aynı mesajı 3 kere yazdın ama anladık değil mi?kızlar bakırköy mandal cafede Ayten'i öneriyorum
50 tl ye boş sohbet etmeye gitmek istiyosan git:))hep olumsuz hepkızlar bişey sorucam,taksimde ayşe diye bi kadın varmış,suya bakıyormuş falan,hiç giden var mı içinizde?
Taksim Sarmaşık Cafedeki Ayşe mi? Ben Ayşenin kocası Hasan Bey'e baktırmıştım; onun söyledikleri çıkmıştı. Ayşeyi denemedim.50 tl ye boş sohbet etmeye gitmek istiyosan git:))hep olumsuz hep
Roza kim canım ? Telefonu verirmisin rica etsem :)Yaa şöyle söyliyim benimki ile ayriydik ve Ümitsizdim . Roza dedi bunun hayatnda birisi var ama seni sevyor onunla sadece unutmak icin k9nusuyor yakinda dönecek sana ama kafasi cok dolu parasal problemleri var dedi.ama merak etmw bariscaksiniz cok yakin dedi bugun cok sukur baristik
Yıldızname bakan birini biliyorum .
Benim gibi meraklı olan falcı falcı gezen var ise tavsiye ederim
Dedikleri isabetli mi canım? Çıkıyor mu?
normalde bakılır.yildiznameye tlffan bakabiliyorlarmi?
yıldızname derken yıldız haritası yorumunu mu kastediyosun (doğum haritası),Yıldızname fal değildir.
Evlilik,sağlık iş vs gibi durumların analizi yapılır . Falcılar gibi isminde a e olan insanla görüşmen var vs gibi bilgi gelmez .
Nasıl anlatayım canım şimdi
Araştır istersen
Hasan a ben baktırmadım ama Ayşe çok boşTaksim Sarmaşık Cafedeki Ayşe mi? Ben Ayşenin kocası Hasan Bey'e baktırmıştım; onun söyledikleri çıkmıştı. Ayşeyi denemedim.
yıldızname derken yıldız haritası yorumunu mu kastediyosun (doğum haritası),
yoksa yıldızname mi? ikisi farklı şeyler.
Yıldızname fal değildir.
Evlilik,sağlık iş vs gibi durumların analizi yapılır . Falcılar gibi isminde a e olan insanla görüşmen var vs gibi bilgi gelmez .
Nasıl anlatayım canım şimdi
Araştır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?