İstanbul'da Fal - Falcılar

Off başladınız yine karalama çalışmalarınıza biz baktırıyoruz arkadaşım size ne sizi ne ilgilendirir hayret bişey ya kesemizden siz mi sorumlusunuz evet evet biz 4 kişi hepimiz Didem'iz hayal aleminde yaşamaya devam edin.arkadaşım sen burda konuşcağına dekontunu göndersene bırak şov yapmayı

mesela neden mağdur oldunuz?

nedenmi mağdur olduk haftalarca bekletti bugün yarın diye ve bakıtıgı fallar da foss ötesiydi. haram olsun aldığı paralar hepsinden önemlisi sözüü tutmayan bir yalancı. kaç kişiye büründü foyası çıkınca da şileye kaçtı sonra yine hortladı kişilik sıfırr!!!

doğrudur bişey diyemiycem de neden bu kadar asabi davranıyorsunuz?biraz daha sakin olun bence..kim neye kime isterse ona baktırır..siz böyle diyorsunuz bende yakın zaman önce baktırdım ama hiç dediğiniz gibi bişey yaşamadım,ilginç gerçekten

ahhh arkadaşım nerden bileyim yeni üyeyim ismini duydum atladım . enayilik bendeeee. haklsıınn

Arkadaşım dünde yazıstık olanları aynı şekilde bende yazdım whtsptn kendisine cevap verdi dekont gondersin kişi dedi telefonuda açık burdan sana en fazla bukadar yardimci olunabilir kaç kişiye cevap vermiş sana neden vermesin. Hesabı tek tek kontrol ettiğim halde dekont gondersin ben özür dilerim yazdı kadın. Bi tuhaflik var gerçekten.
bekletmesini anlarım sinir bozucu ama para yatirdim bakmadı demek başka bişey sen gonderdinmi dekontu nu

Ayrica kendisinin de kim olduginu gayet biliyortuz. Reklam yapayapa bi hal oldfu...

didem hanımm . öğleden sonra görüşcez

didem hanımm . öğleden sonra görüşcez
kadın hala beklediğini söylüyor neden aramıyorsunuz?madem mağdursunuz madem paranızın üstüne yattı sizi kandırdı bekletti,çıldırttı,e o zaman arasanız ya şimdi?müsait mi değilsiniz?ki bu çok da hafif bi konu değil sonuçta hem maddi hem manevi bi sıkıntı söz konusu,bilmiyorum yani,hareketler ve sözler arasında bi çelişki mevcut

Sizin gibiler Yüzünden öfkeme yenilip üyeliğimden olmıcam çünkü değmezsiniz ben kimsenin savunucusu Değilim ilk başta da yaşadığın şeye üzüldüğümü söyledim Yardım etmeyede çalıştım beni ister Didem san ister başka bişey umrumda bile değil sana kendimi ispat etmek zorunda Değilim derdin neyse git Didem'le hallet burda daha fazla polemik yaratma amacın ztn belli bir iki kişinin Asılsız iddalarıyla Insan harcamam ben

neyse kızlar boşverin ,eee var mı yeni falcılar yıldıznameye bakanlar falan :)
bi ara biri diyordu suya bakan bi dede varmış anadolu yakasında noldu o?bulundu mu :)

neyse kızlar boşverin ,eee var mı yeni falcılar yıldıznameye bakanlar falan :)
bi ara biri diyordu suya bakan bi dede varmış anadolu yakasında noldu o?bulundu mu :)
Yok o dede bulunmadı Yıldızname diye bağırdım bende ama biri çıkıp mercan Seyhan'ın reklamını yaptı bariz bi şeklde başka da yok

Ya bosverin kizlar ya. Kimin ne oldfugunu goremeyecek ya da algilamayacak kadar cahil miyiz. Kadina biz baktiriyotuz neyin ne oldugunu neyi bilip bilmedfigini biz biliyoruz. Cikar cikmaz her falcida ayni sorun yokmu zaten. Kimin ne reklami yaptigini da gayet zaten acik. Birine guvenmek istiyosaniz eski mesajlarina bakin. Baska anlayacak yolu yok bu isin..
Zaten kaniti olan bi sektor diil ki bu fal isi. Deneme yanilma.. İspati da yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…