İstanbul'da Fal - Falcılar

pofu pofu sen bize ozelden yaz madem merak ettim
yazarım cnm
çıkan falın varsa ve anlatmayacaksan neden yazmama kararını söylüyorsun o zaman :) hiç söyleme daha iyi.
ben her çıktığında zaten yazdım
sonradan saçma sapan kişilerle tartışmaya girdim ki en nefret ettiğim şeydir bu
bende yazmıyorum sadece yazılanları okuyorum
bi sakıncası var mı acaba?

Kızıyorum çünkü hakkı yok kimsenin. Burada görüşlerimizi bildiyıruz arada sohbet ediyoruz. Bu şekilde olması kızdırıyor beni fal bu sonuçta çıkar çıkmaz. Ama birşeyler çıkıyorsada bunu paylaşmak lazım. Bugün eylemin dediği gene çıktı 6-10 gün arasında bir iletişiminiz olacak demişti 9. Günde msjlaştık.
benim bi suçum yok olayları biliyorsun bazı insanlar fazla ciddiye alıyor herşeyi :)

ne sakıncası olacak yahu nasıl istiyorsan öyle davran beni hiiç ilgilendirmez :) sadece gittiğimiz falcılardan deneyimlerimizi paylaşarak hangi falcı iyi kötü bunu yazıyoruz, şimdi sen çıkan falım var ama yazmam dersen herkes (ben de dahil) merak eder acaba kim diye.

benim bi suçum yok olayları biliyorsun bazı insanlar fazla ciddiye alıyor herşeyi :)

Amannnn boşver canım milleti isteyen istediğini yazar düşünür.
Yine eylem mi bildi.
Ayyy ben de istiyorum artık çıksın.
Şuraya gerile gerile yazayım.
Çıkan falım varrrrr diye.
Yazsana pofu pofu kizzzz

ne sakıncası olacak yahu nasıl istiyorsan öyle davran beni hiiç ilgilendirmez :) sadece gittiğimiz falcılardan deneyimlerimizi paylaşarak hangi falcı iyi kötü bunu yazıyoruz, şimdi sen çıkan falım var ama yazmam dersen herkes (ben de dahil) merak eder acaba kim diye.
o zaman tşk ederim anlayışınıza :)

Amannnn boşver canım milleti isteyen istediğini yazar düşünür.
Yine eylem mi bildi.
Ayyy ben de istiyorum artık çıksın.
Şuraya gerile gerile yazayım.
Çıkan falım varrrrr diye.
Yazsana pofu pofu kizzzz
çok matah bişey değil cnm ya
evet eylem zaten en son ona baktırdım ben biliyorsun :)
ama kadının dedikleri öyle yada böyle acı tatlı çıkıyor valla :)
2 konu dışında her dediği gerçek oldu :)

[QU
2 konu dışında her dediği gerçek oldu :)[/QUOTE]

Evettt biliyorum canım benim için de son Eylem oldu.
Ayyy inşallah güzel ve mutlu olacaklarimiz çıksın.....

[QU
2 konu dışında her dediği gerçek oldu :)

Ayyy inşallah güzel ve mutlu olacaklarimiz çıksın.....[/QUOTE]
zaten 1 konu var,o çıksa benim fal olayım biter :)

Ayyy inşallah güzel ve mutlu olacaklarimiz çıksın.....
zaten 1 konu var,o çıksa benim fal olayım biter :)[/QUOTE]

Aynen canım benim için de bir olay var sadece baktırdığım artik çıksa da cikmasa da benim için bitti fal olayı.

Nefs Nefs L La_vita hepimiz için 1 konu var sanırım :KK70::KK70::KK70:

Harbi bir konum var zaten onun yüzünden fala başladım.
Ben hiç bilmezdim ne fal ne falcı.
Böyle bir dünya olduğunu bilmezdim.
Taa kii bu derde düşmeden önce.
Ama artık yeter artık teslim oluyorum.
Rabbimhayırlısi neyse onu nasip eder zaten diyor.
Yeni düşenleri de tez vakitte kurtarsin diyorum.

