Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurtulus nerde ve ucreti ne kadar acaba ?Kızlar kurtulusa baktırdıgımı sölemiştim burda reklam yapmıcamıda eskiler bilir ama hakkını vermek için yazıorum aralık 8-18 arası arıycak demiş bugün 9 u aradı bilginize..
Kesinlikle reklam yapiyolar inanmayin.
Ben gittim Sevinç Hanıma banada Balat ta oturduğunu söylemişti.Boş bir kadın değildir fakat 5 olay görüyorsa 2 tanesini söyler laf kalabalığı yapar.Sık gidersenizde atıp tutar. Dengesiz bir kadın.Canım numarasi varsa sende alabilir miyim randevumu almak gerekiyor acaba gitmeden önce.
Kurtulus nerde ve ucreti ne kadar acaba ?
Bende inanmadım yaa banada reklam gibi gldi çünküüKesinlikle reklam yapiyolar inanmayin.
Dedikleri cikmadimi acaba size umraniyedeydi ama benim gittigim olucak bunlar dedi iddali konustu amaBen gittim Sevinç Hanıma banada Balat ta oturduğunu söylemişti.Boş bir kadın değildir fakat 5 olay görüyorsa 2 tanesini söyler laf kalabalığı yapar.Sık gidersenizde atıp tutar. Dengesiz bir kadın.
cezmiyi uzun yıllardır kaybettim bana yerini yada telefonunu yazarmısınızYok be uswind sorun değil benimki alışkanlık yada bağımlılık,artık ne derseniz..Zırta pırta fal baktîrırım ben.
inşallah canım.Cezmi'de 150 tl Şebnem gibi.Cezmi çok eski ,yılların falcısı.Senelerdir adını bildiğim ama şimdi baktırmamın kîsmet olduğu falcı.Hiç kafe geçmişi yok Cezmi'nin,ezelinden òzel fal bakar.Verdiği tarihi bekliyorum ,bakalım..
bana cezminin telefonunu özelden yazarmısınızbende alabilirmiyim cezminin numarasını ???
banada cezminin numarasını özelden yazarmısınızDedikleri cikmadimi acaba size umraniyedeydi ama benim gittigim olucak bunlar dedi iddali konustu ama
kadıköy katina kafedeki falcıların hepsini denedim. 3 tane falcı var medyum feza sultan,medyum ezel ve medyum tülay. en iyisi hangisi dersen ben medyum fezayı çok beğendim parmak ısırttırıyor valla :) kuzenim tülayı daha çok sevdi. ezel de iyiydi. ama dediğim gibi fezanın yeri ayrı. zaten cumartesi pazar kafede oturacak yer bulamıyorsun.reklam gibi oldu ama değil profilime bakarsanız anlarsınız zaten ben burda yardımcı olmak için yazıyorum :) daha başka soruların olursa özelden ya da burdan yazabilirsin :)kızlar eski falcılarımın yarısı hayatımı bildiği için baktırmak saçma oluyor diğer yarısıyla da bağlarım koptu. bu ara çok deneme yaptım hepsi hüsran. çok detaylı araştırma yaptım. şu an en ünlülerinden biri Ataköy'deki Sentinus Cafedeki Zekiye Hanımmış. çok da pahalı ve sıra bulmanın sıkıntı olacağı birine benziyor ama denemek istiyorum. eğer daha evel gideniniz varsa yazabilir mi bir de kadıköydeki katina cafedekiler çok iyiymiş diye duydum. medyum keto da zamanında oradan çıkmış. ora hakkında da bilgisi olan var mı
Ooo her yazilana inanma çoğu falci kendi reklamı ni yaptırıyor.yani internetteki detaylara yazılanlara falan baktım. bi de onedio sitesinde bile o kadın 1.sırada yazılı olunca, pahalı ve sıra bulmanın zor olduğu ama paranın da sonuna kadar değeceği biri olduğunu düşünmüştüm. ama sıradan biri desenize :/
sevinç hnm yııllardır ümraniyedemiş cnm.. bence seninki baska sevinçBen gittim Sevinç Hanıma banada Balat ta oturduğunu söylemişti.Boş bir kadın değildir fakat 5 olay görüyorsa 2 tanesini söyler laf kalabalığı yapar.Sık gidersenizde atıp tutar. Dengesiz bir kadın.
Alcanzr nerelerde bilen var mı , yakın zamanda hiç foruma giriş yapmamış ....Yok be uswind sorun değil benimki alışkanlık yada bağımlılık,artık ne derseniz..Zırta pırta fal baktîrırım ben.
inşallah canım.Cezmi'de 150 tl Şebnem gibi.Cezmi çok eski ,yılların falcısı.Senelerdir adını bildiğim ama şimdi baktırmamın kîsmet olduğu falcı.Hiç kafe geçmişi yok Cezmi'nin,ezelinden òzel fal bakar.Verdiği tarihi bekliyorum ,bakalım..
Alcanzr nerelerde bilen var mı , yakın zamanda hiç foruma giriş yapmamış ....
. Tabi ki söylerim haftasonu düşünüyorum ama şimdi de kafam şu katine cafeye gitti adam akıllı yer olsa keşke cidden iyi birini istiyorum :))canım gidersen yazar mısın nasıl biri olduğunu. bu ara tanınmış tanınmamış herkese gittim biri toz pembe diğeri karalar bağlıyor neye inanacağımı şaşırdım hem iş hem hayat konusunda karmakarışık oldum