İstanbul'da Fal - Falcılar

Nihandan memnun kalan arkadaşlar bana numarasını gönderebilir mi acaba telefondan baktırcam

Yaa böle reklamcı haksız yere paramızı alan insanlara hakkımı helal etmıyorum artık anlıyoruz kımın reklamcı oldugunu da biri üzerinde yoğunlaşınca anlaşılıyor baktırmadım o yüzden hadi güle güle

Ben Yasemin diye birime fal baktırıyorum. Kahve içip fincanın fotoğrafını whatsuptan yolluyorum. Üç kere baktı üçünde de acayip nokta atışları oldu...

Ben neyi kaçırdım? Sizden de Hande' bin numarasını istemiştim yollamıştınız ulaşamadım kendisine, buradan başka biri bu hanımın numarasını verdi görüştüm memnun kaldım yazdım buraya... Sorun ne onu kaçırdım

hic olmasa ismini degistirip yazsa keske ya yasemin diye yaziyor yine
Ben onun yerinde olsam sürekli yazanlardan (ama gerçekten takip edip, falcıya gidip yaşadıkça yazanlardan) 10 taneye ücretsiz bakarım.

Gerçektekten iyi falcı ise gelecek için de kendine güveniyorsa reklam öyle olmaz böyle olur, Yasemin Hanımcım...
Sevgiler :)

not: ben denek olurum

Geçmiş 10 sayfaya bakın moni 79 diye biri yasemin adı yani kendi reklamını yaptı bir aydır yani sizin söylediğiniz kişi.. Burdan kimseye yasemin e fal baktrmaz unutsun kk yı

Hımmmm anladım... Neyse ben bilmeden yazmışım şimdi anladım tepkiyi... Yazık olmuş, teşekkür ederim bilgilendirme için

Ya arkadaşlar tepkinizi haklı buldum ve üzüldüm bu konunun içine girdiğim için... Buradan bir arkadaş verdi aradım ve memnun kaldım bunu yine söylüyorum... Belki adınınduyurmak için yapmıştır, ihtiyacı vardır müşteriye bilemeyiz ki... Hoş olmamış tamam ama biraz daha objektif baksak...ben yiğiti, eylemi, Gülsüm'ü ve nihai de bu sayfadan buldum... Yiğit artık her şeyimi bilir eylem keza öyle, Gülsüm'le tutmadı benim enerjim... Yeni biri olsun derken boyle şekillendi kızacaksınız ama Hakkı'nı yemem belki o an denk geldi bilmem ama bana tuttu işte...

Hımmmm anladım... Neyse ben bilmeden yazmışım şimdi anladı
Biz burda objektifiz o yüzden falcıların yalanla dolanla aramıza sızıp reklam yapmasını doğru bulmuyoruz. O zmn öle bi site yada sayfa açılsın falcılar kendi reklamını yapsın. Ama. Şu da var iyi falcı reklam yapmıyo.. Genelde işleri kesat olan yetersiz olanlar yapıyo.. Bide yasemin i ben aradım numaranızı kadınlar kulubünden bi bayandan aldım(Moni79)dan yani. Dedim. Oda orası neresi dedi :) yalandan kim ölmüş ya :) halbuki bir aydır aramızda kendisini öneriyor herkese..

Biraz önce tam bu konuya uygun bişey yazmıştım :)

" Ben onun yerinde olsam sürekli yazanlardan (ama gerçekten takip edip, falcıya gidip yaşadıkça yazanlardan) 10 taneye ücretsiz bakarım.
Gerçektekten iyi falcı ise gelecek için de kendine güveniyorsa reklam öyle olmaz böyle olur, Yasemin Hanımcım...
Sevgiler :) "

Merhaba,ben yeni katildim araniza.Oncelikle Moni konusunda uyardiginiz icin tesekkur ederim.Ben bir arkadaim tavsiyesi ile telefonda baktirdim,kadin Darica da idi cunku.Soyle soyleyeyim kadin aklimdan gecen her seyi kelime kelime soyledi.Gelecekten de bahsetti tabii ama henuz gerceklesmis birsey yok.Fala inanma falsiz kalma demisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…