiştim ben. ismini şimdi not etmiştim özelden telefonunu isteyecektim hevesim kursağımda kaldı

ben çok pis kahve falı bakıyorum hemde beleş....

siz kahveyi için fotoğrafları buraya koyun fal bakıp buradan yazmaz isem ben de en ısınamadığınız üyeler kategorisinde 1. olayım ...

Ben kurtulusa bicok kez fal baktırmıs biri olarak basarılı buldugumu söyliyebilirim reklammıdır diilmidir bilemem herkes burda birilerinin reklamını yapıo artık...

Birde yigitin onca kişi numarasini istiyor numara isteyenlerin çoğu yorum dahi yazmiyor resmen numara almak için bizi kurye gibi kullanıyor lar.baktiranlar bi zahmet yorum yazın kisa wadeli uzun wadeli dediklerinden ne çıktı.
Ben en son baktirdigimda ufak tefek gelişme leri bilmiş ti onun haricinde enerji si güzel biri.

An
Ümraniye Didem piyasada yok.
Elmira ya artik fal baktiran yok.
Cezminin eski performans i olmadığı yazılıyor.
Buragin da adi pek geçmiyor ben ondan memnun kalmamistim pek dediği hersey tersi sekilde olmuş tu.
lıys
Ümraniye Didem piyasada yok.
Elmira ya artik fal baktiran yok.
Cezminin eski performans i olmadığı yazılıyor.
Buragin da adi pek geçmiyor ben ondan memnun kalmamistim pek dediği hersey tersi sekilde olmuş tu.
anlayacagın elle tutulur kımse yok fal bakan anlık

Sevinç hanım nerde bakiyor acaba fali ciktimi size ?
sevinç abla çok değişik bi kadın.. en son bana 1 vade dedi.. söylediği şey aynı gün oldu..bi arkadasıma geçmiş ile ilgili kimsenin bilmediği seyleri söyledi.. romen bi kadın kahve bahane iskambille bakıo .. evinde bakıo 40 liraya evi ümraniye yavuztürk te.. tlf da filan bakmıo canım

sevinç abla çok değişik bi kadın.. en son bana 1 vade dedi.. söylediği şey aynı gün oldu..bi arkadasıma geçmiş ile ilgili kimsenin bilmediği seyleri söyledi.. romen bi kadın kahve bahane iskambille bakıo .. evinde bakıo 40 liraya evi ümraniye yavuztürk te.. tlf da filan bakmıo canım
Canım numarasi varsa sende alabilir miyim randevumu almak gerekiyor acaba gitmeden önce.

Back
X