Bence burada çok ovuyorlar ama yigite bende tlfda baktirdim hiçbiri çıkmadı.......sadece reklammmSanırım yiğit bugun gününde degildi
Yok o değil canım.Odakulenin yan sokağında Cafe Milano da.Eskiden Taksim deydi sonra bakırköye geçti.Şimdi taksim de yine cafe milano daCanım bu toprak symbol cafede çalışan Toprakmı? cok zayıf gözleri sürmeli saçları rastalı değişik bir tip olan.
Kime baktırsak reklam oluyor zaten :)))Ya Allah askiniza. Yigite baktiranlarin mesajlarini bi okur musunuz. Reklam reklam reklam. Baska bildiginiz laf yok. Bunca insan neyin reklamini yapacak ya. Ayrica desek ki yigite ya da ne biliiim digerlerine, yigit benim param yok olunca vereyim desek hangisi bakar Allah askiniza soyleyin. Kimin reklamini neyin reklamini yapabiliriz ki? Ezberlemissiniz isinize gelmeyince reklam. Cikmamis olabilir. Bana dedigi seylerden de cikmayan oldu. Kim bunlar senin benim gibi insan dimi. Illet oluyorum artik boyle reklam deyip insanlari karalayanlardan ya.
Bilemedi de gec. Reklam deme!!!
Evet arkadasım sana katılıyorum sonuna kadarKime baktırsak reklam oluyor zaten :)))
Iyiye iyi kötüye kötü fal bu altı üstü
Bunu idrak etmek lazım öncelikle
ya ilişkiler hep carpe diem modunda olmalıdır. Anın tadını çıkar gelecek için ümitlenme hayal kurma endişelere kapılma. O kişiyle son gününmüş gibi yaşa eğlen. Çünkü giden zaten gider gelecek olan zaten gelir. Gelene hoşgeldin demesini bildiğimiz gibi gidene eyvallah demesini öğrenmediğimiz sürece böyle falcılarda keramet arayıp duracağız sanırım :) neyse bari biraz dualara sığınalım. Umarım iyisi olur senin için de
sizde anda da mı kötüydü yoksa dediği mi çıkmadı sadece? hani bana anı bilen nadir kişilerdendir.Bence burada çok ovuyorlar ama yigite bende tlfda baktirdim hiçbiri çıkmadı.......sadece reklammm
benim de aşağı yukarı 1 ay var ama umudum yok adam faceten kız eklemeyi otomatiğe aldı resmenYiğitin dediklerinden bana çıkan oldu. Ama yine aynı şeyden bahsedeceğim :) asıl çıkması gerekeni bekliyorum 1 ay daha var.
benim de aşağı yukarı 1 ay var ama umudum yok adam faceten kız eklemeyi otomatiğe aldı resmen
bende baktırcam ama o çok beklediğim şey hakkında fos çıkmıştıYiğite baktırdım şimdi
Yine aynı şeyleri söyledi ve çok beğendim
Tutarsız değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?