İstanbul'da Fal - Falcılar

inan kaç gündür msj atıp arıyorum ses çıkmadı .çok üstüne düşmekte istemiyorum .mesele para değil aptal yerine konulmak

inan kaç gündür msj atıp arıyorum ses çıkmadı .çok üstüne düşmekte istemiyorum .mesele para değil aptal yerine konulmak

Canim inan bende okadar geriliyordumki ilk başlarda sonradan tanıyınca anlıyorsun. Para göz olduğunu asla düşünmedim faldan sonra defalarca soru sorarım cevap verir banada cevap vermiş aksam üstü ama donüs yapmadı henüz. Musait olduğu an hemen dönüp bakıyor beklemek hele bu psikoloji ile zor oluyor ama mesajlara cevap veriyor yaz canim.

30 tane mesaj yazdım .1 tanesine bile dönmedi

Yok hayatım olmadı :)
Haziran. Sonunda yazıcam uzun uZun :)

benim olanlarda hep olumsuz soylenilenler oluyor enerjimizimi iyice düşürdük anlamıyorum valla. İnşallah haziran sonuna kadar güzel şeyler olur sendede canım benim.

Oncelikle herkese merhabalar. Melekler kahvesinde Erene cok gittim fakat benim icin bir iki sey gelecekle ilgili cikti sonrasi puffs onceyi ve o ani iyi biliyor. Emreye uc kez gittim ve dun26 haziranda yine baktirmak istedim emreye ama izindeydi saat 3:45 gibi Kadire baktirdim arkadasimla birlikte ama hic memnun kalmadik fos cikti.

Sahcihan beye baktirmak istiyorum. Nasil ulasabilirim kendisine bir yerde mi calisiyor ? Lutfen no vs varsa ozelden verin

Didemle iki gün mnce tanıştım. Ama senin dediğin gibi çirkin karakterli biri değil canım
ben biyerden duymuştum bu tarz insanlar bakım yapacakları kişileri seçiyolarmış. Bagdat caddesi serkan diye biri varmış mesela kapısına geliyomuş insanlar arkadaşına bakarım sen geri dön diyomuş bazılarına. Onlar da kendilerini negatif enerjilerden korumak zorundalar. Hepsinin bi hüddamı var. O hüddam seçiyor kişileri. Ben yaxdıgım anda bana döndü. Ki akşam misafirleri vardı. O beni aradı sonra ben döndüm yarım saat konuştuk bu perşembe akşamı. Ben olumsuz yorumları okuyunca baktırmıcaktım ama arkadaşım baktırıp memnun kalınca dayanamadım ve çok çarpıcı şeyler söyledi. Hakkını yiyemem. Paranı geri isteyebilirsin aslında. Demek ki bakmak istemiyor. Sen bilirsin ama yine de

Ben Didem'i severim enerjimde çok uyar bilen bilir ztn kendisine ulaşmak kimi zaman azaptır bazen sinirden bağırırım kendi kendime o derece yani ama her defasında geri dönüş yapar ve makul bi açıklama yapar fakat Sezar'ın Hakkı Sezar'a kızlar para yatırmış birini Günlerce bekletmesi mesajlarına cvp bile vermemesi hoş değil bu olmamış işte bakmak mı istemedi enerjisi mi tutmadı yoksa başka bişey mi bilemicem ama nolursa olsun bi açıklama yapmak zorunda forumda topu topu ele avuca gelcek 3-4 kişi var onlarda böyle yaparsa biz kime gitcez bilmem

Muhtemelen senin dediğin gibi bir durum da var ama...bu hüddam ona kötü enerji alacaksın gibi bir önhaber gönderiyorsa bile ona zorla bir iş de yaptırmıyordur...kendi hür iradesi var...davranışlarını kendi yönlendiriyor...telefonu açıp size bakamıyacağım , müsait olamıyorum diye cevap verse bile insan anlar bakmak istemediğini ama böyle telefonları açmayınca durum daha da kötü oluyor....

bakmak istememesine saygı duyarım ama açıp adam gibi söylemesinide bilmeli bakmıycaksa bakmıycağım demesi yeterli .arkadaşımı iftardan sahura kadar bakacağım diye oyalıyor kaç günden beri . yaptığı çokk ayıp.

Bence sen paranı geri iste bu saatten sonra baksa bile iyi bi fal çıkmaz bana göre baştan enerji koptu

Bence sen paranı geri iste bu saatten sonra baksa bile iyi bi fal çıkmaz bana göre baştan enerji koptu
ulaşabilsem istiycemde nerdeee. 30 mesaj attım bi geri dönüş yok. bu satten sonrada ulaşılmaz artık

Bence de. Paranı geri isteyince sana muhakkak döner diye düşünüyorum. Ama baktırma bence bu saatten sonra. Ya da onun sıcak kanlı samimi tavırlarını duyunca belki fikrin değişir. Senin bileceğin iş canım.

telefonu kapalı açık oluncada tele cvb vermyor ne mesajlar attım dönmedi

telefonu kapalı açık oluncada tele cvb vermyor ne mesajlar attım dönmedi
didem hiç bana böyle yapmadı,hatta aradı 1 saatlik boşluğu vardı hemen fala baktı, parayıda istemedi baktıktan sonra ben sordum nasıl ödeme yapacağımı falan ..ilginç olmuş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…