- 17 Mayıs 2015
- 78
- 8
- 1
- 35
İnsanlar sallamıyor ki cvb versin.Allah Allah ya çok ilginç. Ödemeyi bike bana baktıktan birgün sonra yaptm ben. Gerçi sorularıma hala cvp vermedi ama.
ben dideme ne zaman yazsam kadın bana hemen cvp veriyor gerçekten senin durumunda bi tuhaflık varİnsanlar sallamıyor ki cvb versin.
etik olsa mesajları paylşcam tek bir mesajı var benim 30 tuhaflık yaptığı saygısızlıkta . mesajı görüp dönmüyorben dideme ne zaman yazsam kadın bana hemen cvp veriyor gerçekten senin durumunda bi tuhaflık var
özelden atar mısın,?etik olsa mesajları paylşcam tek bir mesajı var benim 30 tuhaflık yaptığı saygısızlıkta . mesajı görüp dönmüyor
Cok ilginc yaa , ben odemeyi onceden yaptim , bana fal bakacagi gun , saate karar verdik ve tam saatinde bana bakti, hic sorun yasamadim..İnsanlar sallamıyor ki cvb versin.
aynen buna katılıyorum ne sorduysam hiç cvpsız kalmadı bende de durum aynıCok ilginc yaa , ben odemeyi onceden yaptim , bana fal bakacagi gun , saate karar verdik ve tam saatinde bana bakti, hic sorun yasamadim..
Hatta dun kendisine soru sormustum whatsapptan , gece cok saatte bakmis ve cevap yazmis ...
Didem gec cevap yazar ama cevapsiz birakmaz
telefonu açmış ara istersen bekliyoretik olsa mesajları paylşcam tek bir mesajı var benim 30 tuhaflık yaptığı saygısızlıkta . mesajı görüp dönmüyor
dekontu burdan gööndersem size sıkıntı olurmu . Allah görüyor yukarda.Evet kızlar Didem'e ulaştım whatsapptan yazdım böyle böyle bi olay olmuş biri parayı yatırmış ama bakmamışsın üstelik 5-6 gündür de bekletiyomuşsun doğru mu dedim çünkü bende ona fal baktırıyorum ara sıra ve benim için güven çok önemli evet sorulara bazen geç cevap verir bekletir insanı deli eder ama fal bakcam size dedikten sonra en çok 1-2 gün bekletir,kendisinin cevabı evet bekleyen müşterilerinin olduğu ama kimseye para yatırtmadığını söyleyen arkadaş kimse dekont yollamasını ya da kendisine whatsapptan ulaşıp kim olduğunu söylemesini rica etti
Arkadaş mağdurum dedi bende üzüldüm ve özellikle sordum ama burda baktıranlar Didem'in fal için bu kadar bekletmediği konusunda hem fikir gerisi Didem'le arkadaşın Arasında
Ben bilemem eğer doğru söylüyosan illaki ortaya çıkar Konuş Didem'ledekontu burdan gööndersem size sıkıntı olurmu . Allah görüyor yukarda.
aynen bana da aynını söyledi hesabımda tanımadığım kimsenin ismi yok,parayı kim yatırmışsa dekontu atabilir mi dedi...Evet kızlar Didem'e ulaştım whatsapptan yazdım böyle böyle bi olay olmuş biri parayı yatırmış ama bakmamışsın üstelik 5-6 gündür de bekletiyomuşsun doğru mu dedim çünkü bende ona fal baktırıyorum ara sıra ve benim için güven çok önemli evet sorulara bazen geç cevap verir bekletir insanı deli eder ama fal bakcam size dedikten sonra en çok 1-2 gün bekletir,kendisinin cevabı evet bekleyen müşterilerinin olduğu ama kimseye para yatırtmadığını söyleyen arkadaş kimse dekont yollamasını ya da kendisine whatsapptan ulaşıp kim olduğunu söylemesini rica etti
Arkadaş mağdurum dedi bende üzüldüm ve özellikle sordum ama burda baktıranlar Didem'in fal için bu kadar bekletmediği konusunda hem fikir gerisi Didem'le arkadaşın Arasında
bize değil de dideme yolla istersendekontu burdan gööndersem size sıkıntı olurmu . Allah görüyor yukarda.
