İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar birde halkalı da nermin var ona baktıran var mı tarot kahve bakıyor? Yeni isimler yeni falcılar buldum ama ıyı referans verilio

siz tersini mi yasadiniz?
ikisinin de falları bende çıktı genel olarak, ara ara ikisine baktırırım .arkadaşlarımdan baktıran da çoktur. ama hayatında kimse yok dediği kişi, hayatımda biri var dedi yani olabilir herkese mutluluklar dilemek düşer de böyle bir detayı nasıl atladılar anlayamadık.ayda yılda bir baktırıyorduk artık o da yalan olur. yalnız çok kızgındı sinirlendiği için blöf yapmış da olabilir. bilemiyorum. zaten her şey olacağına varır.

Son düzenleme:
hande bana mart ayi ise gireceksin demisti,cok guzel bi yerden cagirdilar ama annemle tartistik diye gidemedim bi de ustune su cicegi oldum,ben kendim mi fali bozdum acaba gitmedim diye?

ben çok sık baktırmıyorum canım çıktıkça baktırıyorum belkide ondan ha birde sevim hanım vardı sen baktırdın mı ona?
ondanda memnun kalmıştım

ben çok sık baktırmıyorum canım çıktıkça baktırıyorum belkide ondan ha birde sevim hanım vardı sen baktırdın mı ona?
ondanda memnun kalmıştım
Sevimmm hiç yabancı gelmio ben baya baktırdıgım içinn artık unutuyorum kime baktırdıgımı ama ses kaydı ve not alıyorum unutmayım diye çıkmayana gitmiyorum

Arkadaşlar kadıköy sarmaşık kafe niko ya baktıran varmı söyledikleri çıkıyormu,bir arkadaşım çok övdüğü için bugün gitmeyi denedim ama internettiki adres ve telefon yanlış olduğu için geri dönmek zorunda kaldım,iletişim bilgileri varsa bana özelden yazmanız mümkünmü(

Sevimmm hiç yabancı gelmio ben baya baktırdıgım içinn artık unutuyorum kime baktırdıgımı ama ses kaydı ve not alıyorum unutmayım diye çıkmayana gitmiyorum
ankara keçiörendeymiş canım hiç evine gitmedim telefonla baktırmıştım istanbuldayım ben

sığınak cafeymiş ismi aklımda yanlış kalmış(

Teşekkürler cevabın için

Yaptığın seçimlerle falı değiştirebiliyorsun.
Kaderide değiştirebiliyormusın vay anasını ne derin yorumne Filozoflar tanıdım ama böyle yorum görmedim yeni Tony buzan olabilirsin

Ani super biliyo, hevesleniyosun ama fos. Bana da arkadaşima da hiçbi dediği çıkmadı

Teşekkür ederim dün baya arastırdım internetten baska cafeye geçmiş sanırım,geçmiştede forumda yazıyo hangi cafede bakıyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…