mesela neden mağdur oldunuz?
Didemcim susar misin lutfenBen üzüldüm beni ilgilendirmediği halde Üstüme düşeni Yaptım gerisi sana kalmış
doğrudur bişey diyemiycem de neden bu kadar asabi davranıyorsunuz?biraz daha sakin olun bence..kim neye kime isterse ona baktırır..siz böyle diyorsunuz bende yakın zaman önce baktırdım ama hiç dediğiniz gibi bişey yaşamadım,ilginç gerçektennedenmi mağdur olduk haftalarca bekletti bugün yarın diye ve bakıtıgı fallar da foss ötesiydi. haram olsun aldığı paralar hepsinden önemlisi sözüü tutmayan bir yalancı. kaç kişiye büründü foyası çıkınca da şileye kaçtı sonra yine hortladı kişilik sıfırr!!!
ahhh arkadaşım nerden bileyim yeni üyeyim ismini duydum atladım . enayilik bendeeee. haklsıınn
aynen didemler konuştıDidemcim susar misin lutfen
kız gene buldun mu biriniiiKizlar, eski konularda Elanit diye biri varmis. Cok memnun yorumlar almis. Simdilerdehbri olan baktiran fuyan var mi?
Ayrica kendisinin de kim olduginu gayet biliyortuz. Reklam yapayapa bi hal oldfu...Off başladınız yine karalama çalışmalarınıza biz baktırıyoruz arkadaşım size ne sizi ne ilgilendirir hayret bişey ya kesemizden siz mi sorumlusunuz evet evet biz 4 kişi hepimiz Didem'iz hayal aleminde yaşamaya devam edin.arkadaşım sen burda konuşcağına dekontunu göndersene bırak şov yapmayı
didem hanımm . öğleden sonra görüşcezOff başladınız yine karalama çalışmalarınıza biz baktırıyoruz arkadaşım size ne sizi ne ilgilendirir hayret bişey ya kesemizden siz mi sorumlusunuz evet evet biz 4 kişi hepimiz Didem'iz hayal aleminde yaşamaya devam edin.arkadaşım sen burda konuşcağına dekontunu göndersene bırak şov yapmayı
Ya yapiyom yaakız gene buldun mu biriniii
benim sana dediğimi yapmadın dimi sennn
hadi canıımm :) inansammmııYa yapiyom yaa
Canim saka mi yapiyosun yadidem hanımm . öğleden sonra görüşcez
Elbette ki tatlimhadi canıımm :) inansammmıı
kadın hala beklediğini söylüyor neden aramıyorsunuz?madem mağdursunuz madem paranızın üstüne yattı sizi kandırdı bekletti,çıldırttı,e o zaman arasanız ya şimdi?müsait mi değilsiniz?ki bu çok da hafif bi konu değil sonuçta hem maddi hem manevi bi sıkıntı söz konusu,bilmiyorum yani,hareketler ve sözler arasında bi çelişki mevcutdidem hanımm . öğleden sonra görüşcez
Yok o dede bulunmadı Yıldızname diye bağırdım bende ama biri çıkıp mercan Seyhan'ın reklamını yaptı bariz bi şeklde başka da yokneyse kızlar boşverin ,eee var mı yeni falcılar yıldıznameye bakanlar falan :)
bi ara biri diyordu suya bakan bi dede varmış anadolu yakasında noldu o?bulundu mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?