İstanbul'da Fal - Falcılar

Herkeze slm kizlar yardiminiza ihtiyacim var allah rizasi icin ya yildizname yada cok iyi bi fal bakan biri lazim bildiginiz vesile olabilceginiz biri varmi..gercekten cok ihtiyacim var buna..cvp verirseniz cok mutlu olurumm..

Canım derdin ne bilmiyorum ama inşallah sana yol gösteren yardım eden olur. Inan ki benim tavsiye edeceğim doğru düzgün biri yokk yani falcı onlar sen daha detaylı bişey istiyorsun anladigim kadariyla

Peki fallarınız çıktı mı bu kadar iyise baktıralım

Dedigi bir olayı hemen yaşadım diğer dedikleri maalesef daha çıkmadı tarihleri geçti ama ben tarihe takilmiyorum.
Zaten bu aralar bakmıyor birde canım kk dan gelen yenilere bakmiyacagini söylemişti istersen veririm nosunu ama ulaşmak zor.

Canım whatsapp duruma biraz daha bakım yapamiyacam yazmış. Aramadım ben de ordan bildiriyoo bakacagi zaman
Ulaşılabilirlik çok önemli.

Falı iyi kötü çıkar çıkmaz o ayrı bi konu. Ama bi de iş prensibi önemli. Nasıl doktordan randevu alınca o saatte sizle ilgilensin istiyorsanız iş prensibi olan işini ve karşındakini insan olarak ciddiye alan falcı da randevusuna sözüne sadık olur.
Ha herkesin özel zamanları olur ama sürekli bi bahane bi meşgale erteleme olması bıktırıcı. Muayenehanesine gelneyen doktoru arayıp bulamayan hastanın bıkması ve başka yere gitmesi gibi.
Çoğu falcı kaprisli. Ha genel konuşuyorum bi kişi hakkında değil.
Ama bu sizin işiniz ve herkesin zamanı kıymetli. Karşınızdaki insanın da bir mesai saati var size göre saat gün ayarlayıp sürekli erteleniyorsa ayıptır.
İş prensibi konusunda en hassas falcı bakırköydeki öznurdur.
Falı hakkında yorum yapnayacağım beğenen olur olmaz
Ama randevusuna sadıktır. Randevu dışı bi anda ararsanız ve telefonu açamazsa mutlaka en kısa zamanda döner özür de diler naziktir
Çalışmadığı günler nadirdir ve mutlaka bi mesajla durumu izah eder kimseyi bekletmez
Bi de büyü var şu var bu var deyip para kırpmaz asla. Falı çıkmazsa suçu sağa sola da atmaz sanırım
Gerçi şu an bekliyorum çıkar mı diye esas şeyi.
Bugün günlerdir bi zahmet randevu veremeyen bi kaç kişiyi çizdim
Bu kadıncağızın disiplini örnek olsun. İş ahlakı budur.

Çok ha

Falı iyi kötü çıkar çıkmaz o ayrı bi konu. Ama bi de iş prensibi önemli. Nasıl doktordan randevu alınca o saatte sizle ilgilensin istiyorsanız iş prensibi olan işini ve karşındakini insan olarak ciddiye alan falcı da randevusuna sözüne sadık olur.
Ha herkesin özel zamanları olur ama sürekli bi bahane bi meşgale erteleme olması bıktırıcı. Muayenehanesine gelneyen doktoru arayıp bulamayan hastanın bıkması ve başka yere gitmesi gibi.
Ama bu sizin işiniz ve herkesin zamanı kıymetli. Karşınızdaki insanın da bir mesai saati var size göre saat gün ayarlayıp sürekli erteleniyorsa ayıptır.
Ama randevusuna sadıktır. Randevu dışı bi anda ararsanız ve telefonu açamazsa mutlaka en kısa zamanda döner özür de diler naziktir
Çalışmadığı günler nadirdir ve mutlaka bi mesajla durumu izah eder kimseyi bekletmez
Bi de büyü var şu var bu var deyip para kırpmaz asla. Falı çıkmazsa suçu sağa sola da atmaz sanırım
Çok doğru yazmışsın. Didem ilk zamanlar gayet disiplinli idi herkese donuyordu sonra sağlık sorunları olmuş ailedinden kopukluklar .Telde bakiyor mu malum yeni isimler lazım topige

