İstanbul'da Fal - Falcılar

Günaydınlar

Ben o bayana gittim ama sadece ilk falı güzeldir birde 10 dk dan fazla bakmaz fal bakarken telefonla oynar aynaya bakar millete laf atar biraz tuhaftır fal bakarken hep başka varlıklarla sorar falan bana biraz numara gibi gelmişti ama gerçi bana ilk falda söyledikleri çıktı ama ondan sonra sürekli 1 sene gittim hiçbir dediği çıkmadı ama bir kere belki gidilebilir en son gittiğimde orada Cafe Laf vardı Ambıance cafe nin tam karşısında ordaydı ben en son 1.5 sene önce gittim son falında da söylediği hiçbir şey çıkmadı açıkçası pek tavsiye etmem en son kahve falına 40 TL ye bakıyordu

ay evet bu o sanırım kızda böyle anlatmıştı omzuma bakarak konuştu kucucuk bi oda aynada var falan diye şimdi baya uzun bi snapti anlatmışta anlatmış bende merak ettim hatta 500 küsür snap gelmiş bizede söyle diye bende o yüzden heyecanlandım ilk falıda çıktı diyosun bi gelişimde deneyebilirim aslında:)

ay evet bu o sanırım kızda böyle anlatmıştı omzuma bakarak konuştu kucucuk bi oda aynada var falan diye şimdi baya uzun bi snapti anlatmışta anlatmış bende merak ettim hatta 500 küsür snap gelmiş bizede söyle diye bende o yüzden heyecanlandım ilk falıda çıktı diyosun bi gelişimde deneyebilirim aslında:)

Evet o ben ilk fal baktırdığımda odada sürekli boşluğa bakarak konuşuyordu soru falan soruyor bende kiminle konuşuyorsun dedim yanında oturuyorlar görmüyor musun dedi ben pek inanmadığım için gülüp geçtim ama ilk falı iyiydi bir kere denenebilir işte sorun çok kısa bakıyor ve soru sorsan da cevap vermez biraz sinir o kadar para veriyorsun 10 dk

Kızlar kadıkoyde feyza varmıs baktıran bilgisi olan var mı? Baya iyi bakıyor dedıler

Merhaba kızlar bugün mandal cafe murat şahine baktırdım geçen sayfalarda birileri söylemiş ama bende söyleyeyim. Geçmişi biliyor az çok ama gelecek o kadar genel ki ben çıkarsa da çıkmazsa da şaşırmam. Bu arada kahve ya da tarot değil isim ve doğum tarihi ile karalama bakıyor. Bence denemeye değmez hani aklınızda bulunsun.

arkadaşlar an itibari ile zehra hanımı söylediklerinden biri daha çıktı...
yurtdışıyla bağlantıların olacak gidiyorsun demişti :)
yaklaşık 1 ay içinde iş için Çin'e gönderileceğimi bugün öğrendim.
bu arada erkek arkadaşımla aram çok iyi.
evlilik hakkında konuşmaya başladı.
zehra hanım evlilik konuları söz konusu demişti.
dedikleri adım adım çıkıyor.
bakalım hayırlısı :)
bu arada var mı yeni keşfedilen bir falcı??
Canım bana zehra hanımın telini verirmisin özelden

ah buldum işte
sendin gidennn ezgiye :KK70:
evet evet gittinmi buldun mu naptın anlat bakiimmm
şu kıza bi gitmek nasip olmadı yahu :KK70:

ezgi kiim nasıl bakıyor nerde bakıyor kaça bakıyor ??
ayy panik yaptım :D
telefonda bakıyor mu??

Ezgi son zamanlarda baya yorumlarda yazılmış gidenler yorumlarınızı bekliyoruz ben gittim yorumumu yazdım ama merak ettim memnun kalıp kalmayanları;)

Merhaba kızlar bugün mandal cafe murat şahine baktırdım geçen sayfalarda birileri söylemiş ama bende söyleyeyim. Geçmişi biliyor az çok ama gelecek o kadar genel ki ben çıkarsa da çıkmazsa da şaşırmam. Bu arada kahve ya da tarot değil isim ve doğum tarihi ile karalama bakıyor. Bence denemeye değmez hani aklınızda bulunsun.
Bende ole duydum toprak daha ıyı dedıler ona gıttım oda az cok bildi bakalım dedıklerı cıkcak mı:)

