Adam gibi biri yok
Mesajlarımı oku kimlere baktırdığımı gör
Bir tane falım çıkmadı yazmadım daha buraya
Parana günah etme bence
inan kaç gündür msj atıp arıyorum ses çıkmadı .çok üstüne düşmekte istemiyorum .mesele para değil aptal yerine konulmakDo
Dideme ulaşmak zordur ama şaşırdım o fala bakmadan para almiyorki sırf musait olamayabilirim önce bakalım sonra yatirirsiniz der herzaman. Ben 20 gün bekledigimide bilirim ama hiç para yatırıp baktirmadigim olmadı msj atın illaki döner canım
inan kaç gündür msj atıp arıyorum ses çıkmadı .çok üstüne düşmekte istemiyorum .mesele para değil aptal yerine konulmak
30 tane mesaj yazdım .1 tanesine bile dönmediCanim inan bende okadar geriliyordumki ilk başlarda sonradan tanıyınca anlıyorsun. Para göz olduğunu asla düşünmedim faldan sonra defalarca soru sorarım cevap verir banada cevap vermiş aksam üstü ama donüs yapmadı henüz. Musait olduğu an hemen dönüp bakıyor beklemek hele bu psikoloji ile zor oluyor ama mesajlara cevap veriyor yaz canim.
Canim sende bi ara çok fal baktiriyordun olmadimi gelişme hiç
30 tane mesaj yazdım .1 tanesine bile dönmedi
Yok hayatım olmadı :)
Haziran. Sonunda yazıcam uzun uZun :)
Kızlar Didem savunucuları hiç kusura bakmasın bize yaptıklarını anlatmak istiyorum bana çarşamba söz verdi ve şu zamana kadar ses çıkmadı parasını yatırmış olmama rağmen . numarasını arkadaşıma vermiştim onuda pazar gününden cuma gününe kadar ekti . üstelik iftarla sahur arası arayacağını söyleyip uykusundan etti üstelik 6 geceden beri aynı durum. sahurda ararım durumu . Ayıp ,günah diye bir şey var yoğunsan bakmıycaksan adam gibi telefona cvb verip bakamayacağını söylersin.atılan mesajlara cevap vermesi 1 dakikasını bile almaz .bizde çalışan insanlarız yoğunluk nedir biliriz. 1 dakikalık bir görüşme yapamayacak kadar yoğunluk olamaz . çoook yoğunsada kimeye söz vermesin . ben şu saatten sonra şikayette bulunacağım .bu kadar şımartılması kesinlikle hata.kesinlikle hakettiğinden fazla değer verilmiş insanlara saygısı yok.
Muhtemelen senin dediğin gibi bir durum da var ama...bu hüddam ona kötü enerji alacaksın gibi bir önhaber gönderiyorsa bile ona zorla bir iş de yaptırmıyordur...kendi hür iradesi var...davranışlarını kendi yönlendiriyor...telefonu açıp size bakamıyacağım , müsait olamıyorum diye cevap verse bile insan anlar bakmak istemediğini ama böyle telefonları açmayınca durum daha da kötü oluyor....Didemle iki gün mnce tanıştım. Ama senin dediğin gibi çirkin karakterli biri değil canım
ben biyerden duymuştum bu tarz insanlar bakım yapacakları kişileri seçiyolarmış. Bagdat caddesi serkan diye biri varmış mesela kapısına geliyomuş insanlar arkadaşına bakarım sen geri dön diyomuş bazılarına. Onlar da kendilerini negatif enerjilerden korumak zorundalar. Hepsinin bi hüddamı var. O hüddam seçiyor kişileri. Ben yaxdıgım anda bana döndü. Ki akşam misafirleri vardı. O beni aradı sonra ben döndüm yarım saat konuştuk bu perşembe akşamı. Ben olumsuz yorumları okuyunca baktırmıcaktım ama arkadaşım baktırıp memnun kalınca dayanamadım ve çok çarpıcı şeyler söyledi. Hakkını yiyemem. Paranı geri isteyebilirsin aslında. Demek ki bakmak istemiyor. Sen bilirsin ama yine de
bakmak istememesine saygı duyarım ama açıp adam gibi söylemesinide bilmeli bakmıycaksa bakmıycağım demesi yeterli .arkadaşımı iftardan sahura kadar bakacağım diye oyalıyor kaç günden beri . yaptığı çokk ayıp.Didemle iki gün mnce tanıştım. Ama senin dediğin gibi çirkin karakterli biri değil canım
ben biyerden duymuştum bu tarz insanlar bakım yapacakları kişileri seçiyolarmış. Bagdat caddesi serkan diye biri varmış mesela kapısına geliyomuş insanlar arkadaşına bakarım sen geri dön diyomuş bazılarına. Onlar da kendilerini negatif enerjilerden korumak zorundalar. Hepsinin bi hüddamı var. O hüddam seçiyor kişileri. Ben yaxdıgım anda bana döndü. Ki akşam misafirleri vardı. O beni aradı sonra ben döndüm yarım saat konuştuk bu perşembe akşamı. Ben olumsuz yorumları okuyunca baktırmıcaktım ama arkadaşım baktırıp memnun kalınca dayanamadım ve çok çarpıcı şeyler söyledi. Hakkını yiyemem. Paranı geri isteyebilirsin aslında. Demek ki bakmak istemiyor. Sen bilirsin ama yine de
Bence sen paranı geri iste bu saatten sonra baksa bile iyi bi fal çıkmaz bana göre baştan enerji koptubakmak istememesine saygı duyarım ama açıp adam gibi söylemesinide bilmeli bakmıycaksa bakmıycağım demesi yeterli .arkadaşımı iftardan sahura kadar bakacağım diye oyalıyor kaç günden beri . yaptığı çokk ayıp.
ulaşabilsem istiycemde nerdeee. 30 mesaj attım bi geri dönüş yok. bu satten sonrada ulaşılmaz artıkBence sen paranı geri iste bu saatten sonra baksa bile iyi bi fal çıkmaz bana göre baştan enerji koptu
Bence sen paranı geri iste bu saatten sonra baksa bile iyi bi fal çıkmaz bana göre baştan enerji koptu
telefonu kapalı açık oluncada tele cvb vermyor ne mesajlar attım dönmediBence de. Paranı geri isteyince sana muhakkak döner diye düşünüyorum. Ama baktırma bence bu saatten sonra. Ya da onun sıcak kanlı samimi tavırlarını duyunca belki fikrin değişir. Senin bileceğin iş canım.
:) heycanla bekliyorum bakalım listede kimler varmışYok hayatım olmadı :)
Haziran. Sonunda yazıcam uzun uZun :)
didem hiç bana böyle yapmadı,hatta aradı 1 saatlik boşluğu vardı hemen fala baktı, parayıda istemedi baktıktan sonra ben sordum nasıl ödeme yapacağımı falan ..ilginç olmuş vallatelefonu kapalı açık oluncada tele cvb vermyor ne mesajlar attım dönmedi
telefonu kapalı açık oluncada tele cvb vermyor ne mesajlar attım dönmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?