aynen öyle . teşkkürler.aynen bana da aynını söyledi hesabımda tanımadığım kimsenin ismi yok,parayı kim yatırmışsa dekontu atabilir mi dedi...
bize değil de dideme yolla istersen
Bencede dideme yollayin , burdan yollamak dogru olmayabiliraynen bana da aynını söyledi hesabımda tanımadığım kimsenin ismi yok,parayı kim yatırmışsa dekontu atabilir mi dedi...
bize değil de dideme yolla istersen
Kızlar Didem savunucuları hiç kusura bakmasın bize yaptıklarını anlatmak istiyorum bana çarşamba söz verdi ve şu zamana kadar ses çıkmadı parasını yatırmış olmama rağmen . numarasını arkadaşıma vermiştim onuda pazar gününden cuma gününe kadar ekti . üstelik iftarla sahur arası arayacağını söyleyip uykusundan etti üstelik 6 geceden beri aynı durum. sahurda ararım durumu . Ayıp ,günah diye bir şey var yoğunsan bakmıycaksan adam gibi telefona cvb verip bakamayacağını söylersin.atılan mesajlara cevap vermesi 1 dakikasını bile almaz .bizde çalışan insanlarız yoğunluk nedir biliriz. 1 dakikalık bir görüşme yapamayacak kadar yoğunluk olamaz . çoook yoğunsada kimeye söz vermesin . ben şu saatten sonra şikayette bulunacağım .bu kadar şımartılması kesinlikle hata.kesinlikle hakettiğinden fazla değer verilmiş insanlara saygısı yok.
mesela neden mağdur oldunuz?BU DİDEM DENİLEN KADIN ÜÇ KAĞITÇI DOLANDIRICI!!! DAHA ÖNCE NE FİLİMLER YAPTI DEĞİŞİK KİŞİLİKLERE BÜRÜNDÜ VE HALA O KADAR YAZILANLARA RAĞMEN DİDEME BAKTIRIYORSANIZ KUSURA BAKMAYIN DA SİZDE DE VAR BİR ANORMALLİK. ZATEN SAVUNUCULARI BELLİ 4 İSİM ONLARDA TAA KENDİSİ SİZİNLE RESMEN DALGA GECİYORLAR FARKINA VARIN UYANIN ARTIK.BİZ DE DİDEM MAGDURUYUZ AMA ÇABUK UYANDIK LÜTFEN ŞU ŞARLATANA PARALARINIZI ÜMİTLERİNİZİ KAPTIRMAYIN..
ahhh arkadaşım nerden bileyim yeni üyeyim ismini duydum atladım . enayilik bendeeee. haklsıınnBU DİDEM DENİLEN KADIN ÜÇ KAĞITÇI DOLANDIRICI!!! DAHA ÖNCE NE FİLİMLER YAPTI DEĞİŞİK KİŞİLİKLERE BÜRÜNDÜ VE HALA O KADAR YAZILANLARA RAĞMEN DİDEME BAKTIRIYORSANIZ KUSURA BAKMAYIN DA SİZDE DE VAR BİR ANORMALLİK. ZATEN SAVUNUCULARI BELLİ 4 İSİM ONLARDA TAA KENDİSİ SİZİNLE RESMEN DALGA GECİYORLAR FARKINA VARIN UYANIN ARTIK.BİZ DE DİDEM MAGDURUYUZ AMA ÇABUK UYANDIK LÜTFEN ŞU ŞARLATANA PARALARINIZI ÜMİTLERİNİZİ KAPTIRMAYIN..
konuştunuz mu?ahhh arkadaşım nerden bileyim yeni üyeyim ismini duydum atladım . enayilik bendeeee. haklsıınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?