İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar an itibari ile zehra hanımı söylediklerinden biri daha çıktı...
yurtdışıyla bağlantıların olacak gidiyorsun demişti :)
yaklaşık 1 ay içinde iş için Çin'e gönderileceğimi bugün öğrendim.
bu arada erkek arkadaşımla aram çok iyi.
evlilik hakkında konuşmaya başladı.
zehra hanım evlilik konuları söz konusu demişti.
dedikleri adım adım çıkıyor.
bakalım hayırlısı :)
bu arada var mı yeni keşfedilen bir falcı??

Zehra nerede canim nasil bakiyor bilgi verir misin ?

MErhaba arkadaslar. Nasılsınız. Ara ara girip bakıyorum bu konuya :)
Bazı arkadaşlar yazmıyor sanırım onların sorunları ortadan kalkmış ( umarım Öyledir)
Son sayfalarda Öznur ve Pınar kardeşler Yazmış yeni bir kişi sanırım. Daha önce de fikrimi belirtmiştim yanlış hatırlamıyorsam , Aman ha ! :)
Benim bunlarla mevzum çok uzun aslında da, gerek yok ulu orta yazmaya.
Fakat Pişti kağıdından fal bakmak için burdan bi arkadaş ( rumuzu unuttum cnm k.bakma ) bana link atmıştı. Onun aynısını bakar gibi yapıyorlar. Diyeceğim bu kadardır bu kardeşlerle alakalı.
Onun haricinde bende bir yaramazlık hala yok( şaşkınım da :) ) darısı hepimizin başına..

Ahahaha tabi ki anlatırım :KK70: şimdi kahve bildiğiniz gibi işin sadece bahanesi.
Eğer bir falcı iyiyse zaten ona ihtiyaç duymaz karşısındakinden aldığı enerjiyle hislerini tercüme eder.
Gül abla'nın da öyle olduğunu düşünüyorum. Bana baktığı falla ilgili bir şey söylemek istemiyorum çünkü söylenen şeyler
benim için özeldi baya :KK70:
Ama şu kadarını söyleyebilirim sadece gözlerinizin içine bakması yeterli oluyor.
Öyle 5-10 dakika felan da bakmıyor ben yani gördüklerim kadarıyla söyleyebilirim ancak bir yarım saat bakmıştı en az bizlere.
Annemin arkadaşları da baktırmıştı ve ağlayan bile olmuştu, tabi falları bizim yanımızda bakmıyor, baktıranla özel görüşüyor :KK70:
çokta cana yakın birisi. Şuana kadar pişman olan hiç kimseyi görmedim - varsa da ben bilmiyorumdur- gerçekten tavsiye ediyorum :KK70:
Telini alabilir miyim acaba? Teşekkürler

Bağcılar Güneşli, evinde bakıyor. 27-28 yaşlarında. Şov kısmı etkileyeci, bi kağıda birden sonsuza kadar bir sayı, sevdiğin kişinin adını soyadını, aklındaki soruları yazıyorsun, sonra o kağıdı yırtıyor, bir şeyler yapıyor falan, yazdığın sayı önündeki tuzlu suda yazılı çıkıyor, soruların, isim vs. hepsini biliyor. yani işin bi hilesi var mı, varsa nasıl beceriyor o yazdıklarını okumayı bilmiyorum. O yüzden çok kararsız kaldım zaten, ille de süper diyemem, çünkü bu kısmı bana çok fantastik geldi. Forumda hakkında baya bir şeyler yazılmış, güneşli seda diye arat bulursun :)

Ha evet cinleri kesinlikle var, kesinlikle bir şeyler görüyor, anı çok iyi biliyor, sana evini tarif ediyor, aklındaki insanın şeklini şemalini tarif ediyor, hakkında çok özel şeyler biliyor, kimseye söylemediğin sırları vs biliyor, yani boş değil o kadın ama bu kadar şov bana fazla geldi, o yüzden de kendimi fala pek veremedim. Yeğenim çok etkilendi ama :) onun gerçekten kimseye söylemediği, hiç kimseye anlatmadığı bir sırrını söylemiş, kız bembeyaz çıktı odadan :)))

