İstanbul'da Fal - Falcılar

Eveet bugün yine fal baktırma günüm:) Gerçi hergün fal baktırma günüm de olabilir iyice tozutmuş durumdayım. Çiğdem'e gidicem yine. Bana enerjisi en uygun o gibi. Halil de iyiyidi gerçi hımm Şahcihan, Eren, Emre, Tuğba.... liste böyle uzar gider. Hep duyduklarımı duymak için para verip geleyim:))

şah cihan melekler kahvesindeyken ben gitmiştim hiçbir şey bilememişti. gelecek ile ilgili tüm söylediklerinin tersi çıkmıştı. biraz yıldızın tutmasına bağlı galiba.

aranızda emre ya da eren'e fal baktıran var mı? emre yıllık izindeymiş o yüzden gidip erene baktırıcam bugün. erenin gelecekle ilgili söyledikleri çıkıyo mu?

Emredense erene git canım emreye 4 kere gitmiş, erene 1 kere girmiş biri olarak ereni tavsiye ederim. Şahcihanınndedikleri hep çıktı canım benim de elektriğim tutmadı. Hatta memnuniyetsiz ayrıldım ama ne dese çıktı. Bir dr melekler kahvesinde yıllar önce çalışmış o. O anlıktır belki.

Memnun kalmana sevindim canım. Mutlu sona inşallah ulasiriz artık fal duyunca koşarak gideceğiz o duruma geldik.
Özel anlamda değilde devlete bağlı can sıkıcı bir haber gelecek dedi didem sabah o kagitla uyandım. Fala para yetistirmekten diğer ödemeler üstüste bindi. Can sıkıcı kağıtta gelmiş oldu. Birde asıl konular düzene girse. Varmı bu ara fal baktirip çıkan kızlar

Kızlar, patlayan haberim var.. En başta Didem'in söylediği ve diğer falcıların söylediği aynı işyerinde kalacaksın dedikleri konum patladı.. Gün itibari ile sona gelmiş bulunuyorum. Kararımda onaylanırsa falcıların dediği şey çıkmamış oluyor. Selena 3 vakite kadar işyerinden çıkmadan bir yere başvuru yapacaksın 2 görüşmede alınacaksın ama bir yerin kesin olmadığı sürece oradan çıkış yapmayacaksın demişti. Ama kesin hiçbir yerim şu an yok. Didem ısrarla orada kalacaksın diyordu en son. Ama olmadı.. Artık diğer bir önemli konumunda bende hiçbir hükmü kalmadı maalesef.. Olmayacak yani. Olmayacak..

Üzülme cnm belki de bu hayırlıdır senin için.. Belki daha iyi bir iş çıkar karşına

Aynı şekilde bende Çiğdem den elektrik alamıyorum ve dediği herşey birbir çıktı.sıralamasıyla. :)

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. İnşallah yeni olacak işin daha bereketli iyi olur. En iyisini yine Allah bilir inşallah diğer beklediğin konular istediğin gibi gelişir

Üzülme cnm belki de bu hayırlıdır senin için.. Belki daha iyi bir iş çıkar karşına
Iyi olacagini biliyorum tatlim aslinda ama. Hani vardir ya kotulerin seni sindirenlerin mevcut yerinde kalmasi ama hak eden insanlarin hep bi sekilde pes ettirilmesi. Bunu kabullenmek zor oluyor maalesef. Yoksa surekli stres sinir olan yerde bende durmak istemiyordum. Kimseyi arkamdan iyi oldu dedirtmek istemezdim ama dayanamayacagim bi noktadaydim. Bakalim. Ne olacak..

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. İnşallah yeni olacak işin daha bereketli iyi olur. En iyisini yine Allah bilir inşallah diğer beklediğin konular istediğin gibi gelişir
Insallah tatlim. Insallah.. hepimizin hakkinda hayirlisi olsun elbette.. tesekkur ederim.

Peki didemin ozel hayatla ilgili dedikleri cikti mii ?

bence katina cafe dediğin kadıköydeki ise yeliz le lara var o dediklerin yok ama ben memnunum sahsen

Kızlar Didem savunucuları hiç kusura bakmasın bize yaptıklarını anlatmak istiyorum bana çarşamba söz verdi ve şu zamana kadar ses çıkmadı parasını yatırmış olmama rağmen . numarasını arkadaşıma vermiştim onuda pazar gününden cuma gününe kadar ekti . üstelik iftarla sahur arası arayacağını söyleyip uykusundan etti üstelik 6 geceden beri aynı durum. sahurda ararım durumu . Ayıp ,günah diye bir şey var yoğunsan bakmıycaksan adam gibi telefona cvb verip bakamayacağını söylersin.atılan mesajlara cevap vermesi 1 dakikasını bile almaz .bizde çalışan insanlarız yoğunluk nedir biliriz. 1 dakikalık bir görüşme yapamayacak kadar yoğunluk olamaz . çoook yoğunsada kimeye söz vermesin . ben şu saatten sonra şikayette bulunacağım .bu kadar şımartılması kesinlikle hata.kesinlikle hakettiğinden fazla değer verilmiş insanlara saygısı yok.

ve lütfen bana telefondan bakabilecek SÖZÜNÜN EHLİ bir falcı numarası verin

Didem tarafından 6 gündür oyalanıyoruzz. 2 gün beklemek bile sayılmıo 6 günün yanında .üstelik paranızı almamışsa şanslısınız .benim paramı alıp bakmadı .

Adam gibi biri yok
Mesajlarımı oku kimlere baktırdığımı gör
Bir tane falım çıkmadı yazmadım daha buraya
Parana günah etme bence
ruhen boşlukta olmasa kimse baktırmaz böyle insanlarda iyice sinirimizi bozuyor

Do

Dideme ulaşmak zordur ama şaşırdım o fala bakmadan para almiyorki sırf musait olamayabilirim önce bakalım sonra yatirirsiniz der herzaman. Ben 20 gün bekledigimide bilirim ama hiç para yatırıp baktirmadigim olmadı msj atın illaki döner canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…