İstanbul'da Fal - Falcılar

Forumu uzun Zamamdır dışardan takip ediyorum 150 lira nedir arkadaşlar ya bi falcı hemen rağbet gördüğü an fiyatını yükseltiyo bizde iki şey bildiler diye hemen inanıyoruz çoğunun ztn üç harflileri var gecmiş ve mevcut an konusunda o Yüzden iyiler ama gelecek çoğunun fos çıkıyo,Çiğdemi hiç denemedim ama istediği Ücret çok fazla değmez kızlar
Ben en son geçen hafta Didem Hanım'a baktırdım tatlı bi kadın şuanı iyi bildi verdiği tarihe daha var o Yüzden net bişey diyemem çıkanlarda olmuş çıkmayanlarda

berna kurtuluş nerde

Kızlarrr haberim var size. Ben demiştim ya melekler kahvesi emreye gitti şuanlık dedikleri çıkmadı diye. Arkadaşlar birkaç tarih geç çıktı şuan emrenin dediği herşeyi yaşıyorum.
Ve yetere baktırdım çok olumlu konuştugu için inanmamıştım demiştim size de. Ama şuan onun dedikleri de çıktı hem de bugün çıktı bitanesi. Yeter de bana öyle drmişti zaten sen inanmıyosun istiyosun ama ihtimal vermiyosun ama olucak demişti. Koşa koşa geldim bilgilendirmeye sizi. Bence önce yetere değil de emreye gidin derim. Sonra emreden çıkıp yetere gidin. Zaten yeter için randevu gerekmiyo. Takdiklrtmiş olursunuz emrenin dediklerini. Bir de yeter aşırı olumlu, o yüzden insan inanamıyor. Evlenceniz falan bunlar çok erken cümleler. Daha çıkmaya başlamamıştık yani. neyse dün aradım emreye tekrar gitmek için , izinliymiş bugün bidaha arıcam bakalım izni ne zaman bitiyo. Ama şunu tekrar söyliyim yeter bana bir erkek ismi verdi ve bugün o isimde biriyle, tam da yeterin dediği niyetle geldi bana. Sen seçim yapıcaksın dedi ve şuan aynen dediği gibi karamsarım. Başka biri çıkacagını emre de demişti. Seçilen değil seçen ol demişti. bence emreye gidin.

Kızlar kurtuluşun yerini yurdunu bilen varsa bi yazabilir mi? :s

Bir de didemin nosunu bilen arkadaşlar yardımcı olur musunuz özelden?

Ben kurtuluştan pek memnun kalmamıştım bi kere baktırdım sadece dediği şey de çıkmamıştı ztn,üstelik hep enerji çakra üstüne konuşan biri pek tavsiye etmiyorum açıkcası

kızlar Bakırköy'de laf kafe mi Mandal mi sizce ? önerisi olan? yarın orda olucam vaktim de var bi bakayim diyorum kime gideyim

çiğdem cafe laf ta 35 e bakiyo yaa:) aynı çiğdemden bahsetmiyomuyuz??
Yok Değil sanırım. Çünkü cafe falcılarından pek hazetmiyorm ben. Bu Çiğdem 100 e bakıyo. 1 kez verdim Ücret.3 kez Aradım. Beleşci gibi :))) dediği şey olunca ee oldu diye aradm sonra ne yapayım diye aradm. Bugün baktıcam yine ayıp Olmasın. Suyunu çıkardım .

Bakırköy Mandal Cafede Ayten Hanımı size öneriyorum. Kahve ve tarot falına bakıyor ve dediklerini yaşadım. Şiddetle tavsiye ederim,gidin:)

kızlar bişey sorucam,taksimde ayşe diye bi kadın varmış,suya bakıyormuş falan,hiç giden var mı içinizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…