Bağcılar Güneşli, evinde bakıyor. 27-28 yaşlarında. Şov kısmı etkileyeci, bi kağıda birden sonsuza kadar bir sayı, sevdiğin kişinin adını soyadını, aklındaki soruları yazıyorsun, sonra o kağıdı yırtıyor, bir şeyler yapıyor falan, yazdığın sayı önündeki tuzlu suda yazılı çıkıyor, soruların, isim vs. hepsini biliyor. yani işin bi hilesi var mı, varsa nasıl beceriyor o yazdıklarını okumayı bilmiyorum. O yüzden çok kararsız kaldım zaten, ille de süper diyemem, çünkü bu kısmı bana çok fantastik geldi. Forumda hakkında baya bir şeyler yazılmış, güneşli seda diye arat bulursun :)
Ha evet cinleri kesinlikle var, kesinlikle bir şeyler görüyor, anı çok iyi biliyor, sana evini tarif ediyor, aklındaki insanın şeklini şemalini tarif ediyor, hakkında çok özel şeyler biliyor, kimseye söylemediğin sırları vs biliyor, yani boş değil o kadın ama bu kadar şov bana fazla geldi, o yüzden de kendimi fala pek veremedim. Yeğenim çok etkilendi ama :) onun gerçekten kimseye söylemediği, hiç kimseye anlatmadığı bir sırrını söylemiş, kız bembeyaz çıktı odadan :)))
100 liraya bakıyor bu arada, ben merak ettim gittim, 2 hafta falan oluyor, dedikleri henüz çıkmadı tabii ama bakalım artık :))