- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
siz tersini mi yasadiniz?hande ve yiğit konusunda dediklerinin tam tersini yaşayan var mı kızlar?
Handeye yeni baktırdım yanı 1 bucuk ay oldu anı ıyı bıldı ama bence tersi olcak gibi gelio banada asıl konuyla alakalı ama şu anda bişi diyememhande ve yiğit konusunda dediklerinin tam tersini yaşayan var mı kızlar?
ikisinin de falları bende çıktı genel olarak, ara ara ikisine baktırırım .arkadaşlarımdan baktıran da çoktur. ama hayatında kimse yok dediği kişi, hayatımda biri var dedi yani olabilir herkese mutluluklar dilemek düşer de böyle bir detayı nasıl atladılar anlayamadık.ayda yılda bir baktırıyorduk artık o da yalan olur. yalnız çok kızgındı sinirlendiği için blöf yapmış da olabilir. bilemiyorum. zaten her şey olacağına varır.siz tersini mi yasadiniz?
Yaptığın seçimlerle falı değiştirebiliyorsun.hande bana mart ayi ise gireceksin demisti,cok guzel bi yerden cagirdilar ama annemle tartistik diye gidemedim bi de ustune su cicegi oldum,ben kendim mi fali bozdum acaba gitmedim diye?
Deseydin ya su çiçeği oldum ancak şu gün gelebilirim diyehadi yaa
ben çok sık baktırmıyorum canım çıktıkça baktırıyorum belkide ondan ha birde sevim hanım vardı sen baktırdın mı ona?Kalmayanlar baya yazdılar bende dahil eylül ayında duyuldu sonrasında falları cıkmayınca herkes baya yazdı son zamanlarda bir tek senden duyuyorum zehrayı hayır çıkıyorsa iyi ama sadece sende cıkıyor bulmusken kaybetme enerji onemli
Sevimmm hiç yabancı gelmio ben baya baktırdıgım içinn artık unutuyorum kime baktırdıgımı ama ses kaydı ve not alıyorum unutmayım diye çıkmayana gitmiyorumben çok sık baktırmıyorum canım çıktıkça baktırıyorum belkide ondan ha birde sevim hanım vardı sen baktırdın mı ona?
ondanda memnun kalmıştım
ankara keçiörendeymiş canım hiç evine gitmedim telefonla baktırmıştım istanbuldayım benSevimmm hiç yabancı gelmio ben baya baktırdıgım içinn artık unutuyorum kime baktırdıgımı ama ses kaydı ve not alıyorum unutmayım diye çıkmayana gitmiyorum
Bende istanbuldayım sevimm yazdılar sanki buraya ben burda ben yeni daha önce baktırılmamus bir iki kişiye baktırıp iyiyse yönlendiricemmankara keçiörendeymiş canım hiç evine gitmedim telefonla baktırmıştım istanbuldayım ben
sığınak cafeymiş ismi aklımda yanlış kalmışArkadaşlar kadıköy sarmaşık kafe niko ya baktıran varmı söyledikleri çıkıyormu,bir arkadaşım çok övdüğü için bugün gitmeyi denedim ama internettiki adres ve telefon yanlış olduğu için geri dönmek zorunda kaldım,iletişim bilgileri varsa bana özelden yazmanız mümkünmü(
Bende istanbuldayım sevimm yazdılar sanki buraya ben burda ben yeni daha önce baktırılmamus bir iki kişiye baktırıp iyiyse yönlendiricemm
Teşekkürler cevabın içinBen :)
Esas oğlanla ilgili olumsuz konuşan iki kişiden biriydi :) bundan bişey olmaz dedi durdu...esasen akış dediği gibi ilerdi desem yeridir...tutarlı bi faldı...karekter ve kişilik analizi iyiydi..karşıma bu iş tamamen bitince yeni birisi çıkacak dedi..uzun ayrıntılı bakıyo
Kaderide değiştirebiliyormusın vay anasını ne derin yorumne Filozoflar tanıdım ama böyle yorum görmedim yeni Tony buzan olabilirsinYaptığın seçimlerle falı değiştirebiliyorsun.
Ani super biliyo, hevesleniyosun ama fos. Bana da arkadaşima da hiçbi dediği çıkmadıArkadaşlar kadıköy sarmaşık kafe niko ya baktıran varmı söyledikleri çıkıyormu,bir arkadaşım çok övdüğü için bugün gitmeyi denedim ama internettiki adres ve telefon yanlış olduğu için geri dönmek zorunda kaldım,iletişim bilgileri varsa bana özelden yazmanız mümkünmü(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?