Bendefal baktırmayı çok severim :) ama sürekli en az ayda 1 kere gidip fal baktırdığım ve enerjimin çok iyi tuttuğu tek kişi kuzey :) beşiktaş symbol cafede ama herzaman orda olmuyor onceden arayıp sormanız gerekir. Şimdi birde yiğiti denicem burda çok bahsetmişsiniz merak ettim bakalım .
Bendefal baktırmayı çok severim :) ama sürekli en az ayda 1 kere gidip fal baktırdığım ve enerjimin çok iyi tuttuğu tek kişi kuzey :) beşiktaş symbol cafede ama herzaman orda olmuyor onceden arayıp sormanız gerekir. Şimdi birde yiğiti denicem burda çok bahsetmişsiniz merak ettim bakalım .
eskiden melekler kahvesinde çalışan daha sonra beşiktaş symbolde olan can ordan ayrılmıştı bunu yazmıştım kendisine sordum numaramı yazabilirsin dedi ona ulaşmak isteyenler için numarası 05301096788
eskiden melekler kahvesinde çalışan daha sonra beşiktaş symbolde olan can ordan ayrılmıştı bunu yazmıştım kendisine sordum numaramı yazabilirsin dedi ona ulaşmak isteyenler için numarası 05301096788
Kusura bakma dün uyumuşum hemen no yolluyorumtelefon no lürfen
Ben cafede baktırmadım arkadaşlar öyle Yazmış ama belki eskiden çalışıyordur hiç bilmiyorum.Telefon ile bakıyor mu Çiğdem ? Bilgi verirmisin canım biraz
Bende sordum bulursan bana da yaz canım :))çiğdem telde bakıyo muymuş
nasılmış
ne kadarmış ücrti
memnun kalanlar kimler...
bu şekilde sorularım var=D
BAkıyor :)çiğdem telde bakıyo muymuş
nasılmış
ne kadarmış ücrti
memnun kalanlar kimler...
bu şekilde sorularım var=D
melekler kahvesinde çalışan şahcihan ordan ayrılmış ve kendi kafesini açmıştı bunuda yazmıştım yeri taksimde ona ulaşmak isteyenler içi numarası 05383336354
Numarasını alabilirmiyim ?BAkıyor :)
100 tl.
Ben ve bi kişi sanırm sürekli gittiğini yazmış. Diğerlerini göremedim.
Memnunum da başka kişilere de dediği çıkarsa tavsiye edebileceklerimin arasına girecek. Dediği çıktı sonuçta ama bilemiyorm. Kafamda deli sorular :)
Atıyorum özelden.Numarasını alabilirmiyim ?
Atıyorum özelden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?