İstanbul'da Fal - Falcılar

Okadar zamandır orayı bılırım senaya baktırmıslıgım olmuştur suan begenmıyorum tabıkı Nuray ordamıkı bır ara Adana'ya gıtmıştı
Yaklasık 30 falcı gezmis biri olarak :))) en iyi üç falcım isim veren verdikleri tarih tutan herşeyi eksiksiz bilen bakırköyde cafe46 nalan hanım.. cafelaf andaç... cafefincan nuray bu üçü efsanedir... Nalan ablanın verdigi tarihlerde günü gününe yaşadım olayları sevdigimin beni terkettigini ismini soyadını patpat söledi :) andaçında verdigi tarihi beklıorm o da isim verio gerçekten cok cok iyi falcılar bunlar melekler kahvesinde de kadir ve umut iyidir iyi :KK66: [/QUOBurayı

cafe 46 nalan a baktırdım ben..cok yuzeysel bır fal esas oglanın burcunu bıle bana sordu cok hızlı ezberlemıs gbı konusuyor..bu cocuk sana asık dedı bız 1 hfta ıcınde cıddı koptuk sonuc malum..cok onmlı dııl de 40 tl lık asla fal degıl arkadaslara duyurulur..bakırkoydekı falcılarrr coook yetersız ya..cıgdem ıyıydı bnde onda saatlerce sıra ınsanın hvesı kacıyo gıdesı gelmıyor.. fıncan da kım var ben eskıden melıs ı blırdım sımdı kım ıyı bakıyor fıncan cafede

Andaç'ı ben de merak ediyorum ama ilk gittiğimde çok sıra vardı alamaz dediler. İkincisinde önceden arayayım dedim, izindeydi. Üçüncüde de aradım haftasonu gelin haftaiçi akşam çok yoğun oluyor dediler. Bu ne yoğunluk ya :(

Andaç'ı ben de merak ediyorum ama ilk gittiğimde çok sıra vardı alamaz dediler. İkincisinde önceden arayayım dedim, izindeydi. Üçüncüde de aradım haftasonu gelin haftaiçi akşam çok yoğun oluyor dediler. Bu ne yoğunluk ya :KK43:

Aynı şey benm basımada geldı ciğdem için aradım ıkı kere!!alamayız dedıler dedım ben calısıyorum 6 da orda olabılıım o saatten sonra ne andac a ne cıgdeme yer bulabılırsınız hftasonu gelin dedıler!! Hvesım kactı resmen ya arkadasım anlamadıgım su hep aynı musterıler gıdıyor galıba bır devırdaim var orada bırakın da yenı ınsanlarda baktırabılsın yda cafe sahıplerı bu konuda bır cozüm uretsın boyle sacmalık gormedım . .!

Andaca gecen sene baktirmistim anlik yorumlari guzeldi ama gelecek cikmamisti bana yigitin fali cikti mi peki
Ya isde andac bana bisi dedi bi olayla ilgili 1-2 hafta sure vermisdi olucak diye 2 gun oadan dedigi sey oldu ama karar vermeiyorum bu dedigi sey omuydu diye ayrica bekledigim onemli bisi var 1 hafta 10 gun icinde olucak dedi ama hep olumluydu 1 tane bile olumsuz bisi demedi o yuzden yigite baktirmak istedim tekrar. Gecen yil baktirmisdim 1-2 haftalik yakin yakin gelecegi biliyor ama uzun sureli bir sure vermisdi onlar cikmadi .zaten yigite ulasamadim bugun baktiramicam sanirim

cafe 46 nalan a baktırdım ben..cok yuzeysel bır fal esas oglanın burcunu bıle bana sordu cok hızlı ezberlemıs gbı konusuyor..bu cocuk sana asık dedı bız 1 hfta ıcınde cıddı koptuk sonuc malum..cok onmlı dııl de 40 tl lık asla fal degıl arkadaslara duyurulur..bakırkoydekı falcılarrr coook yetersız ya..cıgdem ıyıydı bnde onda saatlerce sıra ınsanın hvesı kacıyo gıdesı gelmıyor.. fıncan da kım var ben eskıden melıs ı blırdım sımdı kım ıyı bakıyor fıncan cafede

Nalanın hızlı fal bakmasının sebebı uc harflısının olması bence cunku fıncana bakmıo:))) senden elektrık almamıs olabılır bız dört kız gıttık herseyı pat pat söyledı sok olduk cıktık verdıgı tarıh tuttu arkadasımada banada eskı sevgılımz yazdı sanırım senden yeterlı enerjıyı alamadı:) cunku negatf elektrk aldıklarıma cok net göremıorm demıstı bız 4 kıZ ıkı de erkek arkadasıma baktı erkek arkadasımın eskı cıktıgının ukraynada oldugunu bıle bıldı ısmı swetlana onu bldı maddı olarak yemş senı dedı

Son düzenleme:
Ya isde andac bana bisi dedi bi olayla ilgili 1-2 hafta sure vermisdi olucak diye 2 gun oadan dedigi sey oldu ama karar vermeiyorum bu dedigi sey omuydu diye ayrica bekledigim onemli bisi var 1 hafta 10 gun icinde olucak dedi ama hep olumluydu 1 tane bile olumsuz bisi demedi o yuzden yigite baktirmak istedim tekrar. Gecen yil baktirmisdim 1-2 haftalik yakin yakin gelecegi biliyor ama uzun sureli bir sure vermisdi onlar cikmadi .zaten yigite ulasamadim bugun baktiramicam sanirim
Yigitin bir kac dedigi cikti banada evet bildi yani ama gerisine var daha andac ani duygulari cok guzel yorumlamisti ama malesef uzun donemkiler cikmadi banada

Andaç bende de anlıkta iyiydi, gelecek için henüz bir şey diyemiyorum zaman gösterecek artık, paylaşırım da burda mutlaka. Ama olumlu, toz pembe tablo çiziyo diye düşünme bence, bende olumsuz olan şeyleri de söyledi.

Back
X