- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
cezmi ye dun bi mesaj attim yalvardim adama resmen ya ama yok yine cevap yok yine cevap yok telefonlari acmiyor fazla aradigimda da kapatiyor bu sefer hic ulasamiyorumEvet yaBi ara azmettim eskilere gittim mesj attım ama geri dönen de yok
Cezmi girip okusa keşke ya :)
Canım reklam yapıp yapmaman işgili bişi söleyemem ama çok fazla falcım diye dillendiriyorsun burda önerenden çok yorum yapmak önemli ben özellijle baktım kimse yorum yazmıyor bir tek yeniyimm üyesi yaptı ona dikkat ettım. Sana enerjisi tutabilir ama belliki çıkan gal haberi yok anla alakalıda yokEvet ortak çalışıyoruz ☺☺yarı yarıya varmi bu devirde ole karsiliksiz birini işine ortak edecek biri varsa ben burdayım reklama hazırım arkadaşlar 7/24 itina ile Reklam yapılır hahaha sana ancak gülüyorum çok komiksin
sen baktırmadın mı bugun ona tatlımm belliki kımse tanımıyor ismı ne ? Onuda yazYaa biri benim yazdigima cevap versin bu sislidekinden haberi olan yok mu 7 dakikadan fazla bakmayan kisiden
Evet 2 kere baktirdim ve aldığım arkadaştailk mesaj 9 şubat... sonrakini bugün bile yazmış olsa aylardır olmuyor ama neyse herkesin zaman kavramı farklı olabilir tabi...
Yorumsuz :)
Yani evet o kadar çok baktirdim ki aylar gibi geldi bana evwt ilk falim baktı çıkan şeylerden sonra o kadar çok kahve içip attım ki ona soru sormak için ve baktiran arkadaşımda onun diğer arkadaslarida çok baktirmis emin olduğum birini önerirken kullandığım bişey öküz altında buzağı aramak bu meryeminde elmiranin da ortağıyım ne diyim ben daha itiraf ediyorum bak ne kadar durustum ☺ilk mesaj 9 şubat... sonrakini bugün bile yazmış olsa aylardır olmuyor ama neyse herkesin zaman kavramı farklı olabilir tabi...
Evet canım bende bunu söylüyorum zaten burda baktiran arkadaşlar var özelden görüştüğümüz memnun ama yoruma yazan yok bu benim suçum mu ben özelden o tepkileri alınca da havaya girdim falcim falcim dedim burdakiler kadar kötü niyetli düşünmedimCanım reklam yapıp yapmaman işgili bişi söleyemem ama çok fazla falcım diye dillendiriyorsun burda önerenden çok yorum yapmak önemli ben özellijle baktım kimse yorum yazmıyor bir tek yeniyimm üyesi yaptı ona dikkat ettım. Sana enerjisi tutabilir ama belliki çıkan gal haberi yok anla alakalıda yok
2 kere mi, yoksa o kadar çok mu baktırdınız ben anlayamadım ama neyse :)Evet 2 kere baktirdim ve aldığım arkadaşta
Yani evet o kadar çok baktirdim ki aylar gibi geldi bana evwt ilk falim baktı çıkan şeylerden sonra o kadar çok kahve içip attım ki ona soru sormak için ve baktiran arkadaşımda onun diğer arkadaslarida çok baktirmis emin olduğum birini önerirken kullandığım bişey öküz altında buzağı aramak bu meryeminde elmiranin da ortağıyım ne diyim ben daha itiraf ediyorum bak ne kadar durustum ☺
:) reklam oldkendiilk mesaj 9 şubat... sonrakini bugün bile yazmış olsa aylardır olmuyor ama neyse herkesin zaman kavramı farklı olabilir tabi...
Kendiyle çelişiyor aylardır baktırırım dedi şimdi de iki kez bu ne yaman çelişki :)2 kere mi, yoksa o kadar çok mu baktırdınız ben anlayamadım ama neyse :)
Zaten fiyatı da birden çok artmış, eski üyelerden iyi yorumları artmadıkça da ben baktırmam, başkasını bilemem
herkes kendi bilir
sevgiler:)
:) reklam oldkendiilk mesaj 9 şubat... sonrakini bugün bile yazmış olsa aylardır olmuyor ama neyse herkesin zaman kavramı farklı olabilir tabi...
Kendiyle çelişiyor aylardır baktırırım dedi şimdi de iki kez bu ne yaman çelişki :)2 kere mi, yoksa o kadar çok mu baktırdınız ben anlayamadım ama neyse :)
Zaten fiyatı da birden çok artmış, eski üyelerden iyi yorumları artmadıkça da ben baktırmam, başkasını bilemem
herkes kendi bilir
sevgiler:)
Reklam yapıyorum canimmm varmi itirazın bak Ne kadar durustum kızlar benim falcim on numaraaa ☺:) reklam oldkendi
Kendiyle çelişiyor aylardır baktırırım dedi şimdi de iki kez bu ne yaman çelişki :)
yHande telefondan bakmıyor mu ya(( Keşke baksa
aradim sordum ben bakmiyor maalesef,siz istanbul disindamisiniz?Hande telefondan bakmıyor mu ya(( Keşke baksa
İstanbuldayım ama randevu almak gitmek falan zor geliyor ya telefondan baksa cok iyi olurdu :))y
aradim sordum ben bakmiyor maalesef,siz istanbul disindamisiniz?
yok canim maalesef bende subat sonu aradim martin 17ne kadar doluyuz dediler martin 19una aldim randevuyuİstanbuldayım ama randevu almak gitmek falan zor geliyor ya telefondan baksa cok iyi olurdu :))
Neyyyy SGK doktor randevusu gibi olmuş :) ölmez de sağ kalırsakyok canim maalesef bende subat sonu aradim martin 17ne kadar doluyuz dediler martin 19una aldim randevuyu
maalesef dolu oluyor hande hep gecen gittigimde kusadasindan kalkip gelen musterileri vardi yani dusun artikNeyyyy SGK doktor randevusu gibi olmuş :) ölmez de sağ kalırsak
Ooooo fal turizmi :)maalesef dolu oluyor hande hep gecen gittigimde kusadasindan kalkip gelen musterileri vardi yani dusun artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?