Yani enteresan bir bakısı var aslında beğenmedim değil beğendim ama beklenti gelecekte ne olcak haberi vermiyor. Gözlerini kapatıyor sevdiğin insanların resmini gösteriyorsun ve onalrın senle ilgili düşüncelerini söylüyor. Ne düşünüyorlar birde soru soruyorsun transa geçip ruhuna soruyor farklıydı yani belkide fallarda gelecekte ne olcak beklentısıyle gittiğim için tatmin olmadım ama merak ettıgınız insanlar varsa gidin düşüncelerini öğrenin soru sorun
Yanındaki kız kahve falına bakıyor bilmiyorum nasıl ama gelenler ona da oldu merak ettım sadece onada soledım sanada fal baktırmaya gelecem dedım:KK66:

kimdir bu nerde bakar ne kadara bakar bilgi alabilir miyim acaba ? :) ve istanbul anadolu yakasında iyi fal bakan diğer falcılar nerelerdedir ? :)

kimdir bu nerde bakar ne kadara bakar bilgi alabilir miyim acaba ? :) ve istanbul anadolu yakasında iyi fal bakan diğer falcılar nerelerdedir ? :)
Üsküdar da 50 tl bakıyor. Anadolu yakasında bi arkadaş gamze dedi burdakı yorumlardan onu merak edıyorum ona baktırıcam. İyi bir falcı ya gelince biz de hala arayış içindeyiz:)

Üsküdar da 50 tl bakıyor. Anadolu yakasında bi arkadaş gamze dedi burdakı yorumlardan onu merak edıyorum ona baktırıcam. İyi bir falcı ya gelince biz de hala arayış içindeyiz:)

çok merak ettim açıkcası adı nedir kafede mi bakıyor ve açık adresi var mı :) gamze kimmiş o iyiyse oda olur :))

Cafe de meez di sanırım cafenın ismi
Gamzeye ben daha baktırmadım falı çıkan kişiler olmuş ondan merak ettım.

kızlar size 3 isim sorucam daha gitmedim :)

1. üsküdardaki ezgi nasıl ? ve ulaşabılcegım tel no varmı cafenın ?internetten baktım ama birde dolu falandır oyle durduk yere gıtmek istemem :KK43:

2. yeşilköyde pizzacıda bakan bır bayan varmıs eskıden bakırkoydeymıs galiba adı duyguymus enerjıyle bakıyormus,bilen duyan deneyen var mı ? :):)

3.koztayagı sevinç- sevim oyle bisey olması lazım adı kadının,gurme garage'in karşısında bir yerde bakıyormus, yine bunuda bilen var mı diye sormak istedim :) fikirlerinizi bekliyorum kızlar ..

bunların hepsi arkadaşlarımdan duyduklarım gidip beğenen bilen varmı acabaa :) ona göre birinden birine gidilicek =)

heeee birde gaziosmanpaşa birseli biliyormusunuz acaba onun dediklerini yaşıyan varmı forumda arattım ama bulamadım adını,aynı sekılde kadiköy mila cafe ısılın bu ıkısı bana tutturdu ama gelicek beklemede :KK43:

ezgi kiim nasıl bakıyor nerde bakıyor kaça bakıyor ??
ayy panik yaptım :KK70:
telefonda bakıyor mu??
tatlım fal değil o,kız trans yoluyla istediğinin kişinin düşüncelerini okuyormuş..geçmiş sayfalarda vardı giden arkadaşların yorumu..

kızlar size 3 isim sorucam daha gitmedim :)

1. üsküdardaki ezgi nasıl ? ve ulaşabılcegım tel no varmı cafenın ?internetten baktım ama birde dolu falandır oyle durduk yere gıtmek istemem :KK43:

2. yeşilköyde pizzacıda bakan bır bayan varmıs eskıden bakırkoydeymıs galiba adı duyguymus enerjıyle bakıyormus,bilen duyan deneyen var mı ? :):)

3.koztayagı sevinç- sevim oyle bisey olması lazım adı kadının,gurme garage'in karşısında bir yerde bakıyormus, yine bunuda bilen var mı diye sormak istedim :) fikirlerinizi bekliyorum kızlar ..

bunların hepsi arkadaşlarımdan duyduklarım gidip beğenen bilen varmı acabaa :) ona göre birinden birine gidilicek =)

heeee birde gaziosmanpaşa birseli biliyormusunuz acaba onun dediklerini yaşıyan varmı forumda arattım ama bulamadım adını,aynı sekılde kadiköy mila cafe ısılın bu ıkısı bana tutturdu ama gelicek beklemede :KK43:
ben sadece ezgiyi biliyorum
onun yaptığı fal değil
tamamen düşünce yöntemi
yani istediğin birinin düşüncelerini soruyorsun falan öyle bişeymiş,giden kişiler anlatmıştı geçmiş sayfalarda mevcut
sana gelecekle ilgili bişeyler anlatmıyor :)

ben sadece ezgiyi biliyorum
onun yaptığı fal değil
tamamen düşünce yöntemi
yani istediğin birinin düşüncelerini soruyorsun falan öyle bişeymiş,giden kişiler anlatmıştı geçmiş sayfalarda mevcut
sana gelecekle ilgili bişeyler anlatmıyor :)
o zaman boşver benım okuzu tekrardan başkasından dinlemeye hiç gerek yok :D:D

Kızlar bugun 2 arkadasım ezgi gitcekti. Öğretnen oldugu için haftasonları bakıcakmıs. Bilginize..

Back
X