İstanbul'da Fal - Falcılar

IyaprakI arkadasimizin dediği cigdem kim acaba bilen var mi ? Biraz bahsedebilir mi

Roza kim canım ? Telefonu verirmisin rica etsem :)

Arkadaşlar ben bugün meleklerkahvesi emreye gittim tekrardan. Bu 3. gidişim oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum artık. Beni bikaçınız biliyodur artık her gittiğim falcıyı tek tek yazdım. Ama emrenin dedikleri çok isabetli. Tarihlerde kayma oluyor, bi müddet geç veya söylediğinden daha erken olabiliyor. Ona takılmıyorum artık. Bence gidin başka var mı böyle medyum gibi dedikleri isabet eden?

Yıldızname bakan birini biliyorum .
Benim gibi meraklı olan falcı falcı gezen var ise tavsiye ederim

Dedikleri isabetli mi canım? Çıkıyor mu?

Yıldızname fal değildir.
Evlilik,sağlık iş vs gibi durumların analizi yapılır . Falcılar gibi isminde a e olan insanla görüşmen var vs gibi bilgi gelmez .
Nasıl anlatayım canım şimdi
Araştır istersen

yıldızname derken yıldız haritası yorumunu mu kastediyosun (doğum haritası),
yoksa yıldızname mi? ikisi farklı şeyler.

Yıldızname nedemek biliyorum canım. Kendim de kendiöinkine baktım dhaa önce. Bir kişiye de baktırıdm aa o bana 7 ay sonra evlilik var demişti yıldıznameme bakıp. Bu gibi şeyler diyor mu çıkıyr mu bunun için sordum.

Amaaaan neyse bu yıldıznameok gereksiz. Uzun bir uğraş verip kendinizde bakabilirsiniz :)

Arkadaşlar uzun süredir fala tövbe etmişcesine kendimi tutanlardanım fakat bugünlerde inanılmaz ihtiyacım var. Şimdi son 10 15 sayfaya bir göz gezdirdim ve en çok yiğit,emre,yeter,çiğdem ( aklımda kalanlar) bahsedilmiş. kafam allak bullak oldu rica etsem burayı iyi takip eden biri özet halinde bana fikirlerini paylaşabilir mi ? bu arada yetere 2010-2011 yıllarında fal baktırmıştım.Hayatımda onun kadar pozitif konuşan bir falcı daha görmedim ama söylediklerinin hepsi fos çıkmıştı söyliyim :) kimi sorsam bana aşık yaptı adamları onun söyledikleri çıksa şimdiye evlenmiş 2 de çocuk yapmıştım :) :) ayrıca buranın eskileri bilir meşhur bir Burak vardı telefonla randevulaşıp cevahirde buluşmuştuk 6 aydır ayrı olduğum sevgilim hakkında unut sen bunu imkanı yok dönmez dedi aynı gün akşamına adam çıkıp geldi yetmedi ayaklarıma kapandı böyle de falımın ters psikolojisini yaşamıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…