100 liraya bakıyor bu arada, ben merak ettim gittim, 2 hafta falan oluyor, dedikleri henüz çıkmadı tabii ama bakalım artık :))
Telefonunu rica etsem mümkün mü Seda Hanımın? Teşekkürler

Şu aralar biraz ara verdim fallara, ama bi sonrakine ona baktırayım madem :))
Acele etme valla şeker vebal almayım tavsiye etmiş olmayayım hele bir bekleyelim gelişme olursa yazacağım ama hep aynı insanlardan bıktıysanız boşverin eskileri artık. Kimse burdaki eski falcılar için çok iyi diyemedi. Çok iyi olsa forum ağzına kadar güzel yorum dolardı. Artık yeni insanları deneyelim. Hatta başka isimler bulalım. Eskilerin ne hayırını gördük şeker

Acele etme valla şeker vebal almayım tavsiye etmiş olmayayım hele bir bekleyelim gelişme olursa yazacağım ama hep aynı insanlardan bıktıysanız boşverin eskileri artık. Kimse burdaki eski falcılar için çok iyi diyemedi. Çok iyi olsa forum ağzına kadar güzel yorum dolardı. Artık yeni insanları deneyelim. Hatta başka isimler bulalım. Eskilerin ne hayırını gördük şeker

Dogru diyorsun valla, eskilerin bi hayrını gördüğümüz yok, hepsi fos

cnm nasıldı falı hiç bahsetmedin?
Evet gittim ama son dakika vazgeçtim içimden gelmedi o anda bende anlamadım param yine boşa gitcek korkusu yaşadım;( onun yerine istediğim bir şey aldım zaradan;) neden kimse yazmıyor baktırdıgı falcıdan memnun kalıp kalmadıgını herkes yazarsa bir şeyler çıkar ortaya ben çok fala baktırdıgım için üye oldum belli bir kaç kişi yazıyor sürekli yardımcı olun kızlar!!
Ayrıca ben bi kişiye gittim çıkarsa yazacam çıkmassada yazcam herkes böle yazsa keşke

kızlar blogunu takip ettiğim bi blogger dün snapchate video yüklemişti fal maceram diye birinden bahsetmiş baya anlatmıs söylediği her şeyi yaşamış hatta korkmuş falan sonra bütün takipçileri sorunca falcının adını söyledi ama cafenin adını bilmiyomuş belki bileniniz vardır bende cok merak ettim baktıranınız varsa banada söyleyin istanbul'a geldiğimde gideyim. adı Sevimmiş. inönü caddesinde garage gurme'nin karşısı dedi kozyatağında sanırım googledan baktım ama karşıyı hiç bilmiyorum el birliğiyle bulsak:)

kızlar blogunu takip ettiğim bi blogger dün snapchate video yüklemişti fal maceram diye birinden bahsetmiş baya anlatmıs söylediği her şeyi yaşamış hatta korkmuş falan sonra bütün takipçileri sorunca falcının adını söyledi ama cafenin adını bilmiyomuş belki bileniniz vardır bende cok merak ettim baktıranınız varsa banada söyleyin istanbul'a geldiğimde gideyim. adı Sevimmiş. inönü caddesinde garage gurme'nin karşısı dedi kozyatağında sanırım googledan baktım ama karşıyı hiç bilmiyorum el birliğiyle bulsak:)

Günaydınlar

Ben o bayana gittim ama sadece ilk falı güzeldir birde 10 dk dan fazla bakmaz fal bakarken telefonla oynar aynaya bakar millete laf atar biraz tuhaftır fal bakarken hep başka varlıklarla sorar falan bana biraz numara gibi gelmişti ama gerçi bana ilk falda söyledikleri çıktı ama ondan sonra sürekli 1 sene gittim hiçbir dediği çıkmadı ama bir kere belki gidilebilir en son gittiğimde orada Cafe Laf vardı Ambıance cafe nin tam karşısında ordaydı ben en son 1.5 sene önce gittim son falında da söylediği hiçbir şey çıkmadı açıkçası pek tavsiye etmem en son kahve falına 40 TL ye bakıyordu

Back
X