İstanbul'da Fal - Falcılar

Hande, Nihal ve Tuğba ile paralel mi konuşuyor yoksa daha mı iyi sizce?? Baktıranlar neredesiniz
Hande, Nihal ve Göker bana paralel konuştu
Tuğba çelişkiliydi, ucu açık bıraktı konuyu, önce olumsuz dedi sonra zaman lazım dedi falan ama o gün hasta diye gelmeyecekmiş cafenin sahibi zorla getirtti ve şansa ilk ben baktırdım o enerji ile bi daha da gidip baktırmak istemedim hızlı ve nefesi tıkanırcasına konuşması beni gerdi. (Tuğba'yı değerlendirmek istemiyorum o yüzden)

Kizlar bi arkadasimdan dün bi flci duydum her dedigi çıkmış ama sadece 7 dakika bakiyormus 7 dakikadan sonra asla bisi söylemiyormus sisli de otobus duraklarinin orda home ofis gibi bi yerde bakiyormus duyan bilen var mi
Kizlar bi arkadasimdan dün bi flci duydum her dedigi çıkmış ama sadece 7 dakika bakiyormus 7 dakikadan sonra asla bisi söylemiyormus sisli de otobus duraklarinin orda home ofis gibi bi yerde bakiyormus duyan bilen var mi

Canım eski sayfalarda bahsedilen biri vardı adı demet diye sadece 7 dak.fal bakıyormuş ve taksimde bi cafedeymiş önceden,acaba bahsetdiğin kişi bu bayan olabilirmi.

tanıştırayım, Yasemin denen falcının bizzat ta kendisidir bu M Moni79

hep söylerim yalancıları çingeneler ellesin mi ?

Canım eski sayfalarda bahsedilen biri vardı adı demet diye sadece 7 dak.fal bakıyormuş ve taksimde bi cafedeymiş önceden,acaba bahsetdiğin kişi bu bayan olabilirmi.
Ben seneler önce taksimde öle kısacık, motor gibi bakan birine baktırmıştım
Önce istiklalde cadde üzerinde üst katlarda biyerdeydi, sonra ara sokaklarda bi yere geçmiş bilmeden başkası diye yine aynı kadına gitmişim... sonuç sıfır. Eğer o ise önermem

Ben başından beri anlamıştım reklam olduğunu bide böyle inandırıcı olsun diye hergün yazıyor yok toprağa gittim yok nihale baktırdım cok kötüydü bilemedi fln

Aaaa evet olabilir arkadas da bana demet veya derya dedi adını ama sislide bakiyormuss muhtemeen ayni kisidir iyi mi bakiomua kötü mu

Aaaa evet olabilir arkadas da bana demet veya derya dedi adını ama sislide bakiyormuss muhtemeen ayni kisidir iyi mi bakiomua kötü mu

Canım geçmiş sayfalarda okuduğum kadarıyla pek beğenen arkadaş olmamıştı,takdir sizin artık bişey diyemiycem,sevgiyle kalın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…