İstanbul'da Fal - Falcılar

Aynı şey benm basımada geldı ciğdem için aradım ıkı kere!!alamayız dedıler dedım ben calısıyorum 6 da orda olabılıım o saatten sonra ne andac a ne cıgdeme yer bulabılırsınız hftasonu gelin dedıler!! Hvesım kactı resmen ya arkadasım anlamadıgım su hep aynı musterıler gıdıyor galıba bır devırdaim var orada bırakın da yenı ınsanlarda baktırabılsın yda cafe sahıplerı bu konuda bır cozüm uretsın boyle sacmalık gormedım . .!

Andaç için sabah 10dan itibaren sıra oluşmaya başlıyo, bakmaya 13.00te başlıyo, ordan hesap et artık :) Bence sen haftaiçi çalışıyorsan eğer, Pazar gününü dene Andaç için. Çiğdem'i bilmiyorum, ben gidince Andaç ve Halil'e baktırıyorum.

Merak eden arkadaşlar için;Cezmi'ye fal baktırdım,çokta memnun kaldım.Yüzyüze bakım almıyor sadece telefonda bakıyor.Çok pozitif bir enerjisi var.Ben iyiki baktırmışım diyorum sonuç olarak ,umarım Cezmi hayat boyu iletişimimin daim olacağı son rehberim olur.
bnada cezmini numarasını yazarmısınız lütfen

Kaave falı daha iyi valla hemde ücretsiz daha mutlu etmeye başladı :)) ne varsa halim o çıksın falım delirmeye başladım galiba

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 87
  • image.webp
    image.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 74
  • image.webp
    image.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 90
Andaç'ı ben de merak ediyorum ama ilk gittiğimde çok sıra vardı alamaz dediler. İkincisinde önceden arayayım dedim, izindeydi. Üçüncüde de aradım haftasonu gelin haftaiçi akşam çok yoğun oluyor dediler. Bu ne yoğunluk ya :KK43:
Ben bu sali baktirdim onumde 5 kisi vardi2 saat gibi bir zamasonrabana sira geldi telefonlarandevu vermiyolarmis 13.30 da ordaydim 4.00 de ciktim.

Bu arada söylemek istedim, Kumru Cafe'deki Kevser'in bana söylediklerinden tutanlar oldu, işe başlayacağım zamanı, merak ettiğim kişiyle görüşeceğimi falan gibi, bilginize ;)

Şu cafe 46 nalan baktıran başka birileri var mı ?

40 tl de çokmuş , emin olamadım ya memnun kalmazsamm :110:

Yaklasık 30 falcı gezmis biri olarak :))) en iyi üç falcım isim veren verdikleri tarih tutan herşeyi eksiksiz bilen bakırköyde cafe46 nalan hanım.. cafelaf andaç... cafefincan nuray bu üçü efsanedir... Nalan ablanın verdigi tarihlerde günü gününe yaşadım olayları sevdigimin beni terkettigini ismini soyadını patpat söledi :) andaçında verdigi tarihi beklıorm o da isim verio gerçekten cok cok iyi falcılar bunlar melekler kahvesinde de kadir ve umut iyidir iyi :KK66:
Cafe 46 nalan nerde ki? Tlf da bakar mi birde

arap melahatın numarasını bilen varsa yazabilir mi lüütfeen şu kurtuluş son duraktaki olan??

Back
X