İstanbul'da Fal - Falcılar

Aaa yok ya ben beğenmedim. Fal bakmayan adamla işim olmaz. Terapiyi ben falda da yapıyorum kendime :)
Kurtuluş.. Iııh ıhhh :)

Bir sey diyemicem :) o bana temuzda evlencen yuzugun soyle olcak dugunun burda olcak diyen falcilarida gorduk adam simdi evlilik hazirligi yapiyo :) enazindan bu seni birakicak demisti 8 ay oncesinden isimize gelene inaniyoruz onu anladim ben :) simdilik bunla devam saha iyi oneriler varsa alabilirim :) haftada 1 fal kotasi koydum :)))

O evleneceksin diyenleri zaten hiç sorma. :) Haklısın. :)
haftada 1 mi :) ehe iyiymiş ya :)

didemin bana dediği tarihe 2 hafta var olması mümkün mü belki yarı yarıya eğer olursa yazarım başka baktıran varsa yorum atsın lütfen evet detay verdi onda sıkıntı yok

didemin bana dediği tarihe 2 hafta var olması mümkün mü belki yarı yarıya eğer olursa yazarım başka baktıran varsa yorum atsın lütfen evet detay verdi onda sıkıntı yok

3 5 gün oynadığını kendimden iyi biliyorum canım tarihler oynayabiliyor didem hanimda. Ama söyledikleri dolaylı yoldanda olsa çıkar. anda ve karşı tarafın düşüncelerini çok iyi bilir ben enerjisini seviyorum olur yada olmazsa yaz lütfen

Yaaa gerçekten miii :) oluyor yani öyle mi
Bak sevindim şimdi :)

O evleneceksin diyenleri zaten hiç sorma. :) Haklısın. :)
haftada 1 mi :) ehe iyiymiş ya :)

Onlara kalsa 5 dugun yapmistim simdiye :) ya zaten kimsye yukardan vahi inmiyo biraz tutarli olsun enerjisi iyi gelsin yeter bana :) onu bile bulamiyoruz

Valla falcılardan yana şanssız bedevi benim arkla metini duyduk taksim göker beni bılemedi kıza eski sewg ile ewleneceksin dedi ewlendi nişantaşı fulyaya gidelim dedim kıza hayatına m,e harfleri olan biri girecek dedi ki girdi bunlar bir beni bilemiyo soğudum artık bende ki şanssızlık mıdır anlamadım

KIZLAR BENDE DİDEME FAL BAKTIRDIM ENERJİSİ CİDDEN ÇOK İYİ ÇOK TATLI BİR KADIN SUANI İYİ BİLDİ BAKALIM 5 GÜNÜM KALDI ARİCAK DEDİ ARARSA BURDANDA YAZICAM HİÇ SANMYORUM BEN ÇÜNKÜ BİDE HAZİRAN 20 DE BEKLEDİĞİM BİŞE VAR ODA ÇIKARSA ONU BULUP ÖPÜCEM:)AYRICA CAFE LAF ÇİĞDEM ÇOK İYİYMİŞ YARIN ONDAYM BAKALIM OKADAR İYİMİ CİDDEN..GEÇEN YETERE GİTTİM TAKSİMDE HİÇ FOSSS:)AMA MANDALDA EDİ VE DEJA VUYDU SANIRIM BAKIRKÖYDE MURAT ÇOK İYİYDİ GERÇEKTEN BAKALIM TARİHLERİ BELKİORUM ONLARDA HAZİRAN DEDİ BİRİ HAZİRANN 19 U DİERİ 2. HAFTASI DEDİ ZATEN AYNI ŞEY AMA İKİSİDE İYİ GERÇEKTEN DENEYİN DERİM BİR ARA CANSU DEMİŞTİM ONDAN VAZGEÇTİM ÇÜNKÜ BİRTEK İLK GİTTİĞİMDE DEDİĞİ ÇIKTI DİĞER GİTTİĞİMDE SÖYLEDİĞİ NERDEYSE 3 HAFTA OYNADI:)GERCİ DEDİĞİ GÜNDE YANİ CUMARTESİ DEDİĞİ SATTLERDE OLDU AMA İŞTE BEN SABIRSIZIM BANA BU HAFTA DİOSA O HAFTA OLSUN İSTİORUM AMA CANSUDA HERŞEYİ BİLMİŞTİ GERÇEKTEN NEYSE ŞİMDLİK FAL DEEYİMLERİM BUNLAR YARIN GİDERSEM ÇİĞDEMİ YAZARIMM

canım bu metin ve göker nerede fal bakıyor

arkadaşlar damlalar cafede sevinç vardı o nerede biliyor musunuz? bir de damlalar cafede nur var.... biliyorumusunz bunları bi,r de damlalar cafe tuğba

Serap diye bir bayana fal baktırdım .

Daha önce baktıran var ise yorum alabilirmiyim .
Aman aman birşey söylemedi bana da

Yiğit Didem gibi değildi de

Rojdacnn Çiğdem benim baktırdığım ise memnun kalırsın. Yeni baktırdım dediği şey çıktı malesef.sen baktırırsan yorumunu bekliyorum .yaz ltfn.ona göre tekrar aricam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…