- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
bana goker nihal ve hande paralel konusmustuHande, Nihal ve Tuğba ile paralel mi konuşuyor yoksa daha mı iyi sizce?? Baktıranlar neredesiniz
ama birtek hande kimsenin bilmedigi birseyi bildi karsi tarafla ilgilibana goker nihal ve hande paralel konusmustu
dedileri cikti ama esas olayla ilgili daha 2 ay varGelecek için dediği çıkmış mıydı peki yoksa anlık mı iyiydi
Hande, Nihal ve Göker bana paralel konuştuHande, Nihal ve Tuğba ile paralel mi konuşuyor yoksa daha mı iyi sizce?? Baktıranlar neredesiniz
Bana yeter çiğdem hande tuğba aynı şeyleri dedi.Hande, Nihal ve Tuğba ile paralel mi konuşuyor yoksa daha mı iyi sizce?? Baktıranlar neredesiniz
Bekleyip göreceğiz o zaman :)Bana Tuba baya sert konuşmuştu, esas oğlan için o puştun teki demişti ahahahahaAma nihal daha ılımlı konuştu malum kişi için mesela
Kizlar bi arkadasimdan dün bi flci duydum her dedigi çıkmış ama sadece 7 dakika bakiyormus 7 dakikadan sonra asla bisi söylemiyormus sisli de otobus duraklarinin orda home ofis gibi bi yerde bakiyormus duyan bilen var mi
Kizlar bi arkadasimdan dün bi flci duydum her dedigi çıkmış ama sadece 7 dakika bakiyormus 7 dakikadan sonra asla bisi söylemiyormus sisli de otobus duraklarinin orda home ofis gibi bi yerde bakiyormus duyan bilen var mi
Evet 2 kere baktirdim ve aldığım arkadaşta
Yani evet o kadar çok baktirdim ki aylar gibi geldi bana evwt ilk falim baktı çıkan şeylerden sonra o kadar çok kahve içip attım ki ona soru sormak için ve baktiran arkadaşımda onun diğer arkadaslarida çok baktirmis emin olduğum birini önerirken kullandığım bişey öküz altında buzağı aramak bu meryeminde elmiranin da ortağıyım ne diyim ben daha itiraf ediyorum bak ne kadar durustum ☺
Evet canım bende bunu söylüyorum zaten burda baktiran arkadaşlar var özelden görüştüğümüz memnun ama yoruma yazan yok bu benim suçum mu ben özelden o tepkileri alınca da havaya girdim falcim falcim dedim burdakiler kadar kötü niyetli düşünmedim
Ben seneler önce taksimde öle kısacık, motor gibi bakan birine baktırmıştımCanım eski sayfalarda bahsedilen biri vardı adı demet diye sadece 7 dak.fal bakıyormuş ve taksimde bi cafedeymiş önceden,acaba bahsetdiğin kişi bu bayan olabilirmi.
Oh be kanıtlandı ya ne sevindim be..
Bakalım hangi isimle geri dönecekOh be kanıtlandı ya ne sevindim be..
Ya dönmesin :) bide ben baktırdım çok ii bı kadın ama hiç bişi bilemedi. Bu kadar ısrar edince anladık yani reklamcı olduğunu bi aydır aramızda bi reklamcı varmış :)Bakalım hangi isimle geri dönecek
geçmiş olsunYa dönmesin :) bide ben baktırdım çok ii bı kadın ama hiç bişi bilemedi. Bu kadar ısrar edince anladık yani reklamcı olduğunu bi aydır aramızda bi reklamcı varmış :)
İşle ilgili çıksın gerisi fos yani ona burdan slmlarımı iletiyorum artık uzaktan bakar bu sayfalara :)geçmiş olsun
olsun belki çıkar :)
Aaaa evet olabilir arkadas da bana demet veya derya dedi adını ama sislide bakiyormuss muhtemeen ayni kisidir iyi mi bakiomua kötü muCanım eski sayfalarda bahsedilen biri vardı adı demet diye sadece 7 dak.fal bakıyormuş ve taksimde bi cafedeymiş önceden,acaba bahsetdiğin kişi bu bayan olabilirmi.
Aaaa evet olabilir arkadas da bana demet veya derya dedi adını ama sislide bakiyormuss muhtemeen ayni kisidir iyi mi bakiomua kötü mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?