Harbi bir konum var zaten onun yüzünden fala başladım.
Ben hiç bilmezdim ne fal ne falcı.
Böyle bir dünya olduğunu bilmezdim.
Taa kii bu derde düşmeden önce.
Ama artık yeter artık teslim oluyorum.
Rabbimhayırlısi neyse onu nasip eder zaten diyor.
Yeni düşenleri de tez vakitte kurtarsin diyorum.
aynen bende senin gibiyim
hayatımda iş olsun diye 1 kere fal baktırdım
o da teyzoşla dolaşırkene hadi şurda birer kahve içelim diye oldu :D tamamen tesadüf
hiç bişey için fal baktırmadım ben
ilk defa o kadar büyük bi sıkıntının pençesine girdim ki
ooff allahım düşmanıma vermesin

aynen bende senin gibiyim
hayatımda iş olsun diye 1 kere fal baktırdım
o da teyzoşla dolaşırkene hadi şurda birer kahve içelim diye oldu :KK70: tamamen tesadüf
hiç bişey için fal baktırmadım ben
ilk defa o kadar büyük bi sıkıntının pençesine girdim ki
ooff allahım düşmanıma vermesin

Amin canım herkes başka bir şeyle imtihan ediliyor.
Rabbim tez vakitte kurtarsin bir yol bir kapı göstersin bizlere.

tarihlere takılmayın diyorum her seferınde kendinizi gala şartlamayın ki elde olmadan bunu hepimiz yapıyoruz
ben yapıyorum siz yapmayın en azından salın gıtsın kendınızı en iyisi o

Yaaa işte şimdi benim ana olayım henüz çıkmadığı için şöyle iyiydi böyle süperdi diyebileceğim biri yok açıkcası. Ama dediklerinden yaşadığım Laf cafedeki çiğdem, Mandal cafedeki Toprak ve teldeki Eylem var. Toprak özellikle herkezin olucak dediği bir şeye ısrarla bu sebepten olmayacak dedi vede aynen öyle oldu. Eylemde spesifik şeylerin olacağını bildi. Ne diyim ama Enfal olayına dönmesin sonra :KK53::KK53:
Cnm slm bana da eylemin numarasını gönderir misin?:)

eylem'e baktırdım kızlar. o kadar abartıldığı kadar şahane değil. hatta ben manalandırmaya çalıştım dediklerini coğu kez.

sevgilim olduğunu bilemedi, gelecekle ilgili dediği şeyler de eh işte. iki vadeli bi tarih verdi bakalım olursa yazarım ama sanmıyorum. baya sıradandı cünkü.

he bi de beş günde falan baktırabildim. randevuya pek sadık çalışmıyor, çok fala ihtiyacınız varsa başkasını seçin yani.

eylem'e baktırdım kızlar. o kadar abartıldığı kadar şahane değil. hatta ben manalandırmaya çalıştım dediklerini coğu kez.

sevgilim olduğunu bilemedi, gelecekle ilgili dediği şeyler de eh işte. iki vadeli bi tarih verdi bakalım olursa yazarım ama sanmıyorum. baya sıradandı cünkü.

he bi de beş günde falan baktırabildim. randevuya pek sadık çalışmıyor, çok fala ihtiyacınız varsa başkasını seçin yani.
bana baya iyi bakmisti ani ve gecmisi cok iyi yorumladi dediklerinden cikanlar da oldu dun sabah ama ana olay icin beklemedeyim :( qaliba bu fal meselesi gercekten enerji meselesi ya enerjin tutuyorsa iyi bakiyor enerjin tutmuyorsa hicbisi bilemiyor

bana baya iyi bakmisti ani ve gecmisi cok iyi yorumladi dediklerinden cikanlar da oldu dun sabah ama ana olay icin beklemedeyim :KK43: qaliba bu fal meselesi gercekten enerji meselesi ya enerjin tutuyorsa iyi bakiyor enerjin tutmuyorsa hicbisi bilemiyor
Cnm bana da eylemin numarasını gönderir misin?:)

Back
X