Aaa yok ya ben beğenmedim. Fal bakmayan adamla işim olmaz. Terapiyi ben falda da yapıyorum kendime :)
Kurtuluş.. Iııh ıhhh :)
O evleneceksin diyenleri zaten hiç sorma. :) Haklısın. :)Bir sey diyemicem :) o bana temuzda evlencen yuzugun soyle olcak dugunun burda olcak diyen falcilarida gorduk adam simdi evlilik hazirligi yapiyo :) enazindan bu seni birakicak demisti 8 ay oncesinden isimize gelene inaniyoruz onu anladim ben :) simdilik bunla devam saha iyi oneriler varsa alabilirim :) haftada 1 fal kotasi koydum :)))
Ya Didem inanılmaz şeyler bildi. Ne biliyim hani anlık cidden çok iyiydi. Kendisini enerjisi de çok iyi.SELAM DİDEM LE İLGİLİ YORUM YAPABİLİRMİSİNİZ VERDİĞİ TARİH TUTAN VARMI YA
didemin bana dediği tarihe 2 hafta var olması mümkün mü belki yarı yarıya eğer olursa yazarım başka baktıran varsa yorum atsın lütfen evet detay verdi onda sıkıntı yok
Yaaa gerçekten miii :) oluyor yani öyle mi3 5 gün oynadığını kendimden iyi biliyorum canım tarihler oynayabiliyor didem hanimda. Ama söyledikleri dolaylı yoldanda olsa çıkar. anda ve karşı tarafın düşüncelerini çok iyi bilir ben enerjisini seviyorum olur yada olmazsa yaz lütfen
O evleneceksin diyenleri zaten hiç sorma. :) Haklısın. :)
haftada 1 mi :) ehe iyiymiş ya :)
canım bu metin ve göker nerede fal bakıyorValla falcılardan yana şanssız bedevi benim arkla metini duyduk taksim göker beni bılemedi kıza eski sewg ile ewleneceksin dedi ewlendi nişantaşı fulyaya gidelim dedim kıza hayatına m,e harfleri olan biri girecek dedi ki girdi bunlar bir beni bilemiyo soğudum artık bende ki şanssızlık mıdır anlamadım
merhaba bahsettiğin kişi damlalar cafe sevinç mi taksimdeydi önceden şimdi neredeSorma yaa Didem iyiydi.. Yiğit de iyi .. ama bi kişiye çok sık fal baktırmamak lazım..
Ben yine bi sevinç ablaya gideyim bari :)
bir de şu princess in yazdıgı kim acaba ?
çiğdem nerede?Rojdacnn Çiğdem benim baktırdığım ise memnun kalırsın. Yeni baktırdım dediği şey çıktı malesef.sen baktırırsan yorumunu bekliyorum .yaz ltfn.ona göre tekrar aricam :)
Ben telefonla ulaşıyorm.çiğdem nerede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?