Çok ha

Çok doğru yazmışsın. Didem ilk zamanlar gayet disiplinli idi herkese donuyordu sonra sağlık sorunları olmuş ailedinden kopukluklar basladi falan. Telde bakiyor mu malum yeni isimler lazım topige

Çok ha

Çok doğru yazmışsın. Didem ilk zamanlar gayet disiplinli idi herkese donuyordu sonra sağlık sorunları olmuş ailedinden kopukluklar basladi falan. Telde bakiyor mu malum yeni isimler lazım topige
Telde de bakar ama kimseye kefil olmam ideal falcı diye bişi yokki çünki.
Beğenmezseniz topa tutmayın valla

Telde de bakar ama kimseye kefil olmam ideal falcı diye bişi yokki çünki.
Beğenmezseniz topa tutmayın valla

Yok canım o duyguyu bilirim vebal almak istememm bende numara falan verirken hassas davraniyorum.
Zaten şimdi uygun degilim baktiramam daha sonra isterim senden ;)

Dedigi bir olayı hemen yaşadım diğer dedikleri maalesef daha çıkmadı tarihleri geçti ama ben tarihe takilmiyorum.
Zaten bu aralar bakmıyor birde canım kk dan gelen yenilere bakmiyacagini söylemişti istersen veririm nosunu ama ulaşmak zor.
Özelden numarasını atar musın şansımızı deneyelım;)

Kizlar yigit'in soylediklerinden hic cikan oldu mu?
Ben yeni baktırdım olay ve anı bildi ama sölediği şeyler çıkar mı bilmiyorum imkansız bir durum da soledı ben olacagına ınanmıyorum ama bakalım not aldım çıkarsa yazarım

Ben yeni baktırdım olay ve anı bildi ama sölediği şeyler çıkar mı bilmiyorum imkansız bir durum da soledı ben olacagına ınanmıyorum ama bakalım not aldım çıkarsa yazarım

Bana dedigi temel seyin tarihi gecti de o yuzden merak ettim, baska bi dedigi de olabilecek gibi duruyor. Anlayamadim

Umut sadece ayın 20 sinde arıyabilirsin annesi çıkar telefona o gün bütün randuvular bir aylık herkese verilir fiyatı en son 300 lira idi gecen nisan Ayında telefon cok yoğun olur sürekli meşgul olur ben ancak 550 arayışımda düşmüştü
Hayrına özelden bize numarasını atarmısın. Acil kazım bana

Ben 3 gun once mandal cafe murat sahine baktirdim daha oncede sanirim duygum ve secret cafe de calismis. Bana 14 - 17 ekim arasi tarih verdi cikarsa yazicam kizlar. Valla memnun kaldim mi kalmadim mi tam emin degilim aslinda.. daha once ona gidip dedigi seyler cikan var mi ?
Bende baktırmıştım.Henüz dedikleri çıkmadı.Ve tesadüf mü bilemem bana da aynı tarihleri söyledi.:)

Bende baktırmıştım.Henüz dedikleri çıkmadı.Ve tesadüf mü bilemem bana da aynı tarihleri söyledi.:)

Yaa simdi oyle deyince acaba salliyo mu dedim :) aslinda gecmis ve suani karakter analizini fln basarili yapti bende cok hizli takir takir saydi ama bilemiyorum cikar mi :) daha once gidip verdigi tarihlerde cikanlar olmus biraz baktim ama bakalim bizde cikacak mi

Merhaba İstanbulda Bildiğiniz gerçekten iyi diyebileceğiniz su falına bakan tanıdığınız, falcı vs. var mı eğer varsa bana özelden mesaj atarsanız memnun olurum. teşekkürler şimdiden :))

Merhaba İstanbulda Bildiğiniz gerçekten iyi diyebileceğiniz su falına bakan tanıdığınız, falcı vs. var mı eğer varsa bana özelden mesaj atarsanız memnun olurum. teşekkürler şimdiden :))

Varsa bende isterim gercekten iyi su fali bakan bi falci :)

vallahi onu ben de arıyorum ama henüz bulamadım :)) Güneşli'de Seda'ya gittim ben, baktığı tam olarak su falı değil, yüzüne bakıp söylüyor da, henüz dedikleri çıkmadı, o yüzden kefil olamam, burada da hakkında olumlu/olumsuz çok yorum var, ben de hakkında çok kararsız kaldım, dedikleri çıkarsa yazarım yine :) Su falı bakan iyi birileri varsa bana da haber edin bu arada :)))

Back
X