Yuh diyorum o neymiş 150 tl :))))Çiğdem hanım ile görüştüm . Kimi övsek fiyat arttırıyor 150 tl dedi bana kafayı yemişler bunlar şaka gibi yaa ...
Yuh diyorum o neymiş 150 tl :))))
Ben 100 e baktrmıştım. Zam mı gelmiş ki acap :))Biz yapıyoruz bunları böyle hakketten
Toplanıp biz birbirimize bakalım en iyisi bu olacak:))Biz yapıyoruz bunları böyle hakketten
Toplanıp biz birbirimize bakalım en iyisi bu olacak:))
Su didemin nosunu bana da atar misiniz ? Kurtulusa baktirdigim falin ilk gelismesi cikti aricak demisti aradi ama gorusme demisti gelde görüşme :) acil baskasina da baktirip sormam gerek gorusursem yine mi ayrilik var ufff fal çıksa dert cikmasa dert :)
Ben 100 e baktrmıştım. Zam mı gelmiş ki acap :))
çiğdem cafe laf ta 35 e bakiyo yaa:) aynı çiğdemden bahsetmiyomuyuz??
Yok Değil sanırım. Çünkü cafe falcılarından pek hazetmiyorm ben. Bu Çiğdem 100 e bakıyo. 1 kez verdim Ücret.3 kez Aradım. Beleşci gibi :))) dediği şey olunca ee oldu diye aradm sonra ne yapayım diye aradm. Bugün baktıcam yine ayıp Olmasın. Suyunu çıkardım .çiğdem cafe laf ta 35 e bakiyo yaa:) aynı çiğdemden bahsetmiyomuyuz??
Ayrı kişiler evet :)Bu çiğdem ve didem farklı kişiler mi ? Çiğdem inkide olur Bu sitenin önerisine inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?