İstanbul'da Fal - Falcılar

Slm kesira sirel e fal attım katina hiç bir alakası yok yaşadıklarımla şu an bile fiyasko geçmiş desen zaten cevabı soruda saklı:) bu ne ya berbattı iade istedim pişman oldum resmen

eskiden melekler kahvesinde çalışan daha sonra beşiktaş symbolde olan can ordan ayrılmıştı bunu yazmıştım kendisine sordum numaramı yazabilirsin dedi ona ulaşmak isteyenler için numarası 05301096788

melekler kahvesinde çalışan şahcihan ordan ayrılmış ve kendi kafesini açmıştı bunuda yazmıştım yeri taksimde ona ulaşmak isteyenler içi numarası 05383336354

Telefon ile bakıyor mu Çiğdem ? Bilgi verirmisin canım biraz
Ben cafede baktırmadım arkadaşlar öyle Yazmış ama belki eskiden çalışıyordur hiç bilmiyorum.
Bilen bilir ben çok Kişiyi de beğenmem :)) fal kurdu oldum az çok. Fakat Çiğdemin olmasını çok çok bulduğum şeyi olacak diye söylemesi ve 1 haftada çıkması etkiledi beni

çiğdem telde bakıyo muymuş
nasılmış
ne kadarmış ücrti
memnun kalanlar kimler...
bu şekilde sorularım var=D

Aslında falnbaktırmak sıkıyor beni günaha giriyrm ama güzel şeyler duymakmistyrm..namaz kıl duanet fal baktır çelişki...:/

çiğdem telde bakıyo muymuş
nasılmış
ne kadarmış ücrti
memnun kalanlar kimler...
bu şekilde sorularım var=D
BAkıyor :)
100 tl.
Ben ve bi kişi sanırm sürekli gittiğini yazmış. Diğerlerini göremedim.
Memnunum da başka kişilere de dediği çıkarsa tavsiye edebileceklerimin arasına girecek. Dediği çıktı sonuçta ama bilemiyorm. Kafamda deli sorular :)

melekler kahvesinde çalışan şahcihan ordan ayrılmış ve kendi kafesini açmıştı bunuda yazmıştım yeri taksimde ona ulaşmak isteyenler içi numarası 05383336354

Üyelerimizde zeka sorunu yok bir kez daha numarayı paylaşırsanız reklam olarak algılanır ve üyeliğiniz son bulur.

Numarasını alabilirmiyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…