Bu Şişli'deki kadın dimi :) en son ne zaman baktırdın bide bana numarasını özelden atar mısınSuana kadar olanlar cikti, yeni biriyle taniscaksin dedi, dedigi gibi biriyle tanistim ama sonu olmadi. Zaten o da sonu hakkinda bi sey dememisti
Nerde bakıyo? Esas konu mukızlar zehranın dediği son şeyde çıkıyor gibi :):)
ankarada canım ben telefonda baktırıyorum.Nerde bakıyo? Esas konu mu
Ne kadara bakıyor? Sevindim senin adına :)ankarada canım ben telefonda baktırıyorum.
benim esas konularımın hepsini bildi önceden geçen yine baktırdım benim için önemli olan bir şey söyledi.
dediği şey yine çıkıyor gibi
Ne kadara bakıyor? Sevindim senin adına :)ankarada canım ben telefonda baktırıyorum.
benim esas konularımın hepsini bildi önceden geçen yine baktırdım benim için önemli olan bir şey söyledi.
Tamam teşekkür ederimankarada canım ben telefonda baktırıyorum.
rica ederim canım :)Tamam teşekkür ederim
Nihale kahve baktiran oldu mu aranizda? Kahveni o kadar da beyenmedim tarot baktirmak istiyorum. Kahve baktiranlar yazarsa sevinirim...
Sanırım bu kadının enerji sana baya iyi bende baktırdıgımda hiç bir şey bilememişti baktırabların yorumlarıda olumsuzdu en azından bir kişiye çıkmasıda iyiankarada canım ben telefonda baktırıyorum.
bir kişi mi? :)Sanırım bu kadının enerji sana baya iyi bende baktırdıgımda hiç bir şey bilememişti baktırabların yorumlarıda olumsuzdu en azından bir kişiye çıkmasıda iyi
Dediklerinden çıkan olmuş mu?Kızlar şimdi size yeni falcı sorcam 5 arkadaşım baktırdı baya memnun kaldılar anadolu yakasında yusuf diye biri üsküdardan taksıye binio musun 10 tl tutuyormus.medyum dıye geçiyormus ismi fiyatıda 30 tl miş baktıran var mı yeni bir keşfe çıkalım:)
Bir arkadaşıma dediği bir kaç şey çıktı dedesinin ölümünü falan bilmiş bir kaç arkadaşta dün baktırdı baya iyi dedilerDediklerinden çıkan olmuş mu?
detatlı bakıyomuymuş? Cafe falcıları gibi değildir inşallah
Kalmayanlar baya yazdılar bende dahil eylül ayında duyuldu sonrasında falları cıkmayınca herkes baya yazdı son zamanlarda bir tek senden duyuyorum zehrayı hayır çıkıyorsa iyi ama sadece sende cıkıyor bulmusken kaybetme enerji onemlibir kişi mi? :)
ben gayet burda çok memnun kalanlarla da konuşmuştum canım.
memnun kalanlarda var kalmayanlarda...
ve bana yazan herkese derim bunu memnunda kalabilirsin memnun kalmayadabilirsin derim
Üsküdardan 10 tl tutuyor dediğin kadıköyde mi yani? Tam nerdeymiş, Cafe'de falan mı?Kızlar şimdi size yeni falcı sorcam 5 arkadaşım baktırdı baya memnun kaldılar anadolu yakasında yusuf diye biri üsküdardan taksıye binio musun 10 tl tutuyormus.medyum dıye geçiyormus ismi fiyatıda 30 tl miş baktıran var mı yeni bir keşfe çıkalım:)
Üsküdar da dedi arkadaş bıraz yukardaymıs galiba Adam medyum diye geçiyormus evde bakıyormus KİMSE BAKTIRMADI MI YAHU :)Üsküdardan 10 tl tutuyor dediğin kadıköyde mi yani? Tam nerdeymiş, Cafe'de falan mı?
Yok ben duymadım valla da :) belki baktıran vardır. Sağol.Üsküdar da dedi arkadaş bıraz yukardaymıs galiba Adam medyum diye geçiyormus evde bakıyormus KİMSE BAKTIRMADI MI YAHU :)
Hande için cevabım hayır.hande ve yiğit konusunda dediklerinin tam tersini yaşayan var mı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?