İstanbul'da Fal - Falcılar

ben dideme ne zaman yazsam kadın bana hemen cvp veriyor gerçekten senin durumunda bi tuhaflık var
etik olsa mesajları paylşcam tek bir mesajı var benim 30 tuhaflık yaptığı saygısızlıkta . mesajı görüp dönmüyor

İnsanlar sallamıyor ki cvb versin.
Cok ilginc yaa , ben odemeyi onceden yaptim , bana fal bakacagi gun , saate karar verdik ve tam saatinde bana bakti, hic sorun yasamadim..
Hatta dun kendisine soru sormustum whatsapptan , gece cok saatte bakmis ve cevap yazmis ...
Didem gec cevap yazar ama cevapsiz birakmaz

aynen buna katılıyorum ne sorduysam hiç cvpsız kalmadı bende de durum aynı

Evet kızlar Didem'e ulaştım whatsapptan yazdım böyle böyle bi olay olmuş biri parayı yatırmış ama bakmamışsın üstelik 5-6 gündür de bekletiyomuşsun doğru mu dedim çünkü bende ona fal baktırıyorum ara sıra ve benim için güven çok önemli evet sorulara bazen geç cevap verir bekletir insanı deli eder ama fal bakcam size dedikten sonra en çok 1-2 gün bekletir,kendisinin cevabı evet bekleyen müşterilerinin olduğu ama kimseye para yatırtmadığını söyleyen arkadaş kimse dekont yollamasını ya da kendisine whatsapptan ulaşıp kim olduğunu söylemesini rica etti
Arkadaş mağdurum dedi bende üzüldüm ve özellikle sordum ama burda baktıranlar Didem'in fal için bu kadar bekletmediği konusunda hem fikir gerisi Didem'le arkadaşın Arasında

dekontu burdan gööndersem size sıkıntı olurmu . Allah görüyor yukarda.

aynen bana da aynını söyledi hesabımda tanımadığım kimsenin ismi yok,parayı kim yatırmışsa dekontu atabilir mi dedi...

dekontu burdan gööndersem size sıkıntı olurmu . Allah görüyor yukarda.
bize değil de dideme yolla istersen

aynen bana da aynını söyledi hesabımda tanımadığım kimsenin ismi yok,parayı kim yatırmışsa dekontu atabilir mi dedi...

bize değil de dideme yolla istersen
Bencede dideme yollayin , burdan yollamak dogru olmayabilir

BU DİDEM DENİLEN KADIN ÜÇ KAĞITÇI DOLANDIRICI!!! DAHA ÖNCE NE FİLİMLER YAPTI DEĞİŞİK KİŞİLİKLERE BÜRÜNDÜ VE HALA O KADAR YAZILANLARA RAĞMEN DİDEME BAKTIRIYORSANIZ KUSURA BAKMAYIN DA SİZDE DE VAR BİR ANORMALLİK. ZATEN SAVUNUCULARI BELLİ 4 İSİM ONLARDA TAA KENDİSİ SİZİNLE RESMEN DALGA GECİYORLAR FARKINA VARIN UYANIN ARTIK.BİZ DE DİDEM MAGDURUYUZ AMA ÇABUK UYANDIK LÜTFEN ŞU ŞARLATANA PARALARINIZI ÜMİTLERİNİZİ KAPTIRMAYIN..

mesela neden mağdur oldunuz?

ahhh arkadaşım nerden bileyim yeni üyeyim ismini duydum atladım . enayilik bendeeee. haklsıınn

Kizlar, eski konularda Elanit diye biri varmis. Cok memnun yorumlar almis. Simdilerdehbri olan baktiran fuyan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…