valla evde mi diye bi yoklasan iyi olurCanım numarasi varsa sende alabilir miyim randevumu almak gerekiyor acaba gitmeden önce.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla evde mi diye bi yoklasan iyi olurCanım numarasi varsa sende alabilir miyim randevumu almak gerekiyor acaba gitmeden önce.
Eki Görüntüle 1329038 Giden var mı ya çok sıkıntıdayım tam bu son diyorum yeni birini buluyorum iyi biri hiç mi yok yine kafam karıştı yhaa
Kızlar yok mu yeni falcılar, hep aynı isimler dönüp duruyor![]()
kızlar eski falcılarımın yarısı hayatımı bildiği için baktırmak saçma oluyor diğer yarısıyla da bağlarım koptu. bu ara çok deneme yaptım hepsi hüsran. çok detaylı araştırma yaptım. şu an en ünlülerinden biri Ataköy'deki Sentinus Cafedeki Zekiye Hanımmış. çok da pahalı ve sıra bulmanın sıkıntı olacağı birine benziyor ama denemek istiyorum. eğer daha evel gideniniz varsa yazabilir mi bir de kadıköydeki katina cafedekiler çok iyiymiş diye duydum. medyum keto da zamanında oradan çıkmış. ora hakkında da bilgisi olan var mı
Sana msj yazıyorum özelden bakarmısıncanım gidersen yazar mısın nasıl biri olduğunu. bu ara tanınmış tanınmamış herkese gittim biri toz pembe diğeri karalar bağlıyor neye inanacağımı şaşırdım hem iş hem hayat konusunda karmakarışık oldum
Bakırköy'de Dershaneler sokağında Tutku diye birisi var ben 1-2 aydır ona gıdıyorum ve söylediği şeyleri canlı canlı yaşar oldum şu an çok memnunum.Sorma yaa.. :)
kızlar eski falcılarımın yarısı hayatımı bildiği için baktırmak saçma oluyor diğer yarısıyla da bağlarım koptu. bu ara çok deneme yaptım hepsi hüsran. çok detaylı araştırma yaptım. şu an en ünlülerinden biri Ataköy'deki Sentinus Cafedeki Zekiye Hanımmış. çok da pahalı ve sıra bulmanın sıkıntı olacağı birine benziyor ama denemek istiyorum. eğer daha evel gideniniz varsa yazabilir mi bir de kadıköydeki katina cafedekiler çok iyiymiş diye duydum. medyum keto da zamanında oradan çıkmış. ora hakkında da bilgisi olan var mı
Canim ben aradim o cafeyi Zekiye hanim 40 tl mis bütün falcilarin fiyatları aynı imis.kızlar eski falcılarımın yarısı hayatımı bildiği için baktırmak saçma oluyor diğer yarısıyla da bağlarım koptu. bu ara çok deneme yaptım hepsi hüsran. çok detaylı araştırma yaptım. şu an en ünlülerinden biri Ataköy'deki Sentinus Cafedeki Zekiye Hanımmış. çok da pahalı ve sıra bulmanın sıkıntı olacağı birine benziyor ama denemek istiyorum. eğer daha evel gideniniz varsa yazabilir mi bir de kadıköydeki katina cafedekiler çok iyiymiş diye duydum. medyum keto da zamanında oradan çıkmış. ora hakkında da bilgisi olan var mı
Valla canım ya, dediğim gibi ben çok memnun kalmadım kendisinden ama tabiki başkasına göre iyi olbılır saygı duymak gerek sitede önerilen çok falcı var açıkcası ama ben bır kişiden memnun kaldım sadece diğerleri çok sıradan hiç bir farklılığı yok bana göre.yani internetteki detaylara yazılanlara falan baktım. bi de onedio sitesinde bile o kadın 1.sırada yazılı olunca, pahalı ve sıra bulmanın zor olduğu ama paranın da sonuna kadar değeceği biri olduğunu düşünmüştüm. ama sıradan biri desenize :/
Bakırköy'de Dershaneler sokağında Tutku diye birisi var ben 1-2 aydır ona gıdıyorum ve söylediği şeyleri canlı canlı yaşar oldum şu an çok memnunum.
kimdir necidir bu bakırköydeki tutku ?
aldı başını gidiyor tutku ?
Kesinlikle reklam yapiyolar inanmayin.kimdir necidir bu bakırköydeki tutku ?
aldı başını gidiyor tutku ?