Ne kadara bakıyor?Ben Yasemin diye birime fal baktırıyorum. Kahve içip fincanın fotoğrafını whatsuptan yolluyorum. Üç kere baktı üçünde de acayip nokta atışları oldu...
sen bizi sinir etmek icin mi uye oluyorsun acaba bu foruma?Ben Yasemin diye birime fal baktırıyorum. Kahve içip fincanın fotoğrafını whatsuptan yolluyorum. Üç kere baktı üçünde de acayip nokta atışları oldu...
Aaaa iskonto olmuş dün 40 idi :)
hic olmasa ismini degistirip yazsa keske ya yasemin diye yaziyor yineAaaa iskonto olmuş dün 40 idi :)
Onu bilemem ben ödediğimi soyledimAaaa iskonto olmuş dün 40 idi :)
Ben onun yerinde olsam sürekli yazanlardan (ama gerçekten takip edip, falcıya gidip yaşadıkça yazanlardan) 10 taneye ücretsiz bakarım.hic olmasa ismini degistirip yazsa keske ya yasemin diye yaziyor yine
Geçmiş 10 sayfaya bakın moni 79 diye biri yasemin adı yani kendi reklamını yaptı bir aydır yani sizin söylediğiniz kişi.. Burdan kimseye yasemin e fal baktrmaz unutsun kk yıBen neyi kaçırdım? Sizden de Hande' bin numarasını istemiştim yollamıştınız ulaşamadım kendisine, buradan başka biri bu hanımın numarasını verdi görüştüm memnun kaldım yazdım buraya... Sorun ne onu kaçırdım
BU SEFER DE FALCININ ADINI DEGISTIRIP GELECEKGeçmiş 10 sayfaya bakın moni 79 diye biri yasemin adı yani kendi reklamını yaptı bir aydır yani sizin söylediğiniz kişi.. Burdan kimseye yasemin e fal baktrmaz unutsun kk yı
Hımmmm anladım... Neyse ben bilmeden yazmışım şimdi anladı
Biz burda objektifiz o yüzden falcıların yalanla dolanla aramıza sızıp reklam yapmasını doğru bulmuyoruz. O zmn öle bi site yada sayfa açılsın falcılar kendi reklamını yapsın. Ama. Şu da var iyi falcı reklam yapmıyo.. Genelde işleri kesat olan yetersiz olanlar yapıyo.. Bide yasemin i ben aradım numaranızı kadınlar kulubünden bi bayandan aldım(Moni79)dan yani. Dedim. Oda orası neresi dedi :) yalandan kim ölmüş ya :) halbuki bir aydır aramızda kendisini öneriyor herkese..Ya arkadaşlar tepkinizi haklı buldum ve üzüldüm bu konunun içine girdiğim için... Buradan bir arkadaş verdi aradım ve memnun kaldım bunu yine söylüyorum... Belki adınınduyurmak için yapmıştır, ihtiyacı vardır müşteriye bilemeyiz ki... Hoş olmamış tamam ama biraz daha objektif baksak...ben yiğiti, eylemi, Gülsüm'ü ve nihai de bu sayfadan buldum... Yiğit artık her şeyimi bilir eylem keza öyle, Gülsüm'le tutmadı benim enerjim... Yeni biri olsun derken boyle şekillendi kızacaksınız ama Hakkı'nı yemem belki o an denk geldi bilmem ama bana tuttu işte...
Biraz önce tam bu konuya uygun bişey yazmıştım :)Ya arkadaşlar tepkinizi haklı buldum ve üzüldüm bu konunun içine girdiğim için... Buradan bir arkadaş verdi aradım ve memnun kaldım bunu yine söylüyorum... Belki adınınduyurmak için yapmıştır, ihtiyacı vardır müşteriye bilemeyiz ki... Hoş olmamış tamam ama biraz daha objektif baksak...ben yiğiti, eylemi, Gülsüm'ü ve nihai de bu sayfadan buldum... Yiğit artık her şeyimi bilir eylem keza öyle, Gülsüm'le tutmadı benim enerjim... Yeni biri olsun derken boyle şekillendi kızacaksınız ama Hakkı'nı yemem belki o an denk geldi bilmem ama bana tuttu işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?